|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 62801 - 62820
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 3140
- 3141
- 3142
- .
- 7097
- 7098
SkyDrift
Indie hra, která mě posadila na prdel, strašná zábava... jen škoda, že MP je mrtvej... Nikdy předtím jsem nehrál podobnou hru (ani Mario Kart atd), ale evidetnně jsem o hodně přišel...
Jinak to bylo v nějakým bundelu (nekupoval jsem to záměrně)... Tak se koukněte, třeba to máte v knihovně taky ;)
Jinak link může mi někdo říct, jestli se za 6 dolarů vyplatí Darksider 2? Bral bych to de facto jen kvůli tomu... thx
Jinak to bylo v nějakým bundelu (nekupoval jsem to záměrně)... Tak se koukněte, třeba to máte v knihovně taky ;)
Jinak link může mi někdo říct, jestli se za 6 dolarů vyplatí Darksider 2? Bral bych to de facto jen kvůli tomu... thx

|
reagovat
|
Právě jsem dobojoval obří bitvu se spuštěním Zaklínače na noťasu s inegrovanou grafikou od Intelu. 

|
reagovat
|
pritom by stacilo kdyby to byl lepsi quake 3... i kdyz grafika pekna, tak pres vsechny ty particly, lens fléry, shadouwy a gloomy je videt uplny prd a dycky umru "nevimodkud" :)
|
reagovat
|
Mildík
ja, asi polhoďku kým som nezistil, že to je len horšie optimalizovaná trojka s pár vylepšeniami v UI
|
reagovat
|
vsichni vime ze ho mas ve svejch vlhkejch snech, ale priste by sis to mohl nechat do clanku kterej tu nekdo napise, nebo bys mohl aspon napsat O CEM TO SAKRA MLUVIS. Jako by nestacilo ze vedlejsi tema zahlcujes filmama ktery nikoho nezajimaj a jeste navic ocekavanim pred filmama, ktery nikoho nezajimaj 

|
reagovat
|
Mám radost z Aarona Taylora-Johnsona. Ten kluk si umí pečlivě vybírat role a perfektně si ohlídat svou kariéru. 

|
reagovat
|
Tak tohle jsou jen vývojové prototypy. Valve by nic prodávat nemělo, o to se budou muset postarat ostatní a ty budou stavět i levnější stroje. Tohle by vyšlo tak na 40k
|
reagovat
|
TOP Diskuze
89Melania: Recenze 21Spasitel: Final Trailer 16Válečné monstrum: Trailer 16The Adventures of Cliff Booth: Teaser 2130 filmů, které vám v roce 2026 nesmí ujít 14Chystá se nová adaptace Kingovy Mlhy 12První dojmy: romance Bouřlivé výšiny 12Star Wars: Mandalorian a Grogu: Super Bowl Spot 12Víkendový výplach #858 o Predátorovi a Resident Evil 11Kdy dorazí nová Mumie?