|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 62741 - 62760
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 3137
- 3138
- 3139
- .
- 7178
- 7179
Disketo napis mu do vzkazniku "popicku, jsi heterosexual" .. odpoved uz vime predem.
|
reagovat
|
Já budu za trolla, ale nesouhlasím. Tohle je tak geniální že by to nemělo moc rychle zapadnout 

|
reagovat
|
popicek
Nebudu ti psát žádné oplzlé řeči do vzkazníku, slibuju. Ono totiž stačí, že ty, milý poPINKu, píšeš oplzlé řeči zcela veřejně. 

|
reagovat
|
popik
Okej, okej nerdíci, jeden z nejzásadnějších uživatelů MZ, pan popik, si trochu naběhl a dal si vlastňáka, tak jsme se tomu všichni zasmáli, pogratulovali si a můžeme toho zase nechat. 
Disketo, opovaž se mi psát do zpráv nějaký úchylný oplzlosti! Odpověď bude NE!

Disketo, opovaž se mi psát do zpráv nějaký úchylný oplzlosti! Odpověď bude NE!

|
reagovat
|
Disketa1
To už si ale musíš dělat prdel. Nikdo nemůže bejt tak natvrdlej...
|
reagovat
|
Mildík
Néééééé, já se tu válím smíchy, ale nehorázně
Po tolika letech se konečně popikovo cpaní starého nicku do předmětu vyplatilo a musím říct, že to čekání stálo za to 

Po tolika letech se konečně popikovo cpaní starého nicku do předmětu vyplatilo a musím říct, že to čekání stálo za to 

|
reagovat
|
Memphis
Proč respekt? Když jsem to před lety udělal já, tak žádné gratulace nebyly. Ne že bych je očekával...
|
reagovat
|
Doufal jsem, že to dostane Ribéry, ale CR mi žíly netrhá...
popik
To chce odvahu. Respekt.
popik
To chce odvahu. Respekt.

|
reagovat
|
S ohledem na to, jak to tu na MZ funguje, je mi úplně jasné, co se tu za chvíli začne dít 
3, 2, 1, ...

3, 2, 1, ...
|
reagovat
|
TOP Diskuze
29Scary Movie naplnilo kina po celém světě, Vládci vesmíru nikoliv 26Velrybí pád: Teaser 25Den odhalení: Recenze 17V srdci divočiny: Trailer 16Víkendový výplach #878 o Vetřelci a spoustě her 13Super Mario galaktický film pokořil miliardu 13MZ Live #281 o Dni odhalení a Posedlosti, První dojmy ze Spielberga a brněnský živák o lásce 13Social Reckoning: Teaser 11Vzhlížet ke hvězdám: Trailer 2 11První dojmy: Den odhalení od Stevena Spielberga