Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 62301 - 62320 Napsat příspěvek

popik

a co se kur*a děje se ševčíkem??? :o
603820
a co se kur*a děje se ševčíkem??? *:o*
popik
0 0
reagovat
Nastúpila národnostná závisť :+
603819
Nastúpila národnostná závisť *:+*
0 0
reagovat
Snad ho ten Nolan nebude držet moc zpátky, no :D
603818
Snad ho ten Nolan nebude držet moc zpátky, no *:D*
0 0
reagovat
What the...:o:+
603817
What the...*:o**:+*
0 0
reagovat
Out of the blue
603816
Out of the blue
0 0
reagovat
Wow, ten Ševčík je fakt bomba která přišla odnikud :o
603815
Wow, ten Ševčík je fakt bomba která přišla odnikud *:o*
0 0
reagovat
Mám nutkání říct, jaký bude další film Julia Ševčíka. Je to absolutní senzace. Tohle si zaslouží novinku bez debat. :+
603814
Mám nutkání říct, jaký bude další film Julia Ševčíka. Je to absolutní senzace. Tohle si zaslouží novinku bez debat. *:+*
0 0
reagovat
Meh, chvíli jsem tomu i věřil :D
603773
Meh, chvíli jsem tomu i [link="http://www.youtube.com/watch?v=M_bGrc2MLqE"]věřil [/link] *:D*
0 0
reagovat

True story bro :-D

603754
http://www.youtube.com/watch?v=65pSOjo8vRY
True story bro :-D
0 0
reagovat

Macejko

Ja jen že jsem na ten soundtrack hrozně natřepanej, tak jestli ho máš v celku, tak si mě dost nas*al! :D ?)
603749
Ja jen že jsem na ten soundtrack hrozně natřepanej, tak jestli ho máš v celku, tak si mě dost nas*al! *:D* *?)*
Macejko
0 0
reagovat

Killda

Release dates are my bitches ;):D
603748
Release dates are my bitches *;)**:D*
Killda
0 0
reagovat

Macejko

Pokud vím celý soundtrack bude k mání až někdy příští týden. Ty máš nějáké konexe se Zimmerem, že ti to pustil dřív? :) :D
603745
Pokud vím celý soundtrack bude k mání až někdy příští týden. Ty máš nějáké konexe se Zimmerem, že ti to pustil dřív? *:)* *:D*
Macejko
0 0
reagovat

vZeč

Jo, je to borec. :+
603739
Jo, je to borec. *:+*
vZeč
0 0
reagovat

vZeč

Ja som už počul celý soundtrack a dojmy napísal do profilu filmu. Ale že som dobrá duša, prekopírujem:
Dosť dobrý soundtrack. A asi aj preto, že to na mnohých miestach znie úplne ako... Game of Thrones. Seriózne. Hlavne úvodná skladba "1976" je takmer na nerozoznanie od "Rains of Castamere".
603737
Ja som už počul celý soundtrack a dojmy napísal do profilu filmu. Ale že som dobrá duša, prekopírujem: Dosť dobrý soundtrack. A asi aj preto, že to na mnohých miestach znie úplne ako... Game of Thrones. Seriózne. Hlavne úvodná skladba "1976" je takmer na nerozoznanie od "Rains of Castamere".
vZeč
0 0
reagovat

kubqo

Znám a po nějakém čase sem si to zakázal.
603736
Znám a po nějakém čase sem si to zakázal.
kubqo
0 0
reagovat
myslím, že nemenovaný psíčkar tu bude ako na drogách
603735
myslím, že nemenovaný psíčkar [link="http://omfgdogs.com/"]tu[/link] bude ako na drogách
0 0
reagovat
603734
[link="http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aD0WjdG_700b.jpg"]šachy na tisíc způsobů[/link]
0 0
reagovat
Vsadim se, že už to tu někde je a já tu spamuju, ale nechci to tu prohrabávat a chci se podělit. Slyšeli jste ochutnávku ze Zimmerova Rush? link Jako pindal jsem na něj u hluboce minimalisticky skoro nehudebního Man of Steel (ikdyž ve filmu a po znalosti filmu samozřejmě super), ale ten magor ještě stihne epic feelgood Osamělýho jezdce, kde to zřejmě bez vyšších ambicí rozjíždí na plný pecky a pak Rush... A ted ať se ukážou ti, co tvrdí, že se vykrádá a jede to samý dokola. Možná má svý postupy, ale to každej, nicméně tyhle tři kousky snad nemůžou být rozdílnější a musim prostě říct... je to borec
603733
Vsadim se, že už to tu někde je a já tu spamuju, ale nechci to tu prohrabávat a chci se podělit. Slyšeli jste ochutnávku ze Zimmerova Rush? http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=38640 Jako pindal jsem na něj u hluboce minimalisticky skoro nehudebního Man of Steel (ikdyž ve filmu a po znalosti filmu samozřejmě super), ale ten magor ještě stihne epic feelgood Osamělýho jezdce, kde to zřejmě bez vyšších ambicí rozjíždí na plný pecky a pak Rush... A ted ať se ukážou ti, co tvrdí, že se vykrádá a jede to samý dokola. Možná má svý postupy, ale to každej, nicméně tyhle tři kousky snad nemůžou být rozdílnější a musim prostě říct... je to borec
0 0
reagovat

popik

moje skóre 38 8)
603729
moje skóre 38 *8)*
popik
0 0
reagovat

Vardant

technologicky super (html5) ale hrát se to pořádně nedá - stačilo by, aby tam byly 3 výšky letu a bylo by to úplně o něčem jiném.
603728
technologicky super (html5) ale hrát se to pořádně nedá - stačilo by, aby tam byly 3 výšky letu a bylo by to úplně o něčem jiném.
Vardant
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se