Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 69061 - 69080 Napsat příspěvek

nejlepsi filmova recenze

584883
http://www.youtube.com/watch?v=QIsOCK-PnvA&feature=relmfu
nejlepsi filmova recenze
0 0
reagovat
Spraviť na takýto interaktívny spôsob normálny "veľký" film, tak to považujem za super inovatívnu vec. Určite lepšie ako nejaké trápne 3D.
584881
Spraviť na takýto interaktívny spôsob normálny "veľký" film, tak to považujem za super inovatívnu vec. Určite lepšie ako nejaké trápne 3D.
0 0
reagovat
Nejvtipnější je, že ti vždycky řekne, že seš jedno chodící klišé a ona se pak chová naprosto stejně :))
584880
Nejvtipnější je, že ti vždycky řekne, že seš jedno chodící klišé a ona se pak chová naprosto stejně *:))*
0 0
reagovat
50% Pokud clovek nedokaze ty sekvence preskakat, tak hrat to napodruhe je uz nuda. Ale zajimalo by mne to dialogy a to sekvencni vetveni tech moznosti.
584879
50% Pokud clovek nedokaze ty sekvence preskakat, tak hrat to napodruhe je uz nuda. Ale zajimalo by mne to dialogy a to sekvencni vetveni tech moznosti.
0 0
reagovat
Hm.. přestalo mě to bavit :D
584875
Hm.. přestalo mě to bavit *:D*
0 0
reagovat
napoprve myslim 67 ale pak jsem to zkusil znova a ehm... to je vicemene lautr to same a je tam tuna nezazivnych veci. Jako koncept je to hezky, ale neni tam nic, co by cloveka bavilo napodruhe, spise naopak.
584874
napoprve myslim 67 ale pak jsem to zkusil znova a ehm... to je vicemene lautr to same a je tam tuna nezazivnych veci. Jako koncept je to hezky, ale neni tam nic, co by cloveka bavilo napodruhe, spise naopak.
0 0
reagovat

popik

39% na první pokus, to je BLBOST :D
584873
39% na první pokus, to je BLBOST *:D*
popik
0 0
reagovat
80% a dál už to vzdávám. Pokud tam teda není postelová scéna :D
584869
80% a dál už to vzdávám. Pokud tam teda není postelová scéna *:D*
0 0
reagovat
Neznal. A je to super. :+
584865
Neznal. A je to super. *:+*
0 0
reagovat
Tohle znate?
584855
[link="http://www.interaktivnifilm.cz/"]Tohle[/link] znate?
0 0
reagovat
Ani nie to, že je pred/za Noltem ako skôr to, že jej copy/pastovali (vrátane kusu nohavíc) nohy. Mne už by viacej vadili levitujúce schody za Chongom a amputovaný Banderas.
584854
Ani nie to, že je pred/za Noltem ako skôr to, že jej copy/pastovali (vrátane kusu nohavíc) nohy. Mne už by viacej vadili levitujúce schody za Chongom a amputovaný Banderas.
0 0
reagovat
Nejvíc bije do očí Cameron Diaz před/za Nickem Noltem...
584853
Nejvíc bije do očí Cameron Diaz před/za Nickem Noltem...
0 0
reagovat
jo a nejvetsi fail je Sir Ben Kingsley a vedle neho Patrick Stewart, ktery je samozrejme taky sir... takze bud fail, nebo si na tom Kingsley frci, takze to musi mit vsude ;)

A nejvetsi podil tam ma jednoznacne Star Trek cast and crew 8)
584851
jo a nejvetsi fail je Sir Ben Kingsley a vedle neho Patrick Stewart, ktery je samozrejme taky sir... takze bud fail, nebo si na tom Kingsley frci, takze to musi mit vsude *;)* A nejvetsi podil tam ma jednoznacne Star Trek cast and crew *8)*
0 0
reagovat
me by spis zajimalo, z kolika casti je to tvoreno, na kolik mistech je to foceno a kolik hercu bylo ve skutecnosti pohromade na jedne casti 8)
584850
me by spis zajimalo, z kolika casti je to tvoreno, na kolik mistech je to foceno a kolik hercu bylo ve skutecnosti pohromade na jedne casti *8)*
0 0
reagovat
Rosie Huntington Whiteley - Tak to je větší degradace jak ten Bieber
584849
Rosie Huntington Whiteley - Tak to je větší degradace jak ten Bieber
0 0
reagovat

Max Payne 3

Je to nářez a lehká změna stylu oproti prvním dvěma dílům se mi hodně zamlouvá. Přestřelka na letišti za zvuků Health už teď legendární :+ :+ :+
584847
Je to nářez a lehká změna stylu oproti prvním dvěma dílům se mi hodně zamlouvá. Přestřelka na letišti za zvuků Health už teď legendární *:+* *:+* *:+*
Max Payne 3
0 0
reagovat

Ex-soldier

Až na pár photoshop failů :+
584844
Až na pár photoshop failů *:+*
Ex-soldier
0 0
reagovat
De Nirov vyraz ma rozsekal (typicky ak tu spust okamzite nestlacis, odstrelim ti palicu)
584840
De Nirov vyraz ma rozsekal (typicky ak tu spust okamzite nestlacis, odstrelim ti palicu)
0 0
reagovat

Luke Newman

Lynch tam vypadá jak nějáký přestarší boss ruskýho drogovýho kartelu ... :D
584835
Lynch tam vypadá jak nějáký přestarší boss ruskýho drogovýho kartelu ... *:D*
Luke Newman
0 0
reagovat

xxendxx

Teď jsem to chtěl napsat! hodně mazec
584834
Teď jsem to chtěl napsat! hodně mazec
xxendxx
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se