Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 62321 - 62340 Napsat příspěvek

Vardant

:D:+:+:+
603726
*:D**:+**:+**:+*
Vardant
0 0
reagovat
link slušná hra
603725
http://hellorun.helloenjoy.com slušná hra
0 0
reagovat
Já byl zvědav jestli to nefunguje na principu Nekuřáci s.r.o. dle Kinga.
603721
Já byl zvědav jestli to nefunguje na principu Nekuřáci s.r.o. dle Kinga.
0 0
reagovat

no nic

jdu si zapálit ;)
603718
jdu si zapálit *;)*
no nic
0 0
reagovat
Moj foter napr. prestal zo dna na den po 15-tich rokoch, ked mu moj maly bracho povedal, ze fuj tato smrdis. Chce to asi ozaj len ten spravny dovod a da sa to :)
603717
Moj foter napr. prestal zo dna na den po 15-tich rokoch, ked mu moj maly bracho povedal, ze fuj tato smrdis. Chce to asi ozaj len ten spravny dovod a da sa to *:)*
0 0
reagovat
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Kouření pod volantem způsobuje bolesti zad.
603716
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Kouření pod volantem způsobuje bolesti zad.
0 0
reagovat
A ze je to zavislost - o tom se porad spousta lidi bude hadat.......
603714
A ze je to zavislost - o tom se porad spousta lidi bude hadat.......
0 0
reagovat
Mildiku, u tech nastavajicich je ale casto pruser v tom, ze proste nekouri tech devet mesicu a pak zas zacnou..... a casto i mnohem vic nez kourily predtim. Stejne tak je to s kazdym, kdo se snazi jenom omezit... Tohle totiz vzbuzuje predstavu o tom, ze neco obetujes... ze sam sebe o neco okradas.... a to je pak ten pruser.... Takovehle konceni jenom prodluzuje pauzu mezi 'posledni' a 'prvni' cigaretou... a tim zvysuje ten temer neexistujici pozitek z koureni, jakmile si tu cigaretu clovek zapali...
603713
Mildiku, u tech nastavajicich je ale casto pruser v tom, ze proste nekouri tech devet mesicu a pak zas zacnou..... a casto i mnohem vic nez kourily predtim. Stejne tak je to s kazdym, kdo se snazi jenom omezit... Tohle totiz vzbuzuje predstavu o tom, ze neco obetujes... ze sam sebe o neco okradas.... a to je pak ten pruser.... Takovehle konceni jenom prodluzuje pauzu mezi 'posledni' a 'prvni' cigaretou... a tim zvysuje ten temer neexistujici pozitek z koureni, jakmile si tu cigaretu clovek zapali...
0 0
reagovat
To je celkově problém jakékoliv závistlosti... Kdyby to nebyl problém, tak se to nejmenuje závislost... :D

A největším uměním je s přiznat, že prostě je něco v nepořádku a že je třba to řešit... Někdo si k tomu dojde sám, někoho k tomu dokope okolí, někomu k tomu stačí knížka a ten, kdo nemá bohužel tyhle schopnosti, tak je tu pak léčba, ať už ambulantní, tak ústavní...

Z každé závislosti se jde nějako dostat, je to o vůli. Většina matek přestane kouřit, když zjistí, že jsou těhotné atd...
603712
To je celkově problém jakékoliv závistlosti... Kdyby to nebyl problém, tak se to nejmenuje závislost... *:D* A největším uměním je s přiznat, že prostě je něco v nepořádku a že je třba to řešit... Někdo si k tomu dojde sám, někoho k tomu dokope okolí, někomu k tomu stačí knížka a ten, kdo nemá bohužel tyhle schopnosti, tak je tu pak léčba, ať už ambulantní, tak ústavní... Z každé závislosti se jde nějako dostat, je to o vůli. Většina matek přestane kouřit, když zjistí, že jsou těhotné atd...
0 0
reagovat

Spazz

jj Ono to platí obecně o hodně věcech. Člověk si něco čte, přijde mu to naprosto jasné a logické, ale tím čtením si tu logiku více a více uvědomuje a vnímá jako fakt. :+

PS: můj hlavní push (kromě smrdí/drahé/nebezpečné/závislost) byl, že "jsem moc rozumný na to, aby mě řídila nějaká pudová závislost" - worked like a charm:D
603711
jj Ono to platí obecně o hodně věcech. Člověk si něco čte, přijde mu to naprosto jasné a logické, ale tím čtením si tu logiku více a více uvědomuje a vnímá jako fakt. *:+* PS: můj hlavní push (kromě smrdí/drahé/nebezpečné/závislost) byl, že "jsem moc rozumný na to, aby mě řídila nějaká pudová závislost" - worked like a charm*:D*
Spazz
0 0
reagovat

