Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 71101 - 71120 Napsat příspěvek

disk

"pičáre" :D:D
578577
"pičáre" *:D**:D*
disk
0 0
reagovat
578576
[link="http://www.youtube.com/watch?v=h25UcAeRb1U"]Indický Terminátor[/link] *:))*
0 0
reagovat

Mildík

nn, používám adblock, takže flashem to asi nebude
578575
nn, používám adblock, takže flashem to asi nebude
Mildík
0 0
reagovat
jednu dobu mě FF taky shazoval moviezone, ale nová verze a adblock a vše okej .. ?)
578574
jednu dobu mě FF taky shazoval moviezone, ale nová verze a adblock a vše okej .. *?)*
0 0
reagovat

LDK

To je tím, že MZ je prošpikovaná reklamama ve Flashy, až to bolí...
To vysvětluje i pomalejší loady, občasné padní F playeru atd...

Ale setkal jsem se s tím už i na jiných stránkách než MZ a YT, je to v tom flashy, otázkou je Proč právě teď? (protože o žádné aktualizace během posledních 2 týdnů nevím)
578573
To je tím, že MZ je prošpikovaná reklamama ve Flashy, až to bolí... To vysvětluje i pomalejší loady, občasné padní F playeru atd... Ale setkal jsem se s tím už i na jiných stránkách než MZ a YT, je to v tom flashy, otázkou je Proč právě teď? (protože o žádné aktualizace během posledních 2 týdnů nevím)
LDK
0 0
reagovat
a dělá to na všech webech, nebo jenom na MZ? mě MZ shazuje celý firefox docela pravidelně...
578570
a dělá to na všech webech, nebo jenom na MZ? mě MZ shazuje celý firefox docela pravidelně...
0 0
reagovat
haha, taky se přidám , Firefox mi taky začal blbnout , hlavně tím, že nepřehrává vůbec videa z youtube .. a třeba taky moviezone se načítá nějak déle než dřív , psal jsem různě o radu, nikdo moc neví, co s tím a některé věci, co lidi radili, nepomohli..
Zajímavé je , že to takhle blbnout začalo 1.ledna , tak mi už nastal asi konec světa nebo nevim ?)
578569
haha, taky se přidám , Firefox mi taky začal blbnout , hlavně tím, že nepřehrává vůbec videa z youtube .. a třeba taky moviezone se načítá nějak déle než dřív , psal jsem různě o radu, nikdo moc neví, co s tím a některé věci, co lidi radili, nepomohli.. Zajímavé je , že to takhle blbnout začalo 1.ledna , tak mi už nastal asi konec světa nebo nevim *?)*
0 0
reagovat
Gonzi: Nn, normálně na kompu s jednou grafikou...
578568
Gonzi: Nn, normálně na kompu s jednou grafikou...
0 0
reagovat

vZeč

nemáš náhodou noťas, co má 2 grafické karty (integrovanou a extérní)? Jestli jo, tak zkus kliknout pravým, spustit s graf. procesorem - integrovaná...
578567
nemáš náhodou noťas, co má 2 grafické karty (integrovanou a extérní)? Jestli jo, tak zkus kliknout pravým, spustit s graf. procesorem - integrovaná...
vZeč
0 0
reagovat
Taky podezřívám flash player. Ono je to poměrně frustrující, když to tak člověk furt zkouší, vleze na youtube, pustí první video, co vidí, což je zrovna těžkej nigga hip hop (nesnášim), ono to zamrzne, ale hudba jede dál. Přes správce úloh mozillu vypnu, což se povede, ale hip hop jede dál. Takže opět restart kompu. Je to zlo.
578566
Taky podezřívám flash player. Ono je to poměrně frustrující, když to tak člověk furt zkouší, vleze na youtube, pustí první video, co vidí, což je zrovna těžkej nigga hip hop (nesnášim), ono to zamrzne, ale hudba jede dál. Přes správce úloh mozillu vypnu, což se povede, ale hip hop jede dál. Takže opět restart kompu. Je to zlo.
0 0
reagovat

