Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 69501 - 69520 Napsat příspěvek

MarvinP

Mě se nic takového nepodařilo :D

Memphis
Nevím v jakém smyslu neděkuješ, ale pokud je to tím, že to zabíjí čas, tak chápu :D
583619
Mě se nic takového nepodařilo *:D* [b]Memphis[/b] Nevím v jakém smyslu neděkuješ, ale pokud je to tím, že to zabíjí čas, tak chápu *:D*
MarvinP
0 0
reagovat

HAL

celkem dost souhlasím - ono kolem a kolem předchozí díly byly poměrně dost uvěřitelné (akorát herně over-the-top). Krytí v davu mělo logiku a fungovalo, běhání po střechách taky, souboje taky... kdežto tady to vypadá na desítky situací, kdy budu mít pocit "tak, a teď by mě mohlo těch 10 vojáčků zastřelit". Jako skočit mezi 10 pušek s tomahawkem a tohle dělat celou hru? Nevím, nevím... to se v dalším díle můžu rovnou mečovat s Marine corps :D:-
583618
celkem dost souhlasím - ono kolem a kolem předchozí díly byly poměrně dost uvěřitelné (akorát herně over-the-top). Krytí v davu mělo logiku a fungovalo, běhání po střechách taky, souboje taky... kdežto tady to vypadá na desítky situací, kdy budu mít pocit "tak, a teď by mě mohlo těch 10 vojáčků zastřelit". Jako skočit mezi 10 pušek s tomahawkem a tohle dělat celou hru? Nevím, nevím... to se v dalším díle můžu rovnou mečovat s Marine corps *:D**:-*
HAL
0 0
reagovat

AC3

Meh, zasazení do tohohle prostředí vypadá jako čím dál blbější nápad. Mávání se sekyrkou má asi připomínat Posledního mohykána, akce vypadá dost skriptovaně, hopsání po lese je zoufalé, a na skrývání se a snahu o splynutí s davem se tu evidentně převelmi kašle. Smutné, středověké díly měly potenciál (byť i v nich nebyl využitý ani z tisíciny tak jak mohl).
583617
Meh, zasazení do tohohle prostředí vypadá jako čím dál blbější nápad. Mávání se sekyrkou má asi připomínat Posledního mohykána, akce vypadá dost skriptovaně, hopsání po lese je zoufalé, a na skrývání se a snahu o splynutí s davem se tu evidentně převelmi kašle. Smutné, středověké díly měly potenciál (byť i v nich nebyl využitý ani z tisíciny tak jak mohl).
AC3
0 0
reagovat

Mildík

Neděkuju. :D
583616
Neděkuju. *:D*
Mildík
0 0
reagovat

Mildík

Neuvěřitelné! Zvládli tomu udělat ještě horší grafiku než měl originál....:+ ...nebo je to problém u mě? Vám se zdi nerozpadají, když k nim přijdete blízko?
583615
Neuvěřitelné! Zvládli tomu udělat ještě horší grafiku než měl originál....*:+* ...nebo je to problém u mě? Vám se zdi nerozpadají, když k nim přijdete blízko?
Mildík
0 0
reagovat

Disk

Je to tam popsaný v té hře... 8)

(Ale poskytnu ti krátký turoriál... šipky-pohyb, X-střelba, space-otevírání dveří)

více infa ve hře...
583613
Je to tam popsaný v té hře... *8)* (Ale poskytnu ti krátký turoriál... šipky-pohyb, X-střelba, space-otevírání dveří) více infa ve hře...
Disk
0 0
reagovat

Mildík

Škoda, že nevím, jak se to ovládá...
583612
Škoda, že nevím, jak se to ovládá...
Mildík
0 0
reagovat

AC III World Gameplay Premiere

583611
[link="http://www.youtube.com/watch?v=EiVJG_mrtFo&feature"]Ratohnhaké:ton FTW![/link]
AC III World Gameplay Premiere
0 0
reagovat

20 let výročí...

Trocha té nostalgie neuškodí... 20 let výročí... link
583610
Trocha té nostalgie neuškodí... 20 let výročí... [link="http://wolfenstein.bethsoft.com"]link[/link]
20 let výročí...
0 0
reagovat

popik

potřeboval jsem se svěřit :D
583609
potřeboval jsem se svěřit *:D*
popik
0 0
reagovat