Gonzi

Tohle je totiz ona 'ultimate truth'.... k nicemu jinemu clovek dojit ani nemuze... lidi jako ty maji samozrejme muj obdiv, ale spousta z nas si to dohromady neda... spoustu veci si tak nejak pripoustime, ale ale rict vsechno nahlas dat to dohromady.... to ne.. Nicemene mi prijde, ze nosim drivi do lesa... kourils, skoncils... vis... Netreba se dal o cemkoliv bavit :-)
603710
Tohle je totiz ona 'ultimate truth'.... k nicemu jinemu clovek dojit ani nemuze... lidi jako ty maji samozrejme muj obdiv, ale spousta z nas si to dohromady neda... spoustu veci si tak nejak pripoustime, ale ale rict vsechno nahlas dat to dohromady.... to ne.. Nicemene mi prijde, ze nosim drivi do lesa... kourils, skoncils... vis... Netreba se dal o cemkoliv bavit :-)
Gonzi
0 0
reagovat

Spazz

pobavilo mě, že ten tvůj souhrn knihy je něco, k čemu jsem si došel sám, když jsem x let nazpět přestal kouřit.
603709
pobavilo mě, že ten tvůj souhrn knihy je něco, k čemu jsem si došel sám, když jsem x let nazpět přestal kouřit.
Spazz
0 0
reagovat
Myslim, ze sme se dostali do bodu, kdy uz se v kecarne na moviezone resilo opravdu uplne vsechno ;)
603708
Myslim, ze sme se dostali do bodu, kdy uz se v kecarne na moviezone resilo opravdu uplne vsechno ;)
0 0
reagovat
Ta kniha ma uspechy celosvetove.... par celebrit o tom vypravelo... Anthony Hopkins nebo Jack Nicholson... jsem opit a nechce se mi hledat, takze to necham na skepticich.... ale celkove proste staci hodit do googlu jmeno te knizky a pravdepodobne budete mit tyden cteni..feedback jak pozitivni, tak negativni... tohle je ale imho o pristupu... sam to i pise

Karlosovi jsem jinak psal uz i do vzkazniku, ale dal to rozvedu tady.. To, co tu napsal je zlo. Je to hnus... At uz to pro kohokoliv bude fungovat nebo ne, myslim si, ze je naprosto nefer automaticky lidem plivat do ksichtu (nechytat se agresivni mluvy, ale myslenky, pls), ze tohle pro ne NEBUDE fungovat.... Zvlast pokud clovek svuj nazor stavi na jinych metodach a tom, ze 'persona XY zkousela skoncit XYkrat a dycky Xkrat zacla znovu kourit behem SXY periody'.......... tohle je problem osoby XY, mmmmmm'kay? Netahej ji sem. Neshazuj metodu, ktera pro spoustu lidi fungovala, a o ktere (ZDA SE) nic nevis a jenom ji hazis do pytle s ostatnimi, ktere zkusil nekdo jiny.

Jak jsem rekl, jsem dva tydny cisty,,... a jestli jsem si necim jisty, je to to, ze pokud si znovu zapalim, je to jenom kvuli moji vlastni debilite a ne kvuli tomu, ze by tahle metoda mela nejakou zavadu.... protoze kazdy jeden jediny krok, ktery by vedl k tomu 'pamatnemu' zapaleni cigarety by byl v rozporu s tim, co jsem cetl..........................................................

