Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 68621 - 68640 Napsat příspěvek
Čím dýl držíš mezerník, tím silnějš hodíš.
586323
Čím dýl držíš mezerník, tím silnějš hodíš.
0 0
reagovat

Gonzi

36
586319
36
Gonzi
0 0
reagovat

39

Minul jsem dva nebo tři...
586317
Minul jsem dva nebo tři...
39
0 0
reagovat
A tak do serky, nech to mame komplet a nevyzeram, ze som zaujaty voci Twilightu:)

link
link
link
586314
A tak do serky, nech to mame komplet a nevyzeram, ze som zaujaty voci Twilightu:) [link="http://www.youtube.com/watch?v=g_ldfY1ImhQ&feature=player_embedded"]link[/link] [link="http://www.youtube.com/watch?v=ANiYZ3lWc9w&feature=player_embedded"]link[/link] [link="http://www.youtube.com/watch?v=2WlANI1n2Yo&feature=player_embedded"]link[/link]
0 0
reagovat

Gorecki

:D:+
586313
*:D**:+*
Gorecki
0 0
reagovat
Nieco k tejto olympijskej teme:)
link
586312
Nieco k tejto olympijskej teme:) [link="http://www.youtube.com/watch?v=Nhk-eOoR24w&feature=player_embedded"]link[/link]
0 0
reagovat
Napodruhé 14. :+
586311
Napodruhé 14. *:+*
0 0
reagovat
6 - jako fakt.
586310
6 - jako fakt.
0 0
reagovat
Tak 42 a šlo by asi i 45 :)
586309
Tak 42 a šlo by asi i 45 *:)*
0 0
reagovat
39 a myslim, že jsem ještě pořád jeden minul...
586308
39 a myslim, že jsem ještě pořád jeden minul...
0 0
reagovat
39 a pochybuju, že to zlepším, i tohle byla dost náhoda.
586307
39 a pochybuju, že to zlepším, i tohle byla dost náhoda.
0 0
reagovat
já zatím taky 36 :-)
586306
já zatím taky 36 :-)
0 0
reagovat
36, a vážně už jdu makat...
586305
36, a vážně už jdu makat...
0 0
reagovat
Navrhuju uzávěrku trochu pozdějc, zase vězim v práci...

...sakra, škoda, že při závodě vždycky tak vytuhnu, v tréninku to běhám běžně za 11.3. :D
586304
Navrhuju uzávěrku trochu pozdějc, zase vězim v práci... ...sakra, škoda, že při závodě vždycky tak vytuhnu, v tréninku to běhám běžně za 11.3. *:D*
0 0
reagovat

MOVIEZONE GAMES - Individuální střelba na koš

586303
[link="http://www.youtube.com/watch?v=FEGc5EmOXxc"]link[/link]
MOVIEZONE GAMES - Individuální střelba na koš
0 0
reagovat

Basket

Nemám na to nervy. 30.
586302
Nemám na to nervy. 30.
Basket
0 0
reagovat
A kto zvíťazí dnes?
586301
A kto zvíťazí dnes?
0 0
reagovat
Až Mildík prokáže, jaké (co) použil dopingové látky, teprve může někoho diskvalifikovat ze soutěže... Takto jen a opravdu využívá jen lepšího vybavení...
Apropo, diskvalifikován by měl být právě Mildík, protože jako účastník závodu nemá povoleno být v hodnotící komisi... O tom se ale ještě bude jednat, takže může mít ještě naději na úspěch na první příčce...
Disketa zaběhl normální závod, jen v krajní mezi... Víc, jak 46 není možné, proto 45.8 je přípustné.
586300
Až Mildík prokáže, jaké (co) použil dopingové látky, teprve může někoho diskvalifikovat ze soutěže... Takto jen a opravdu využívá jen lepšího vybavení... Apropo, diskvalifikován by měl být právě Mildík, protože jako účastník závodu nemá povoleno být v hodnotící komisi... O tom se ale ještě bude jednat, takže může mít ještě naději na úspěch na první příčce... Disketa zaběhl normální závod, jen v krajní mezi... Víc, jak 46 není možné, proto 45.8 je přípustné.
0 0
reagovat
Zamítnuto, porušeno pravidlo 168.7 a) :D
586299
Zamítnuto, porušeno pravidlo 168.7 a) *:D*
0 0
reagovat

PROTEST

Vznáším protest proti diskvalifikaci ze závodu! Nejenom, že jsem žádné nedovolené látky před zápasem nepožil, ale ani jsem žádný dopingový test nepodstoupil. Mimo jiné stanovy vysloveně nezakazují užití látek podporující výkon (obecně článek o diskvalifikacích je velmi stručný až neexistující).

Mého vyjímečného výkonu bylo dosaženo pouze za pomocí velmi důsledné přípravy v kombinaci se sportovní výbavou nejvyšší kvality. Proč bych měl být testrán za skutečnost, že mám lepší tretry a umím v nich běhat? Také bych rád poukázal na fakt, že již výše zmíněné stanovy nepředepisují sportovní vybavení při závodu.

Vzhledem v výše uvedeným faktům jsem tedy neporušil žádná psaná pravidla a tudíž je má diskvalifikace neplatná. Požaduji tedy zařezení do výsledkové tabulku a veřejnou omluvu od pořadatele soutěže.

SPORTU ZDAR!
586298
Vznáším protest proti diskvalifikaci ze závodu! Nejenom, že jsem žádné nedovolené látky před zápasem nepožil, ale ani jsem žádný dopingový test nepodstoupil. Mimo jiné stanovy vysloveně nezakazují užití látek podporující výkon (obecně článek o diskvalifikacích je velmi stručný až neexistující). Mého vyjímečného výkonu bylo dosaženo pouze za pomocí velmi důsledné přípravy v kombinaci se sportovní výbavou nejvyšší kvality. Proč bych měl být testrán za skutečnost, že mám lepší tretry a umím v nich běhat? Také bych rád poukázal na fakt, že již výše zmíněné stanovy nepředepisují sportovní vybavení při závodu. Vzhledem v výše uvedeným faktům jsem tedy neporušil žádná psaná pravidla a tudíž je má diskvalifikace neplatná. Požaduji tedy zařezení do výsledkové tabulku a veřejnou omluvu od pořadatele soutěže. SPORTU ZDAR!
PROTEST
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se