OT

Když už jsme u toho metalu.. hledá se rockový / metalový zpěvák do kapely (Hodonín a okolí)... když už se tu řeší popíčkovi nohy, snad to nevadí :D
583608
Když už jsme u toho metalu.. hledá se rockový / metalový zpěvák do kapely (Hodonín a okolí)... když už se tu řeší popíčkovi nohy, snad to nevadí *:D*
OT
0 0
reagovat
a Metal je hned přehlednější - PSM
583607
a Metal je hned přehlednější - [link="http://www.thehighdefinite.com/wp-content/uploads/2011/07/Heavy_Metals_zoom.jpg"]PSM[/link]
0 0
reagovat
Nevite cirou nahodou nekdo, jak se jmenoval ten kresleny film zrejme z prelomu 80./90. let, ve kterem mala (myslim ze bila) velryba prisla o rodice, snad kvuli nejake ropne havarii (ta tam kazdopadne byla, at uz nekoho zabila ci nikolivek), ujal se ji nejaky hodny strejda velrybak a cele to bylo takove smutne? Ja myslel, ze se to jmenovalo Moby Dick, ale pod timto nazvem jsem to nenasel. Dik za pripadnou stopu
583606
Nevite cirou nahodou nekdo, jak se jmenoval ten kresleny film zrejme z prelomu 80./90. let, ve kterem mala (myslim ze bila) velryba prisla o rodice, snad kvuli nejake ropne havarii (ta tam kazdopadne byla, at uz nekoho zabila ci nikolivek), ujal se ji nejaky hodny strejda velrybak a cele to bylo takove smutne? Ja myslel, ze se to jmenovalo Moby Dick, ale pod timto nazvem jsem to nenasel. Dik za pripadnou stopu
0 0
reagovat
Filmy s Nicolasem Cagem lze aplikovat dokonce i pro případ nebezpečí pro Spojené státy. Názorná ukázka. :D:+
583605
Filmy s Nicolasem Cagem lze aplikovat dokonce i pro případ nebezpečí pro Spojené státy. [link="http://www.videacesky.cz/skece/system-hlaseni-narodni-hrozby-nicolase-cage"]Názorná ukázka[/link]. *:D**:+*
0 0
reagovat
Jo, ta šířka mně taky trochu vadila (taky na Andělu).
583604
Jo, ta šířka mně taky trochu vadila (taky na Andělu).
0 0
reagovat
Jo, je to o Avengers ;) Ale tak nejde o nic dramatického, jen, že jsme čekali jiný rozměr :))
583601
Jo, je to o Avengers *;)* Ale tak nejde o nic dramatického, jen, že jsme čekali jiný rozměr *:))*
0 0
reagovat
Jestli se bavíte o Avengers (osobně sem vůbec nepochopil o co vám jako jde, ž teď jsem si uvědomil, že se možná bavíte o Ačku), pak vezte, že jsou natočeni na 1.78:1, čili vyšší formát, čili v malých sálech, kde jsou plátna většinou klasického formátu (nejsou to u blockbusterů dobře známé nudle), jedou nez clonění...

Mě se minulý čtvrtek zase stalo, že ve velkém sále s 2.4:1 prozměnu promítač automaticky počítal s nudlí a k přepnutí došlo až během ruské titulkové scény...
583600
Jestli se bavíte o Avengers (osobně sem vůbec nepochopil o co vám jako jde, ž teď jsem si uvědomil, že se možná bavíte o Ačku), pak vezte, že jsou natočeni na 1.78:1, čili vyšší formát, čili v malých sálech, kde jsou plátna většinou klasického formátu (nejsou to u blockbusterů dobře známé nudle), jedou nez clonění... Mě se minulý čtvrtek zase stalo, že ve velkém sále s 2.4:1 prozměnu promítač automaticky počítal s nudlí a k přepnutí došlo až během ruské titulkové scény...
0 0
reagovat
My také čekali, že roztáhnou plátno v Cinestaru na Andělu a nic...
583599
My také čekali, že roztáhnou plátno v Cinestaru na Andělu a nic...
0 0
reagovat

KuciS

Včera měl stejnej dojem v CB Cinestaru - taky "neroztáhli", taky malej sál...
583594
Včera měl stejnej dojem v CB Cinestaru - taky "neroztáhli", taky malej sál...
KuciS
0 0
reagovat

Poměr stran plátna v malých sálech Cinestaru

Při posledních dvou návštěvách Libereckého Cinestaru jsem se nemohl zbavit dojmu, že plátno buď není úplně roztažené nebo je prostě úzké. Oboje to byla projekce po 21 hod, takže v malém sálu 2 (7 řad, 16 na šířku). Rozhodně bych ten poměr stran plátna neviděl jako klasiku 2,35:1, ale daleko víc se to blížilo 16:9, na tom jsem se shodl s více lidma, co jsme tam byli. Propásnul jsem sand něco a je to teď normální? Mně osobně to docela dost vadí, platím stejné peníze jako za velký sál, menší plátno mi nevadí, ale proč bych se měl dívat na ořezané okraje? Všimli jste si někdo něčeho podobného?Zkušenost mám v tomhle jen s Libercem, jak je to v jiných Cinestarech netuším.
583593
Při posledních dvou návštěvách Libereckého Cinestaru jsem se nemohl zbavit dojmu, že plátno buď není úplně roztažené nebo je prostě úzké. Oboje to byla projekce po 21 hod, takže v malém sálu 2 (7 řad, 16 na šířku). Rozhodně bych ten poměr stran plátna neviděl jako klasiku 2,35:1, ale daleko víc se to blížilo 16:9, na tom jsem se shodl s více lidma, co jsme tam byli. Propásnul jsem sand něco a je to teď normální? Mně osobně to docela dost vadí, platím stejné peníze jako za velký sál, menší plátno mi nevadí, ale proč bych se měl dívat na ořezané okraje? Všimli jste si někdo něčeho podobného?Zkušenost mám v tomhle jen s Libercem, jak je to v jiných Cinestarech netuším.
Poměr stran plátna v malých sálech Cinestaru
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se