A znovu - tohle neni o vuli.... tohle je o rozumu. Chces kourit? - Kur.... Nechces? ..................
603707
Ta kniha ma uspechy celosvetove.... par celebrit o tom vypravelo... Anthony Hopkins nebo Jack Nicholson... jsem opit a nechce se mi hledat, takze to necham na skepticich.... ale celkove proste staci hodit do googlu jmeno te knizky a pravdepodobne budete mit tyden cteni..feedback jak pozitivni, tak negativni... tohle je ale imho o pristupu... sam to i pise Karlosovi jsem jinak psal uz i do vzkazniku, ale dal to rozvedu tady.. To, co tu napsal je zlo. Je to hnus... At uz to pro kohokoliv bude fungovat nebo ne, myslim si, ze je naprosto nefer automaticky lidem plivat do ksichtu (nechytat se agresivni mluvy, ale myslenky, pls), ze tohle pro ne NEBUDE fungovat.... Zvlast pokud clovek svuj nazor stavi na jinych metodach a tom, ze 'persona XY zkousela skoncit XYkrat a dycky Xkrat zacla znovu kourit behem SXY periody'.......... tohle je problem osoby XY, mmmmmm'kay? Netahej ji sem. Neshazuj metodu, ktera pro spoustu lidi fungovala, a o ktere (ZDA SE) nic nevis a jenom ji hazis do pytle s ostatnimi, ktere zkusil nekdo jiny. Jak jsem rekl, jsem dva tydny cisty,,... a jestli jsem si necim jisty, je to to, ze pokud si znovu zapalim, je to jenom kvuli moji vlastni debilite a ne kvuli tomu, ze by tahle metoda mela nejakou zavadu.... protoze kazdy jeden jediny krok, ktery by vedl k tomu 'pamatnemu' zapaleni cigarety by byl v rozporu s tim, co jsem cetl.......................................................... A znovu - tohle neni o vuli.... tohle je o rozumu. Chces kourit? - Kur.... Nechces? ..................
0 0
reagovat
Docela by mě zajímalo jestli to je fakt tak úspěšné, nebo jenom jestli Spazz byl vyjímka... A teď nemyslím globálně, ale proste interně třeba tady...

Tede?
603706
Docela by mě zajímalo jestli to je fakt tak úspěšné, nebo jenom jestli Spazz byl vyjímka... A teď nemyslím globálně, ale proste interně třeba tady... Tede?
0 0
reagovat
"Tělo má jít do hrobu zhuntovaný"

Rudolf Hrušínský
603705
"Tělo má jít do hrobu zhuntovaný" Rudolf Hrušínský
0 0
reagovat
Karlíku, rodiče ti poděkují ;)... A do půl roku začnou znovu 8)... Jedna věc je skutečně chtít přestat (a třeba i podvědomě, nepřiznávajíc si to), druhá pak logický pohled na všechny aspekty... Aneb, divím se, že se ze Spazze po přečtení kouzelné knihy nestal vegan, abstinent a věřící ;)...
603704
Karlíku, rodiče ti poděkují ;)... A do půl roku začnou znovu 8)... Jedna věc je skutečně chtít přestat (a třeba i podvědomě, nepřiznávajíc si to), druhá pak logický pohled na všechny aspekty... Aneb, divím se, že se ze Spazze po přečtení kouzelné knihy nestal vegan, abstinent a věřící ;)...
0 0
reagovat
Spazz: Do samočetby teda nejdu (moc věcí do školy), ale jinak dík za rady ;)

TedGeorge: BUY IT AND READ IT! :D:))
603703
Spazz: Do samočetby teda nejdu (moc věcí do školy), ale jinak dík za rady ;) TedGeorge: BUY IT AND READ IT! *:D**:))*
0 0
reagovat

KarelR

Par tipu:
1.precti si to prvne sam (dva dny max,jelikoz nekouris,takze nebudes citit blok ve cteni....ve finale budes trochu lip chapat dany problem a tvoje rady nebudou jenom prazdnr placani)
2.priprav se na to, ze to rodice nebudou chtit cist......tak je k tomu obcas trochu pokopni,ALE:
3.nenut jim to .....(viz povinna cetba....sebelepsi knihy jsme nenavideli jen kvuli tomu,ze jsme je MUSELI cist)
4.viz 1, plus (nenapadna)sugesce....mrkni na nejake videa Derrena Browna a dle jeho modelu obcas prohod par vet co je nahloda.
603702
Par tipu: 1.precti si to prvne sam (dva dny max,jelikoz nekouris,takze nebudes citit blok ve cteni....ve finale budes trochu lip chapat dany problem a tvoje rady nebudou jenom prazdnr placani) 2.priprav se na to, ze to rodice nebudou chtit cist......tak je k tomu obcas trochu pokopni,ALE: 3.nenut jim to .....(viz povinna cetba....sebelepsi knihy jsme nenavideli jen kvuli tomu,ze jsme je MUSELI cist) 4.viz 1, plus (nenapadna)sugesce....mrkni na nejake videa Derrena Browna a dle jeho modelu obcas prohod par vet co je nahloda.
KarelR
0 0
reagovat

Spazz

Zakoupeno pro rodiče. Dík za tip :)
603701
Zakoupeno pro rodiče. Dík za tip :)
Spazz
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se