Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 69741 - 69760 Napsat příspěvek

xxendxx

Battle For the Sun se mi ve svý době hodně líbilo, ale beru v potaz obecnej konsenzus, podle kterýho se jim moc nepovedlo (a v jednom rozhovoru, co jsem viděl, to přiznal i sám Molko). Meds na druhou stranu zplodilo pár solidních hitů, a od debutu je to asi jejich nejvyrovnanější album. Na živo s nima nemám zkušenosti, ale co tak sleduju reakce, je kvalita hodně kolísavá. S Muse bych je ovšem nesrovnával, nejen že Bellamy a spol. jdou v experimentování ještě o dost dál, ale věřim, že i kvalitou jsou o třídu lepší kapela. A to i na živo, na HAARP samozřejmě nedám dopustit...

Na Coldplay mám samozřejmě názor, že nebyli dobrý nikdy. Nicméně jejich nejnovější singly mi aspoň netrhaj uši tak, jako Viva la Vida. :D Blunderbuss jsem sice ještě neslyšel, ale ty dva singly, co z něj už vydal, se mi hodně líbily a pochybuju, že mě album zklame.
582802
Battle For the Sun se mi ve svý době hodně líbilo, ale beru v potaz obecnej konsenzus, podle kterýho se jim moc nepovedlo (a v jednom rozhovoru, co jsem viděl, to přiznal i sám Molko). Meds na druhou stranu zplodilo pár solidních hitů, a od debutu je to asi jejich nejvyrovnanější album. Na živo s nima nemám zkušenosti, ale co tak sleduju reakce, je kvalita hodně kolísavá. S Muse bych je ovšem nesrovnával, nejen že Bellamy a spol. jdou v experimentování ještě o dost dál, ale věřim, že i kvalitou jsou o třídu lepší kapela. A to i na živo, na HAARP samozřejmě nedám dopustit... Na Coldplay mám samozřejmě názor, že nebyli dobrý nikdy. Nicméně jejich nejnovější singly mi aspoň netrhaj uši tak, jako Viva la Vida. *:D* Blunderbuss jsem sice ještě neslyšel, ale ty dva singly, co z něj už vydal, se mi hodně líbily a pochybuju, že mě album zklame.
xxendxx
0 0
reagovat
Sorry za druhý post, ale tohle je jště lepší, než to předešlé link
582801
Sorry za druhý post, ale tohle je jště lepší, než to předešlé http://www.youtube.com/watch?v=2PTeKcDesug&feature=related
0 0
reagovat
Tak tohle mne celkem dostalo. Michael Winslow - ten zvuky imitující černoch z Policejní akademie ani nepotřebuje kytaru se zesilovačem nastavenou na overdrive, aby si zahrál Whole Lotta Love od Led Zeppelin link :o:+
582800
Tak tohle mne celkem dostalo. Michael Winslow - ten zvuky imitující černoch z Policejní akademie ani nepotřebuje kytaru se zesilovačem nastavenou na overdrive, aby si zahrál Whole Lotta Love od Led Zeppelin http://www.youtube.com/watch?v=Auof05Kv6jA&feature=related *:o**:+*
0 0
reagovat

Memphis

muse jsou vyborny a maji pomerne velkou fan zakladnu i u nas, kdyz vezmem v potaz, ze je to alternativka.

novej singl od LP je stejnej nudnej popik, jako ty 2 ceda predtim. Nechapu co na tom nekdo muze povazovat za "jednu z nejlepsich jejich pisni". 4 minuty monotonosti.

Na Placebu se neshodnem, Styl se trochu meni, ale jejich novy ceda nejsou o nic horsi nez starsi veci. MEDS bylo naprosto vyborny a Battle for the sun, i pres jistej priklon k experimentovani v ramci zanru, bylo taky skvely (rozhodne lepsi nez posledni pocin MUSE, ktery zeru v podstate uplne stejne. Jejich vystoupeni na Rock for people, na ktery sem se hrozne tesil, bylo oproti jejich vystoupeni v nemecku o par dni driv, naprosto tragicky. z nejakyho zvlastniho duvodu asi nestihli naladit. Ukazkovej priklad, kdy sla uroven rapidne do kopru jsou imho COLDPLAY a Kaiser Chiefs.)

