Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 68541 - 68560 Napsat příspěvek
Napodruhé 29, 7 s. :)
586402
Napodruhé 29, 7 s. *:)*
0 0
reagovat
19,3!
586401
19,3!
0 0
reagovat
17,2 a už se mi nechce čekat na lepší kombinaci mého výkonu a vhodné trati
586400
17,2 a už se mi nechce čekat na lepší kombinaci mého výkonu a vhodné trati
0 0
reagovat
Když sem včera v noci střízlivěl u youtube, tak sem se dostal ke Q/A Kevina Smithe v Austinu. Předpokládám, že tak 2-3 měsíce starýmu. Zajímat by vás to mohlo třeba i kvůli vůbec první položené otázce, a to na záporáka v Batmanovi.

Upozorňuju, že pokud na to nejste zvyklí, tak Smith se s tím vůbec nesere. Tu úvodní otázku položila 12ti letá holčička, která Smithe hned na začátku vylekala, když mu řekla, že viděla většinu jeho filmů. Ke konci jí potom Smith řekne něco na způsob: "You´ve seen Mallrats? You were fucking cum when we did Mallrats" link
586399
Když sem včera v noci střízlivěl u youtube, tak sem se dostal ke Q/A Kevina Smithe v Austinu. Předpokládám, že tak 2-3 měsíce starýmu. Zajímat by vás to mohlo třeba i kvůli vůbec první položené otázce, a to na záporáka v Batmanovi. Upozorňuju, že pokud na to nejste zvyklí, tak Smith se s tím vůbec nesere. Tu úvodní otázku položila 12ti letá holčička, která Smithe hned na začátku vylekala, když mu řekla, že viděla většinu jeho filmů. Ke konci jí potom Smith řekne něco na způsob: "You´ve seen Mallrats? You were fucking cum when we did Mallrats" http://www.youtube.com/watch?v=bCkI01_Kvf4&feature=related
0 0
reagovat
15.2, lepší čas z toho už asi nedostanu.
586398
15.2, lepší čas z toho už asi nedostanu.
0 0
reagovat
na prvy pokus som dal 17,9 potom uz len nad 20
586396
na prvy pokus som dal 17,9 potom uz len nad 20
0 0
reagovat

MOVIEZONE GAMES - Kanoistika - vodní slalom

Kvalifikační čas - 20s

Olympic record - 15s
World record - 14s

link
586390
Kvalifikační čas - 20s Olympic record - 15s World record - 14s [link="http://youtu.be/a6UXfodf_D0?t=38s"]link[/link]
MOVIEZONE GAMES - Kanoistika - vodní slalom
0 0
reagovat

Z tamní diskuze

Recenze na Batmana neni prilis pozitivni, ovsem cituji jednu nenapadnou veticku:

"Za vidění ale asi stojí."

Nejak mi to nesedi s nazvem tohoto clanku. Dejte si facku.

:D:+
586389
Recenze na Batmana neni prilis pozitivni, ovsem cituji jednu nenapadnou veticku: "Za vidění ale asi stojí." Nejak mi to nesedi s nazvem tohoto clanku. Dejte si facku. *:D**:+*
Z tamní diskuze
0 0
reagovat

Karel

Tohle je článek, kterej by svým stylem seděl spíš do nějakýho Super...
I když tam by Líbáš jako Ďábel nedali do kategorie nechodit.

Pokud pominu, že si v tom článku několikrát protiřečí, píše hlouposti (Jednou nevyšly bláznivé nápady ze scénáře, jindy třeba film zahubila přehnaná reklamní kampaň), tak i ta struktura, špátné vymezení tématu atd atd.

Třeba dal šéfredaktor autorovi článku moc práce, on nestíhal, a tak tohle za hodinku někde v kavárně odflákl. Pokud na to autor měl třeba den, mohl si zjistit pár věcí, něco připravit a popřemýšlet, tak je to totální packal, místo něhož by v klidu mohlo psát 5 redaktorů moviezone a 30 návštěvníků moviezone. Líp.

No každopádně neomluvitelná, smysl nedávající, sračka.
586388
Tohle je článek, kterej by svým stylem seděl spíš do nějakýho Super... I když tam by Líbáš jako Ďábel nedali do kategorie nechodit. Pokud pominu, že si v tom článku několikrát protiřečí, píše hlouposti (Jednou nevyšly bláznivé nápady ze scénáře, jindy třeba film zahubila přehnaná reklamní kampaň), tak i ta struktura, špátné vymezení tématu atd atd. Třeba dal šéfredaktor autorovi článku moc práce, on nestíhal, a tak tohle za hodinku někde v kavárně odflákl. Pokud na to autor měl třeba den, mohl si zjistit pár věcí, něco připravit a popřemýšlet, tak je to totální packal, místo něhož by v klidu mohlo psát 5 redaktorů moviezone a 30 návštěvníků moviezone. Líp. No každopádně neomluvitelná, smysl nedávající, sračka.
Karel
0 0
reagovat

TedGeorge

Znamená to, že tím pádem doporučujou Ghost Ridera 2, Slečnu nebezpečnou, Cosmopolis, Jacka a Jill, Školní výlet, Labyrint a Poslední výkřik? Chápu :D

