Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 69641 - 69660 Napsat příspěvek
583062
[link="http://www.youtube.com/watch?v=DeNdAD7BPkE"]Lov lososů v Jemenu feat. Battleship[/link] *:D**:+*
0 0
reagovat

popik

strasna pi*ovina :D, ale tyka se to filmu link
583059
strasna pi*ovina *:D*, ale tyka se to filmu http://www.break.com/index/the-avengers-on-a-budget-2320571
popik
0 0
reagovat

cinema city OV

dneska jsem byl na ohled v karolíně, stojí tam u stolečku moc pěkná slečna, všechno vám vysvětlí - funguje to přesně tak jak říká kedlik, ale na netu s tím prej ještě mají problémy - možná že prej do konce týdne by to mělo fungovat říkala.
583045
dneska jsem byl na ohled v karolíně, stojí tam u stolečku moc pěkná slečna, všechno vám vysvětlí - funguje to přesně tak jak říká [b]kedlik[/b], ale na netu s tím prej ještě mají problémy - možná že prej do konce týdne by to mělo fungovat říkala.
cinema city OV
0 0
reagovat
Sice staršího data, nicméně moc pěkné... :+

link
583034
Sice staršího data, nicméně moc pěkné... *:+* [link="http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/iron-manovo-dobrodruzstvi"]link[/link]
0 0
reagovat
Ok, v tom případě nevim, co mám zadat do kolonky uživatele a kdy mi někdo sdělí nějaký heslo, registroval jsem se na pokladně... Kdyžtak třeba vzkazník, díky. :)
583031
Ok, v tom případě nevim, co mám zadat do kolonky uživatele a kdy mi někdo sdělí nějaký heslo, registroval jsem se na pokladně... Kdyžtak třeba vzkazník, díky. *:)*
0 0
reagovat

Memphis

info nejde, ale přihlásit se de.
583030
info nejde, ale přihlásit se de.
Memphis
0 0
reagovat
Karty už sice rozdávaj a nějaký slevy fungujou (asi dvacka na lístek), ale na stránkách jim to info a přihlašování ještě nějak nefunguje. Snad to rozchoděj co nejdřív...

edit: kedlik
:+
583029
Karty už sice rozdávaj a nějaký slevy fungujou (asi dvacka na lístek), ale na stránkách jim to info a přihlašování ještě nějak nefunguje. Snad to rozchoděj co nejdřív... edit: [b]kedlik[/b] *:+*
0 0
reagovat

Fargo

výhody: Sleva 20 Kč na každý vstup (krom pondělí a úterý, to jsou už jiné akce) a z každé platby ti de 10% na tvůj CLUB účet a až tam budeš mít nějaký prachy, tak si za ně můžeš koupi lístek,popcorn.....
583028
výhody: Sleva 20 Kč na každý vstup (krom pondělí a úterý, to jsou už jiné akce) a z každé platby ti de 10% na tvůj CLUB účet a až tam budeš mít nějaký prachy, tak si za ně můžeš koupi lístek,popcorn.....
Fargo
0 0
reagovat

Memphis

Diky, snad to bude stat za to, kdyz okolo toho delaji takovy humbuk :)
583027
Diky, snad to bude stat za to, kdyz okolo toho delaji takovy humbuk *:)*
Memphis
0 0
reagovat
...poplatek je slovy šedesát korun.
583025
...poplatek je slovy šedesát korun.
0 0
reagovat

Fargo

Ode dneska tu kartu mám, jaký sou výhody, nevim... :D
583024
Ode dneska tu kartu mám, jaký sou výhody, nevim... *:D*
Fargo
0 0
reagovat
Tak co tam teda je?
583018
Tak co tam teda je?
0 0
reagovat

Disketa

cítím zklamání ... :D
583016
cítím zklamání ... *:D*
Disketa
0 0
reagovat

Disk

Lucky you... :D
583013
Lucky you... *:D*
Disk
0 0
reagovat

Mildík

Cože? :D (Mám AdBlock.)
583011
Cože? *:D* (Mám AdBlock.)
Mildík
0 0
reagovat
Bože ta reklama co na mě vyskočila... Sem jenom seděl, čuměl a čekal co za gay seznamku si objednalo reklamu na MZ... :o
583010
Bože ta reklama co na mě vyskočila... Sem jenom seděl, čuměl a čekal co za gay seznamku si objednalo reklamu na MZ... *:o*
0 0
reagovat

Cinema city e-club

Na strankach rozjeli pre-registraci. V emailu mi pak zdelili, ze je to platne az po zaplaceni poplatku primo v kine, pri registraci karty. Nevite nekdo kolik je ten poplatek? Popripade vice infa? Celkem me zarazi, ze kdyz uz jim tam bezi ta pre-registrace, tak jsem tam k tomu nenasel zadne informace (smlouvu uziti, atd).
583007
Na strankach rozjeli pre-registraci. V emailu mi pak zdelili, ze je to platne az po zaplaceni poplatku primo v kine, pri registraci karty. Nevite nekdo kolik je ten poplatek? Popripade vice infa? Celkem me zarazi, ze kdyz uz jim tam bezi ta pre-registrace, tak jsem tam k tomu nenasel zadne informace (smlouvu uziti, atd).
Cinema city e-club
0 0
reagovat

scroochy

No tak to je pěknej bordel :D Jakoby nestačilo, že nemůžu vidět Okresní přebora teď ještě tohle... 8)
582998
No tak to je pěknej bordel *:D* Jakoby nestačilo, že nemůžu vidět Okresní přebora teď ještě tohle... *8)*
scroochy
0 0
reagovat

Mildík

Mám stejnej problém. Taky se mi to načítá pomalu. Mám podezření, že je to nějak throttlovaný pro lidi mimo ČR/SR. Sad panda is sad...
582992
Mám stejnej problém. Taky se mi to načítá pomalu. Mám podezření, že je to nějak throttlovaný pro lidi mimo ČR/SR. Sad panda is sad...
Mildík
0 0
reagovat

verbst

Co to ma byt? jsem dlooouhodobe mimo republiku, a i kdyby ne, o politicke deni a recese s tim spojene jsem se stejne nikdy nezajimal... ale takhle bez jakeholiv kontextu vzbudilo zvedavost :)
582988
Co to ma byt? jsem dlooouhodobe mimo republiku, a i kdyby ne, o politicke deni a recese s tim spojene jsem se stejne nikdy nezajimal... ale takhle bez jakeholiv kontextu vzbudilo zvedavost :)
verbst
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se