Subways jsou na tom asi stejne jako kdysi Chumbawamba.... 2 dobry songy a zbytek nikdo nezna.

Co se Jacka Whitea tyka, tak jeho tvorba mimo white stripes je dost "divna". To novy cedo neni uplne nejhorsi, ale chybi tomu riz. Stejne jako u Dead Weather. Urcitou nahradou byli Raconteurs, ale to nejnovejsi album nezachrani ani white.
582799
muse jsou vyborny a maji pomerne velkou fan zakladnu i u nas, kdyz vezmem v potaz, ze je to alternativka. novej singl od LP je stejnej nudnej popik, jako ty 2 ceda predtim. Nechapu co na tom nekdo muze povazovat za "jednu z nejlepsich jejich pisni". 4 minuty monotonosti. Na Placebu se neshodnem, Styl se trochu meni, ale jejich novy ceda nejsou o nic horsi nez starsi veci. MEDS bylo naprosto vyborny a Battle for the sun, i pres jistej priklon k experimentovani v ramci zanru, bylo taky skvely (rozhodne lepsi nez posledni pocin MUSE, ktery zeru v podstate uplne stejne. Jejich vystoupeni na Rock for people, na ktery sem se hrozne tesil, bylo oproti jejich vystoupeni v nemecku o par dni driv, naprosto tragicky. z nejakyho zvlastniho duvodu asi nestihli naladit. Ukazkovej priklad, kdy sla uroven rapidne do kopru jsou imho COLDPLAY a Kaiser Chiefs.) Subways jsou na tom asi stejne jako kdysi Chumbawamba.... 2 dobry songy a zbytek nikdo nezna. Co se Jacka Whitea tyka, tak jeho tvorba mimo white stripes je dost "divna". To novy cedo neni uplne nejhorsi, ale chybi tomu riz. Stejne jako u Dead Weather. Urcitou nahradou byli Raconteurs, ale to nejnovejsi album nezachrani ani white.
Memphis
0 0
reagovat
Navíc Coloursy teď budou nově v areálu Dolních Vítkovic, takže industriální atmosféra zaručena :) Jiank z letošních festivalů se doufám, že se dostanu na Metalfest, který má letos pro mne lepší line-up, než Masters. Akorát Plzeň je celkem dálka pro mne, tak uvidíme a navíc dva dny předtím ještě jedu na Ozzyho do Prahy (když už kvůli Iommiho rakovině návrat klasických Black Sabbath museli odložit).
582797
Navíc Coloursy teď budou nově v areálu Dolních Vítkovic, takže industriální atmosféra zaručena *:)* Jiank z letošních festivalů se doufám, že se dostanu na Metalfest, který má letos pro mne lepší line-up, než Masters. Akorát Plzeň je celkem dálka pro mne, tak uvidíme a navíc dva dny předtím ještě jedu na Ozzyho do Prahy (když už kvůli Iommiho rakovině návrat klasických Black Sabbath museli odložit).
0 0
reagovat
Ad verbst a jeho Tupac hologram: aneb říkali mu blesk.

Ad popíček a 'We Are Young".. se teď hraje dost často v rádiu, a zatim se to nemusí přepínat, ale brzy to přijde :)
582795
Ad verbst a jeho Tupac hologram: [link="http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/556145_10150711848003889_21461308888_9470601_1790482382_n.jpg"]aneb říkali mu blesk[/link]. Ad popíček a 'We Are Young".. se teď hraje dost často v rádiu, a zatim se to nemusí přepínat, ale brzy to přijde :)
0 0
reagovat
Já teda strašně nesnáším masové akce, bláto, kelímky, toytoye a tak, už jsem taky na takovou srandu docela starej, ale letos má Ostrava takový jména, že vážně uvažuju, že to martyrium podstoupím...
582793
Já teda strašně nesnáším masové akce, bláto, kelímky, toytoye a tak, už jsem taky na takovou srandu docela starej, ale letos má Ostrava takový jména, že vážně uvažuju, že to martyrium podstoupím...
0 0
reagovat