(Ne, vážně, mně je z těch filmovejch rubrik velkejch periodik do breku. Vkus jim neberu, ale co taky trochu zapojit mozek, než začnu něco psát? ?) )
586387
Znamená to, že tím pádem doporučujou Ghost Ridera 2, Slečnu nebezpečnou, Cosmopolis, Jacka a Jill, Školní výlet, Labyrint a Poslední výkřik? Chápu *:D* (Ne, vážně, mně je z těch filmovejch rubrik velkejch periodik do breku. Vkus jim neberu, ale co taky trochu zapojit mozek, než začnu něco psát? *?)* )
TedGeorge
0 0
reagovat
Lidovky nám ve svém obsáhlém článku říkají, že letos by jsme se v kinech měli vyhnout takovým hrozným filmům jako je Líbáš jako ďábel, Temný rytíř povstal, Méďa nebo Polski film. link
586386
Lidovky nám ve svém obsáhlém článku říkají, že letos by jsme se v kinech měli vyhnout takovým hrozným filmům jako je Líbáš jako ďábel, Temný rytíř povstal, Méďa nebo Polski film. http://www.lidovky.cz/seznam-filmu-kterym-se-letos-radeji-vyhnout-fm2-/ln_kultura.asp?c=A120808_130649_ln_kultura_wok
0 0
reagovat
Je to o náhodě, chce to napálit od startu, zvolit si jednu stopu, jet víceméně rovně a doufat, že nic nepřijde do cesty... Ale vzhledem k tomu, kolikrát se mi už podařilo zajet pod 18, 17 nebo 16, to zas takový štěstí nebude.

Nicméně to radši všichni hned vzdejte, nemáte šanci. :D
586385
Je to o náhodě, chce to napálit od startu, zvolit si jednu stopu, jet víceméně rovně a doufat, že nic nepřijde do cesty... Ale vzhledem k tomu, kolikrát se mi už podařilo zajet pod 18, 17 nebo 16, to zas takový štěstí nebude. Nicméně to radši všichni hned vzdejte, nemáte šanci. *:D*
0 0
reagovat
18.9 Míň už ani prd.
586384
18.9 Míň už ani prd.
0 0
reagovat

Vardant

Súhlasím, že toto im moc nevyšlo. Teraz sa mi podarilo trafiť všetky bránky a zajazdiť čisto, ale musel som sa vyhýbať obrovskému počtu skál a žáb, takže čas cez 19s. A predtým som vynechal 3 bránky a trafil niekoľko skál a zajazdil som rovnaký čas :D Navyše tie bránky znásobujú rýchlosť, keď ich prejdeš viac za sebou, tak ťa to vystrelí cez tretinu trate. Lenže niekedy tam máš 3-4 bránky rovno za sebou a niekedy ich máš úplne rozhádzané.
586383
Súhlasím, že toto im moc nevyšlo. Teraz sa mi podarilo trafiť všetky bránky a zajazdiť čisto, ale musel som sa vyhýbať obrovskému počtu skál a žáb, takže čas cez 19s. A predtým som vynechal 3 bránky a trafil niekoľko skál a zajazdil som rovnaký čas *:D* Navyše tie bránky znásobujú rýchlosť, keď ich prejdeš viac za sebou, tak ťa to vystrelí cez tretinu trate. Lenže niekedy tam máš 3-4 bránky rovno za sebou a niekedy ich máš úplne rozhádzané.
Vardant
0 0
reagovat
Na první pokus 33, 2 s.
586382
Na první pokus 33, 2 s.
0 0
reagovat
Tohle moc nevychytali, je to dost o náhodě. Můj nejlepší čas byl, když jsem to projel skoro rovně a minul jen jednu branku.
586381
Tohle moc nevychytali, je to dost o náhodě. Můj nejlepší čas byl, když jsem to projel skoro rovně a minul jen jednu branku.
0 0
reagovat
18.45 doufám že to bude bronz ?)
586380
18.45 doufám že to bude bronz *?)*
0 0
reagovat
21.1 a nezdá se, že bych to měl šanci zajet pod 20 :(
586379
21.1 a nezdá se, že bych to měl šanci zajet pod 20 :(
0 0
reagovat

deiwi

Na olympiádu trénujú 4 roky. My na to máme necelý deň.

BTW: Vedeli ste, že Karl Pilkington trénoval Darrena Campbella, ktorý získal zlatú olympijskú medailu? link
586377
Na olympiádu trénujú 4 roky. My na to máme necelý deň. BTW: Vedeli ste, že Karl Pilkington trénoval Darrena Campbella, ktorý získal zlatú olympijskú medailu? http://youtu.be/lP2qLDuk3xA?t=2m32s
deiwi
0 0
reagovat
To jste frajeři. Proč to nezajedete jednou a nepochlubíte se časem / skóre? Na olympiádě taky nemají bambilión pokusů ;)
586376
To jste frajeři. Proč to nezajedete jednou a nepochlubíte se časem / skóre? Na olympiádě taky nemají bambilión pokusů *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se