Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 66101 - 66120 Napsat příspěvek
Ta rána bude to, jak to sundali, ne?
593762
Ta rána bude to, jak to sundali, ne?
0 0
reagovat
Docela pecka - link
593761
Docela pecka - http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b0cRHsApzt8
0 0
reagovat
ááááááááá ta husí kůže. Přijdu si jak ve filmu :D8) link

+ jestli je pravda, že to protivzdušná obrana rozstřelila 20 km vysoko.:o
593760
ááááááááá ta husí kůže. Přijdu si jak ve filmu *:D**8)* http://vtm.e15.cz/meteority-utoci-video + jestli je pravda, že to protivzdušná obrana rozstřelila 20 km vysoko.*:o*
0 0
reagovat
verbst ak mám pravdu povedať, viac sa mi páčilo to lyric video ako toto... :/
593756
verbst ak mám pravdu povedať, viac sa mi páčilo to lyric video ako toto... :/
0 0
reagovat

verbst

Hrozné.
593754
Hrozné.
verbst
0 0
reagovat

Suit & Tie

Ha ha. Tohle jde asi mimo vás metalisty, ale Justin Timberlake je zpátky. Featuring Jay-Z. A hlavně: directed by David Fincher
593753
Ha ha. Tohle jde asi mimo vás metalisty, ale Justin Timberlake je zpátky. Featuring Jay-Z. A hlavně: [link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IsUsVbTj2AY"]directed by David Fincher[/link]
Suit & Tie
0 0
reagovat
Tak určitě, ale scénáristi jsou imho základ, ti mě často zajímají i víc než režiséři.
593752
Tak určitě, ale scénáristi jsou imho základ, ti mě často zajímají i víc než režiséři.
0 0
reagovat
Tak ono když jsem čekoval ty kameramany, pak to taky není žádná výhra. Přímé cesty na imdb budou tak jako tak pro mnohokrát větší podrobnost zachovány...
593751
Tak ono když jsem čekoval ty kameramany, pak to taky není žádná výhra. Přímé cesty na imdb budou tak jako tak pro mnohokrát větší podrobnost zachovány...
0 0
reagovat
Tak těch důvodů proč chodit spíš na IMDb je pořád milion, ale je to cesta správným směrem...
593750
Tak těch důvodů proč chodit spíš na IMDb je pořád milion, ale je to cesta správným směrem...
0 0
reagovat

HAL

Souhlas.
593749
Souhlas.
HAL
0 0
reagovat

Macejko

Já to naopak hodně vítám, nepřítomnost scénáristů na csfd byla pro mne hlavní důvod proč chodit pro spíš na imdb.
Úpravy textu komentářů jen členění do odstavců by tam mělo fungovat, víc ne.
593743
Já to naopak hodně vítám, nepřítomnost scénáristů na csfd byla pro mne hlavní důvod proč chodit pro spíš na imdb. Úpravy textu komentářů jen členění do odstavců by tam mělo fungovat, víc ne.
Macejko
0 0
reagovat
Tak reaguju na starší diskuzi ohledně vydávání Batmana z New 52 a opomíjení Snydera v BBartu. Nicméně, přeci se jen dočkáme téhle boží práce - ale od nakladatelství CREW! Juchů! První kniha prý někdy v polovině roku!
593739
Tak reaguju na starší diskuzi ohledně vydávání Batmana z New 52 a opomíjení Snydera v BBartu. Nicméně, přeci se jen dočkáme téhle boží práce - ale od nakladatelství CREW! Juchů! První kniha prý někdy v polovině roku!
0 0
reagovat
Ad zmeny na ČSFD: Pridávať kameramanov a scenáristov je podľa mňa stupídny nápad. Hlavne preto, lebo sa o to evidentne starajú hlavne nekompetentní idioti, ktorí sú schopní urobiť zo scenáristky jednej epizódy seriálu spoluautorku predlohy. Po skurvení diskusii je to ďalší krok do pekla. A to ešte nehovorím o tej kúzelnej kolónke "predloha" a úžasnom slovnom spojení "spisovatelská filmografie". :- Vymýšľať kraviny, na to by Poma bolo, ale pridať možnosti úpravy textu do komentárov k filmom alebo nahadzovať fotky k profilom tvorcov, to už je zjavne nad jeho sily (a áno, viem, že to nerobí on osobne).
593737
Ad zmeny na ČSFD: Pridávať kameramanov a scenáristov je podľa mňa stupídny nápad. Hlavne preto, lebo sa o to evidentne starajú hlavne nekompetentní idioti, ktorí sú schopní urobiť zo scenáristky jednej epizódy seriálu spoluautorku predlohy. Po skurvení diskusii je to ďalší krok do pekla. A to ešte nehovorím o tej kúzelnej kolónke "predloha" a úžasnom slovnom spojení "spisovatelská filmografie". *:-* Vymýšľať kraviny, na to by Poma bolo, ale pridať možnosti úpravy textu do komentárov k filmom alebo nahadzovať fotky k profilom tvorcov, to už je zjavne nad jeho sily (a áno, viem, že to nerobí on osobne).
0 0
reagovat
593732
http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/02/ill-be-celebrating-valentines-day-han-style-olo.jpg
0 0
reagovat
trailer na redfora, shiu a anničku je v obehu, tak ako aj na internship s pánmi z wedding crashers (scénka s profesorom x nemá chybu :D )
593731
trailer na redfora, shiu a anničku je v obehu, tak ako aj na internship s pánmi z wedding crashers (scénka s profesorom x nemá chybu :D )
0 0
reagovat

SteKi

jednička je lepší ... :D:D

dont you ever .... fart on my tits again"
593725
jednička je lepší ... *:D**:D* dont you ever .... fart on my tits again"
SteKi
0 0
reagovat

Gorecki

Geniální.
593724
Geniální.
Gorecki
0 0
reagovat
ffs
593716
ffs
0 0
reagovat

kyller

593715
http://www.videacesky.cz/skece/pribehy-pro-daniela-radcliffa
kyller
0 0
reagovat

xxendxx

To teda nie je kyllerovina ani náhodou.
593714
To teda nie je kyllerovina ani náhodou.
xxendxx
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se