|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 67741 - 67760
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 3387
- 3388
- 3389
- .
- 7256
- 7257
TedGeorge
Jen počkej až se ti přizná i Disketa link
(což mu tu tedy trochu zbourá reputaci, kterou tak dlouho a tak pracně budoval)
(což mu tu tedy trochu zbourá reputaci, kterou tak dlouho a tak pracně budoval)
|
reagovat
|
Jenom si říkám, co bude dál... Přestávám tu psát jakýkoliv, byť jen rámcový, detaily z mýho života. Ještě zjistím, že Tony je můj švagr a Cival moje teta.
|
reagovat
|
Clovek ma za to, ze je Throwback Thursday, a ono se to zvrhne ve Freaky Friday 

|
reagovat
|
No, řekněme že před nějakými 14ti lety mi Vincent vyprášil kožich na jednom bezvýznamném tenisovém turnaji :) Svět je kurevsky malej a tohle bylo creepy, Vincku :D
|
reagovat
|
Jen se pochlupte nahlas, jaký že to máte příbuzenský vstah a naživo znáte Tonyho...
|
reagovat
|
Mazej do vzkazniku Tede. Jsem rad, ze si pamatuju co jsem mel vcera k obedu.
|
reagovat
|
Tomáše Berdycha obdivuju a lituju, že nekoukám na jeho zápasy. Až dnes jsem to prolomil a ten Wimbledon si pustil. Dočkal jsem se krásného zápasy a Béďovy vlády. Krása. Čistej libec. 

|
reagovat
|
Vincent
Čistě náhodou 1999,2000,2001 ses neukázal na Spartaku v Jihlavě? Já si tam pinkal s Barčou Strýcovou a ona dva roky na to vyhrála juniorku v Austrálii :D
|
reagovat
|
Vincent
Naprosto nic ve zlém, ale příspěvky. Já ho znám líp, než vy jenom fandové, to teda uf...
|
reagovat
|
Jezdil jsem s nim stejny turnaje cca od 10 do 15 let, a ted mam dost znamych, kteri se pravidelne pohybuji na stejnych turnajich jako on, a prevazne mezi hracema prevladaji negativni ohlasy; a ted nemluvim o tom jak se projevuje na kurte, ale mimo nej. Ale nechci vam brat iluze, tak me neposlouchejte. Co ja vim jestli mate doma jeho fotky na zdi 

|
reagovat
|
TOP Diskuze
23Ridley Scott plánuje dalšího Vetřelce, válečný film i muzikál 20Víkendový výplach #896 o Harrym Potterovi a GTA VI 18Ridley Scott si připisuje další kolosální propadák, Odyssea pošilhává po dvou miliardách! 16Druhé Bouřlivé dny vítají Anne Hathaway 36Vzhlížet ke hvězdám: Recenze 13Star Trek VI: Neobjevená země: V.I.M. 12Street Fighter: Trailer 2 5V zajetí sítí: Trailer 4Režisér Saulova syna natočí hvězdně obsazený thriller podle románu Cormaca McCarthyho 33Gunnův Batman je pozastaven. Má šéf DC trable?