TedGeorge

Souhlas téměř ve všech bodech. U nás je v podstatě klika, že na Rokáč to nikoho netáhne a díky tomu mám dost známejch, kteří se mnou pojedou přes celou republiku jak do Ostravy tak na Pohodu. Na Pohodu bych křivé slovo neřekl, ale loni mě ty Colours dostali poprvé víc a letos mi zatím taky sedí line-up více ve Slezku, ale říkám....to nic nemění na tom, že oba ty festivaly jsou organizačně tak moc nad zbytkem a to klobouk dolů. Jinak podle mě je letos headliner Ostravy to místo. Festival v bývalých dolech musí přece bejt paráda:)
582792
Souhlas téměř ve všech bodech. U nás je v podstatě klika, že na Rokáč to nikoho netáhne a díky tomu mám dost známejch, kteří se mnou pojedou přes celou republiku jak do Ostravy tak na Pohodu. Na Pohodu bych křivé slovo neřekl, ale loni mě ty Colours dostali poprvé víc a letos mi zatím taky sedí line-up více ve Slezku, ale říkám....to nic nemění na tom, že oba ty festivaly jsou organizačně tak moc nad zbytkem a to klobouk dolů. Jinak podle mě je letos headliner Ostravy to místo. Festival v bývalých dolech musí přece bejt paráda*:)*
TedGeorge
0 0
reagovat
Mně příjde, že Rock for People se spíš dost opakuje a nemá žádnou velkou hvězdu. Byl jsem jeden rok, kdy byli Block Party, Artict Monkeys a The Kooks a teda atmosféra parádní:+. Právě proto mě mrzí, že krom The Subways a Muse nedokáží dovést trochu indie a alternativu, a tak si už podruhé skočím na Colours.
582791
Mně příjde, že Rock for People se spíš dost opakuje a nemá žádnou velkou hvězdu. Byl jsem jeden rok, kdy byli Block Party, Artict Monkeys a The Kooks a teda atmosféra parádní*:+*. Právě proto mě mrzí, že krom The Subways a Muse nedokáží dovést trochu indie a alternativu, a tak si už podruhé skočím na Colours.
0 0
reagovat

Bachy

Na Colours of Ostrava slyším taky chválu odevšad. A slintám nad tím, co vy luckeři uvidíte naživo. Ale druhá součást každýho festivalu jsou lidi se kterejma tam člověk jede a jinak je třeba celej rok nevidí. A tady ten konsenzus o Colours není.

Nejlepší festival je stejně pořád Pohoda. Organizací počínaje, kapelama konče. Co já tam všechno zažil... Nepočítaje samozřejmě to, že sem tam o vlásek unikl velkýmu průseru, kdy mi ta stanová konstrukce letěla pár cenťáků nad hlavou a týpek kousek ode mne přišel o oko. Ale to už jiná historie, tady už kdysi taky řešená.
582790
Na Colours of Ostrava slyším taky chválu odevšad. A slintám nad tím, co vy luckeři uvidíte naživo. Ale druhá součást každýho festivalu jsou lidi se kterejma tam člověk jede a jinak je třeba celej rok nevidí. A tady ten konsenzus o Colours není. Nejlepší festival je stejně pořád Pohoda. Organizací počínaje, kapelama konče. Co já tam všechno zažil... Nepočítaje samozřejmě to, že sem tam o vlásek unikl velkýmu průseru, kdy mi ta stanová konstrukce letěla pár cenťáků nad hlavou a týpek kousek ode mne přišel o oko. Ale to už jiná historie, tady už kdysi taky řešená.
Bachy
0 0
reagovat
Když je řeč o circle-pitech a podobnejch kratochvílích, nemůžu se dočkat The Sorrow na letošním Masters of Rock. V roce 2009 to byl masakr jak se patří:
link
582789
Když je řeč o circle-pitech a podobnejch kratochvílích, nemůžu se dočkat The Sorrow na letošním Masters of Rock. V roce 2009 to byl masakr jak se patří: http://www.youtube.com/watch?v=SKIKjqHd-ww
0 0
reagovat
U mně už třetím rokem ničí Colours of Ostrava Rokáč poměrně s přehledem, ale je to tím, že žeru hlavně alternative Rock a právě ročník s Muse jsem protrpěl nudou.

