Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 68941 - 68960 Napsat příspěvek

Lehce OT

585296
[link="http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4647268_460s.jpg"]link[/link]
Lehce OT
0 0
reagovat
Mildík: Podle mě to není nic s MZ... ale s flashem obecně.
585294
Mildík: Podle mě to není nic s MZ... ale s flashem obecně.
0 0
reagovat

speta.jr

Mně to teda spadlo zatím pokaždý na MZ...

Ještě jsem toho tolik neproprouzdal, takže pokud se jedná o křivé obvinění, tak se omlouvám 8) Uvidíme, co bude dál, pak dám kdyžtak vědět...

Cival
Prostě klasika "Program Adobe Flash přestal pracovat", odeslat zprávu o chybách, počkat na odpvěď programu, atd atd... Zná jistě každý... A pak ty reklamy na MZ ev flashi "umřou" a je tam takový to "smutný lego" :D
585293
Mně to teda spadlo zatím pokaždý na MZ... Ještě jsem toho tolik neproprouzdal, takže pokud se jedná o křivé obvinění, tak se omlouvám *8)* Uvidíme, co bude dál, pak dám kdyžtak vědět... Cival Prostě klasika "Program Adobe Flash přestal pracovat", odeslat zprávu o chybách, počkat na odpvěď programu, atd atd... Zná jistě každý... A pak ty reklamy na MZ ev flashi "umřou" a je tam takový to "smutný lego" *:D*
speta.jr
0 0
reagovat

Mildík

to dela novy flash po updatu, me to pada jednou za cas na jakekoliv strance
585292
to dela novy flash po updatu, me to pada jednou za cas na jakekoliv strance
Mildík
0 0
reagovat
Mildík: Nevím o čem je řeč. Specifikuj.
585291
Mildík: Nevím o čem je řeč. Specifikuj.
0 0
reagovat

MZ reklamy

S reklamama na MZ byl vždycky problém, nedávno se tu řešil problém s YT pokud se nepletu, nicméně na druhou stranu to chápu, že je potřeba trocha těch chechtáků...

Ale co už mi docela vadí je to, že mi včera při přechodu na MZ 4-krát (z 5 pokusů) tyto reklamy zabily Flash Player... Vrátil jsem se včera po týdenní dovolené, takže pokud se během minulého týdne dělaly nějaké změny, tak to má mouchy...
585290
S reklamama na MZ byl vždycky problém, nedávno se tu řešil problém s YT pokud se nepletu, nicméně na druhou stranu to chápu, že je potřeba trocha těch chechtáků... Ale co už mi docela vadí je to, že mi včera při přechodu na MZ 4-krát (z 5 pokusů) tyto reklamy zabily Flash Player... Vrátil jsem se včera po týdenní dovolené, takže pokud se během minulého týdne dělaly nějaké změny, tak to má mouchy...
MZ reklamy
0 0
reagovat

speta.jr

Jo to mě taky pobavilo. Ještě více mě ale rozesmál ten z Primy jak si chválil Bastardy. :D Jinak, Bartoš od pirátů by jistě byl skvělí ministr kultury. :+
585289
Jo to mě taky pobavilo. Ještě více mě ale rozesmál ten z Primy jak si chválil Bastardy. *:D* Jinak, Bartoš od pirátů by jistě byl skvělí ministr kultury. *:+*
speta.jr
0 0
reagovat

OVM

dneska dobry OVM, libilo se mi jak se Sverak nazval nadsenym amaterem. 8)
585287
dneska dobry OVM, libilo se mi jak se Sverak nazval nadsenym amaterem. *8)*
OVM
0 0
reagovat

Cival

No vidíš, a mě se to zobrazilo jako vůbec první reklama dneska na moviezone. Následně se objevilo hnusný Iron Sky, který taky vyplnilo většinu černý na stránce.

To byl podnět k tomu, abych si ve slušnosti trochu zaremcal. O tom, že se Voyo zobrazuje jenom 2x na jednu cookie či co, nemám nejmenší páru. Naznačovat tudíž, že jsem ___ nemusíš. Ale za info díky.