vZeč

Nevím jestli to je stejný problém, ale poslední týden mi mozzila občas taky spadne... Zamrzne, nereaguje a po chvíli se naštěstí vzpamatuje, ale je to nepříjemné a osobně mě to štve... A problémem, je (podle mého) Flash Player, který během tohoto procesu spadne a cokoliv s ním spojené je v háji... Proto si třeba ani na youtube neškrtneš...
578565
Nevím jestli to je stejný problém, ale poslední týden mi mozzila občas taky spadne... Zamrzne, nereaguje a po chvíli se naštěstí vzpamatuje, ale je to nepříjemné a osobně mě to štve... A problémem, je (podle mého) Flash Player, který během tohoto procesu spadne a cokoliv s ním spojené je v háji... Proto si třeba ani na youtube neškrtneš...
vZeč
0 0
reagovat
sidda: Bohužel v AppData mám jen NeckDiagrams a v těch neni víceméně nic. CCleaner nepomohl.
578562
sidda: Bohužel v AppData mám jen NeckDiagrams a v těch neni víceméně nic. CCleaner nepomohl.
0 0
reagovat
vZeč: Kdyby nepomohl CCleaner, bude to chtít vymazat složku s tvým profilem. I po odinstalaci tam zůstáva a po opětovném instalačce z něj vychází. Standartní umístění User/AppData/Roaming/Mozilla/Firefox/Profiles... pryč s tím. Po tomhle jedeš od podlahy znovu.
578558
vZeč: Kdyby nepomohl CCleaner, bude to chtít vymazat složku s tvým profilem. I po odinstalaci tam zůstáva a po opětovném instalačce z něj vychází. Standartní umístění User/AppData/Roaming/Mozilla/Firefox/Profiles... pryč s tím. Po tomhle jedeš od podlahy znovu.
0 0
reagovat
Zkus třeba CCleaner po odinstalaci a pak teprve instalovat znova a pro jistotu do jiného adresáře.
578556
Zkus třeba CCleaner po odinstalaci a pak teprve instalovat znova a pro jistotu do jiného adresáře.
0 0
reagovat

Dotaz na místní IT jádro

Potřebuju pomoc. Slušně řečeno se mi pojebala mozilla. Při otevření dvou panelů vydrží zhruba patnáct vteřin, než zamrzne a nejde s ní nic, než vypnout přes správce úloh. Když jí pak chci znova nastartovat, objeví se jen okno, že jí musim nejdřív vypnout, abych jí mohl zapnout. Špatný je, že na youtube můžu zapomenout, tam se při spuštění videa udrží asi tak 1,5 vteřiny. To samé asi nějak náročnější stránky jako cinema city. Odinstaloval jsem, znova nainstaloval a děje se to furt. Nějaká diagnóza, dobří lidé? :)
578555
Potřebuju pomoc. Slušně řečeno se mi pojebala mozilla. Při otevření dvou panelů vydrží zhruba patnáct vteřin, než zamrzne a nejde s ní nic, než vypnout přes správce úloh. Když jí pak chci znova nastartovat, objeví se jen okno, že jí musim nejdřív vypnout, abych jí mohl zapnout. Špatný je, že na youtube můžu zapomenout, tam se při spuštění videa udrží asi tak 1,5 vteřiny. To samé asi nějak náročnější stránky jako cinema city. Odinstaloval jsem, znova nainstaloval a děje se to furt. Nějaká diagnóza, dobří lidé? *:)*
Dotaz na místní IT jádro
0 0
reagovat

MZ LIVE

Preco tu nie je novy MZ LIVE ?
578551
Preco tu nie je novy MZ LIVE ?
MZ LIVE
0 0
reagovat
Nejlepší je carnage
578546
Nejlepší je carnage
0 0
reagovat

minimalist posters

Obecně mi uniká pointa. Poprvé mě to zaujalo, ale každá další várka mě nudí víc a víc. Umět něco naprosto jednoznačně odlišit nějakou jednoduchou grafikou obdivuju, ale líbilo by se mi to spíš jako symbol, nášivka apod. Určitě bych na zeď nechtěl velkou červenou plochu se spideyho bílýma očima.
578544
Obecně mi uniká pointa. Poprvé mě to zaujalo, ale každá další várka mě nudí víc a víc. Umět něco naprosto jednoznačně odlišit nějakou jednoduchou grafikou obdivuju, ale líbilo by se mi to spíš jako symbol, nášivka apod. Určitě bych na zeď nechtěl velkou červenou plochu se spideyho bílýma očima.
minimalist posters
0 0
reagovat

Marvel Minimalist Posters

link Ještě, že už Vánoce byly, jinak bych měl záminku, proč si jich pár koupit :D
578543
http://society6.com/markomanev/prints?page=1 Ještě, že už Vánoce byly, jinak bych měl záminku, proč si jich pár koupit *:D*
Marvel Minimalist Posters
0 0
reagovat

Matron677

Co je na nem noveho?
578527
Co je na nem noveho?
Matron677
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se