Vidět naživo Porcupine Tree, Nicka Cavea, Public Image, Horrors atd. a letos s výjimkou Bjork a Alanis taktéž nabušíno. Flaming Lips nebo Animal Collective jsem vůbec netušil, že uvidím naživo. Letos na rokáč skočím pro Pattona a šup na Springsteena a do Ostravy.

Ale abych nebyl k Rockforu jen kritickej, tak Static-X a živou pyramidu jsem si taktéž užil.
582784
U mně už třetím rokem ničí Colours of Ostrava Rokáč poměrně s přehledem, ale je to tím, že žeru hlavně alternative Rock a právě ročník s Muse jsem protrpěl nudou. Vidět naživo Porcupine Tree, Nicka Cavea, Public Image, Horrors atd. a letos s výjimkou Bjork a Alanis taktéž nabušíno. Flaming Lips nebo Animal Collective jsem vůbec netušil, že uvidím naživo. Letos na rokáč skočím pro Pattona a šup na Springsteena a do Ostravy. Ale abych nebyl k Rockforu jen kritickej, tak Static-X a živou pyramidu jsem si taktéž užil.
0 0
reagovat
U Subways samozřejmě nezapomínat na link

A s Rock for people před 2 rokama se mi ještě pojí dva velmi intenzivní zážitky. Oba mají na svědomí Gallows....

První samozřejmě circle pit a totální vyčerpání, kdy sem tam běhal po 5ti pivech jak vůl.
link

No a druhý, asi minutovej výtlem po tomhle failu... link
Frontmanovo suchý: "Well that was interesting..." mi zní v uších do teď...

Kapela imho hrozná, rozhodně ne můj šálek čaje, ale na tyhle 2 události se prostě nedá zapomenout. Beztak sem v tom Circle pitu běžel s nejedním uživatelem moviezone :D

582783
U Subways samozřejmě nezapomínat na http://www.youtube.com/watch?v=t2avsV7TveI A s Rock for people před 2 rokama se mi ještě pojí dva velmi intenzivní zážitky. Oba mají na svědomí Gallows.... První samozřejmě circle pit a totální vyčerpání, kdy sem tam běhal po 5ti pivech jak vůl. http://www.youtube.com/watch?v=4ZcNpwZ2lXg No a druhý, asi minutovej výtlem po tomhle failu... http://www.youtube.com/watch?v=1a5s_MHJi-E Frontmanovo suchý: "Well that was interesting..." mi zní v uších do teď... Kapela imho hrozná, rozhodně ne můj šálek čaje, ale na tyhle 2 události se prostě nedá zapomenout. Beztak sem v tom Circle pitu běžel s nejedním uživatelem moviezone :D
0 0
reagovat
Jinak k tomu videu, co tu postoval popicek a zminoval se o te "cerne". Tak ta bude letos ukoncovat v nedeli Colours of Ostrava a je celkem dost oslavovana.
582782
Jinak k tomu videu, co tu postoval popicek a zminoval se o te [link="http://www.youtube.com/watch?v=lqmORiHNtN4"]"cerne"[/link]. Tak ta bude letos ukoncovat v nedeli Colours of Ostrava a je celkem dost oslavovana.
0 0
reagovat
Subways jsou jasný, bohužel po Rock & Roll Queen už žádnej podobnej hit nepřišel, svůj standart si držej, ale víc nic...

Placebo, that's a whole another story... Tři roky nevydali žádný album, minimálně šest let žádný pořádný, ale stejně si i přes nepřízeň kritiků a outsiderskou image držej oddannou fanouškovskou základnu. Pěkná anomálie. Ale měli by co nejdřív vydat novou desku.