P.S Opravdu si člověk nemůže jednou za měsíc beztrestně zaremcat? Zas tak často to nedělám... ;)
585286
No vidíš, a mě se to zobrazilo jako vůbec první reklama dneska na moviezone. Následně se objevilo hnusný Iron Sky, který taky vyplnilo většinu černý na stránce. To byl podnět k tomu, abych si ve slušnosti trochu zaremcal. O tom, že se Voyo zobrazuje jenom 2x na jednu cookie či co, nemám nejmenší páru. Naznačovat tudíž, že jsem ___ nemusíš. Ale za info díky. P.S Opravdu si člověk nemůže jednou za měsíc beztrestně zaremcat? Zas tak často to nedělám... *;)*
Cival
0 0
reagovat
TedGeorge: Voyo se zobrazi 2x na jednu cookie. Tj. o tom muze remcat opravdu jen ___.
585285
TedGeorge: Voyo se zobrazi 2x na jednu cookie. Tj. o tom muze remcat opravdu jen ___.
0 0
reagovat
A do čtveřice mých spamů...
"Jede takhle Einstein se Schrödingerem v autě a přejedou kočku. Einstein zastaví, že se na ni jde podívat, ale Schrödinger ho zastaví a říká: „Neblázni! Chceš ji zabít?”
585283
A do čtveřice mých spamů... "Jede takhle Einstein se Schrödingerem v autě a přejedou kočku. Einstein zastaví, že se na ni jde podívat, ale Schrödinger ho zastaví a říká: „Neblázni! Chceš ji zabít?”
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Chcem si to zahrať. Hneď! :o
585282
Chcem si to zahrať. Hneď! *:o*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
nejde nesdílet. dokonalý myslošuk :o
585281
nejde nesdílet. [link="http://www.youtube.com/watch?v=SS4r9Fq3beU"]dokonalý myslošuk[/link] *:o*
0 0
reagovat
Na úvodní stránce bylo hrozně agresivní to voyo, nebo o co šlo... Ale nerotuje to zas tak často, takže index otrávení je ještě pořád relativně nízký. AdBlock tu dávat nebudu, kdyby tu neviděl ani jeden návštěvník žádnou reklamu, tak kluci nemají na pivo.
585279
Na úvodní stránce bylo hrozně agresivní to voyo, nebo o co šlo... Ale nerotuje to zas tak často, takže index otrávení je ještě pořád relativně nízký. AdBlock tu dávat nebudu, kdyby tu neviděl ani jeden návštěvník žádnou reklamu, tak kluci nemají na pivo.
0 0
reagovat
Adblock to jistí. Všude. 8)
585278
Adblock to jistí. Všude. *8)*
0 0
reagovat
Mě se nezobrazuje ani jedna....
585277
Mě se nezobrazuje ani jedna....
0 0
reagovat
To je nějaká reklamní akce na MZ? Nevím, jestli se mi to jenom zdá, ale subjektivně to teď působí, jako by tu bylo 3x víc reklam.
585276
To je nějaká reklamní akce na MZ? Nevím, jestli se mi to jenom zdá, ale subjektivně to teď působí, jako by tu bylo 3x víc reklam.
0 0
reagovat

popik

Skvělé...

Ne, kecám, klasická nechutná Popikovina s necharismatickým moderátorem a transexuálem.
585266
Skvělé... Ne, kecám, klasická nechutná Popikovina s necharismatickým moderátorem a transexuálem.
popik
0 0
reagovat

popik

kdo tenhle serial/talk show nezna, tak vrele doporucuji link
585265
kdo tenhle serial/talk show nezna, tak vrele doporucuji http://www.videacesky.cz/talk-show-rozhovory/do-hloubky-s-kimber-james
popik
0 0
reagovat
Ricky háda, napríklad akú superschopnosť by chcel mať Karl. link :D
585246
Ricky háda, napríklad akú superschopnosť by chcel mať Karl. http://www.shortlist.com/entertainment/ricky-and-karl *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se