|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 71081 - 71100
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 3554
- 3555
- 3556
- .
- 7177
- 7178
link normálně jsem tvrdej jak skála
, ale tohle na mě po těch všech letech pořád neskutečně funguje, jak nějakej podmíněnej reflex
btw a dabing je naprosto boží!!!
, ale tohle na mě po těch všech letech pořád neskutečně funguje, jak nějakej podmíněnej reflex
btw a dabing je naprosto boží!!!
|
reagovat
|
Macejko
Jako je pravda, že ta dvojka je kvalitama úplně jinde... Hrát to je jedna báseň... Ta jednička není tak špatná, ale s porovnáním s dvojkou... Uááá... A to mám před sebou ještě celé 2 díly... Snad si udrží kvalitu...
Sam.Vimes
Pravda pravdoucí, ty intermezza (z budoucnosti) byly docela otravné někdy, nicméně pokud jsi hrál jenom jedničku, tak rozhodně zkus i dvojku. Je to úplně jiná liga a ty Intermezza zde skoro nejsou a když už jsou (zatím jsem měl teda jedno) tak to stojí za to...
A co se týče spoileru... Raději jsem to švihnul do tagu, protože
já třeba sice věděl, že ta hra se bude odehrávat ve starověku, v Damašku atd... Ale jakmile to přecvaklo do budoucnosti, hnedka to ve mě vyvolalo pocity zvědavosti... A tak pokud o tom někdo neví, tak nechci kazit překvápko, i když je pravda, že to odhalení je hned na začátku...
Sam.Vimes
Pravda pravdoucí, ty intermezza (z budoucnosti) byly docela otravné někdy, nicméně pokud jsi hrál jenom jedničku, tak rozhodně zkus i dvojku. Je to úplně jiná liga a ty Intermezza zde skoro nejsou a když už jsou (zatím jsem měl teda jedno) tak to stojí za to...
A co se týče spoileru... Raději jsem to švihnul do tagu, protože
já třeba sice věděl, že ta hra se bude odehrávat ve starověku, v Damašku atd... Ale jakmile to přecvaklo do budoucnosti, hnedka to ve mě vyvolalo pocity zvědavosti... A tak pokud o tom někdo neví, tak nechci kazit překvápko, i když je pravda, že to odhalení je hned na začátku...

|
reagovat
|
Amatersky film
Panove a damy, vcera jsem na YT narazil na tento filmek pochazejici ze Slovacka (coz kazdy dle mluvy poznate), me to prijde lepsi jak vsechny Paranormaly dohromady, na to ze to delali borci kteri snad nemaj jeste ani 18 let. Je to kratke a rychle se to rozjede, doporucuju.
Bez cíle
Bez cíle
|
reagovat
|
Mildík
To co píšeš bych možná ani neoznačoval za spoiler, ale tak dobře:
Mě ty scény z budoucnosti moc nesedly, rušilo mi to atmosféru. Ale zas když jim tu umožňuje hladké napojování dílů, tak dobře...
Zatím jsem hrál jen jedničku. K těm neduhům - trochu mi vadilo, že nejdou přeskakovat animace, napoprvé jsem se na ně rád podíval, ale pak už mě zdržovaly.
Mě ty scény z budoucnosti moc nesedly, rušilo mi to atmosféru. Ale zas když jim tu umožňuje hladké napojování dílů, tak dobře...
Zatím jsem hrál jen jedničku. K těm neduhům - trochu mi vadilo, že nejdou přeskakovat animace, napoprvé jsem se na ně rád podíval, ale pak už mě zdržovaly.
|
reagovat
|
Mildík
Hral si akurát ten najhorší diel. Repetetívne až na smrť. Ďalšie časti akoby robilo iné štúdio.
|
reagovat
|
Assassin's Creed
Po oznámení novinky, že by se mohla natočit adaptace AC jsem se rozhodl doplnit si "vzdělání" a projet si alespoň ten první díl... Po nějakém měsíci jsem do došmudlal a celkově spokojenost, příběh sice tolik neoslovil (po čase pořád stejné), ale celková myšlenka více než zajímavá...
Ze zvědavosti jsem si nicméně rozjel druhý díl a celý víkend jsem se od toho nehnul... Neuvěřitelně vyšperkovaly všechny neduhy jedničky, dali to do slušivějšího kabátku a zasadili do velmi atraktivního prostředí... Takhle nářezovou hru jsem dlouho nehrál... A děj taky parádní, opravdu není co vytknout
Takže film bych bral všemi deseti, hlavně, aby to nedokopali
Spoiler AC1
Největším šokem bylo, když jsem to spustil a najednou čumím jako tele, že se to odehrává v budoucnosti... Nicméně to krásně propojuje všechny díly a umožňuje chrlit další a další příběhy Desmonda... A pokud budou jako AC2, tak s tím nemám problém
Ze zvědavosti jsem si nicméně rozjel druhý díl a celý víkend jsem se od toho nehnul... Neuvěřitelně vyšperkovaly všechny neduhy jedničky, dali to do slušivějšího kabátku a zasadili do velmi atraktivního prostředí... Takhle nářezovou hru jsem dlouho nehrál... A děj taky parádní, opravdu není co vytknout

Takže film bych bral všemi deseti, hlavně, aby to nedokopali

Spoiler AC1
Největším šokem bylo, když jsem to spustil a najednou čumím jako tele, že se to odehrává v budoucnosti... Nicméně to krásně propojuje všechny díly a umožňuje chrlit další a další příběhy Desmonda... A pokud budou jako AC2, tak s tím nemám problém

|
reagovat
|
Každopádně Russela bych nepoznal ani kdyby seděl naproti mě a vedli jsme hodinovou debatu... 

|
reagovat
|
Když jsme u toho MGS...už je možné zahrát si komplet 1-4ku na PS3ce, či stále nekompatibilní?
|
reagovat
|
TOP Diskuze
29Scary Movie naplnilo kina po celém světě, Vládci vesmíru nikoliv 19Scary Movie: Recenze 16Víkendový výplach #878 o Vetřelci a spoustě her 24Recenze: 007 First Light je perfektním bondovským filmem pro tuhle éru 13Super Mario galaktický film pokořil miliardu 13Supergirl: Final Trailer 11Vzhlížet ke hvězdám: Trailer 2 10Scary Movie nalákalo davy diváků. Daří se i mladým hororům 10První dojmy: Den odhalení od Stevena Spielberga 10Social Reckoning: Teaser

@TedGeorge ]