A když už tu hudbu berem tak nějak ze široka, Jack White konečně streamuje svoje sólový album na iTunes :+ A velmi mě potěšily fotky z letošní Coachelly, ukzující The Hives v plný síle, jen tak dál :+
582781
Subways jsou jasný, bohužel po Rock & Roll Queen už žádnej podobnej hit nepřišel, svůj standart si držej, ale víc nic... Placebo, that's a whole another story... Tři roky nevydali žádný album, minimálně šest let žádný pořádný, ale stejně si i přes nepřízeň kritiků a outsiderskou image držej oddannou fanouškovskou základnu. Pěkná anomálie. Ale měli by co nejdřív vydat novou desku. A když už tu hudbu berem tak nějak ze široka, Jack White konečně streamuje svoje sólový album na iTunes *:+* A velmi mě potěšily fotky z letošní Coachelly, ukzující The Hives v plný síle, jen tak dál *:+*
0 0
reagovat
S dovolením se taky zapojím do diskuze :) Pro mě nejlepší zážitek byli Sabaton v 08 když předskakovali Hammerfall. To co předvedli na podiu bylo něco neskutečnýho a diváci byli ve varu... Až tak, že jim vůbec nezbyly síly na set Hammerfallu, kteří tam natáčeli DVD... Nikdy ho nevydali, protože kotel po Sabatonech nemoh ani stát na nohou :D
582780
S dovolením se taky zapojím do diskuze *:)* Pro mě nejlepší zážitek byli Sabaton v 08 když předskakovali Hammerfall. To co předvedli na podiu bylo něco neskutečnýho a diváci byli ve varu... Až tak, že jim vůbec nezbyly síly na set Hammerfallu, kteří tam natáčeli DVD... Nikdy ho nevydali, protože kotel po Sabatonech nemoh ani stát na nohou *:D*
0 0
reagovat

verbst

Proč by tě někdo kamenoval? Vždyť je to výborný album, ostatně jako všechny ostatní od nich. A až do předvčerejška jsem ani nevěděl, že už v červnu budou mít nový album. :+
582779
Proč by tě někdo kamenoval? Vždyť je to výborný album, ostatně jako všechny ostatní od nich. A až do předvčerejška jsem ani nevěděl, že už v červnu budou mít nový album. *:+*
verbst
0 0
reagovat
Subways pro mě byly veliký překvapení. Měl sem doma jejich cd, slyšel sem o výborným pražským koncertu, ale stejně sem takovou pecku na Rock for people nečekal. Možná nejlepší koncert toho ročníku.

Zároveň se mi moc líbily Skunk Anansie. Kapela, kterou většina lidí zná jenom ze soundtracku k Nebezpečnejm známostem, ale mají třeba takový perly jako Hedonism, Weak atd...

Pro mě pořád zůstává nejlepším koncertem co sem kdy viděl Placebo. Už si nevzpomínám, jestli to tenkrát bylo na Hodokvase nebo na Pohodě, ale co tam pánové předvedli.... Kloubouk dolů.
582777
Subways pro mě byly veliký překvapení. Měl sem doma jejich cd, slyšel sem o výborným pražským koncertu, ale stejně sem takovou pecku na Rock for people nečekal. Možná nejlepší koncert toho ročníku. Zároveň se mi moc líbily Skunk Anansie. Kapela, kterou většina lidí zná jenom ze soundtracku k Nebezpečnejm známostem, ale mají třeba takový perly jako Hedonism, Weak atd... Pro mě pořád zůstává nejlepším koncertem co sem kdy viděl Placebo. Už si nevzpomínám, jestli to tenkrát bylo na Hodokvase nebo na Pohodě, ale co tam pánové předvedli.... Kloubouk dolů.
0 0
reagovat

Svaťoš

souhlas the subways tenkrát byli super. Slyšel jsem je tam poprvé a ta atmosféra třeba na Rock & Roll Queen byla fantastická.
582772
souhlas the subways tenkrát byli super. Slyšel jsem je tam poprvé a ta atmosféra třeba na Rock & Roll Queen byla fantastická.
Svaťoš
0 0
reagovat

Rock for People

Podle mého na festivalový poměry to byla skvělá show, co Muse předvedli a jenom potvrdili, že naživo je to jedna z nejlepších kapel.
Ještě musím přihodit jednu kapelu co mě hodně oslovil na Rock for People dva roky zpátky a to byli The Subways, kteří ačkoliv hráli v trochu horší hodinu, tak jejich koncert měl neskutečnou atmosféru.
582774
Podle mého na festivalový poměry to byla skvělá show, co Muse předvedli a jenom potvrdili, že naživo je to jedna z nejlepších kapel. Ještě musím přihodit jednu kapelu co mě hodně oslovil na Rock for People dva roky zpátky a to byli The Subways, kteří ačkoliv hráli v trochu horší hodinu, tak jejich koncert měl neskutečnou atmosféru.
Rock for People
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se