Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 61801 - 61820 Napsat příspěvek

Mildik

Darksiders 2 za 6 dolaru urcite stoji, obzvlast pokud si videl videorecenzi na GAMES
605188
Darksiders 2 za 6 dolaru urcite stoji, obzvlast pokud si videl [link="http://games.tiscali.cz/video/darksiders-ii-videorecenze-pc-verze-60563"]videorecenzi na GAMES[/link]
Mildik
0 0
reagovat
Vůbec nevím, co na to říct. Je mi z toho stydno. :-
605182
Vůbec nevím, co na to říct. Je mi z toho stydno. *:-*
0 0
reagovat
No, hrany trochu otupuje: "Americká Akademie filmového umění a věd neuznala Hořící keř jako původní dílo a do finále tak postoupil druhý v pořadí"

Ale je to stejně absurdní situace. To už je opravdu jenom o stupínek výš jak poslat akademikům Kameňák. To zase bude ostuda... ?)

Ale třeba to budou brát akademici jako sofistikovanou modernu oscarem již oceněného režiséra a kvůli obávám z kritiky, že českou moderní kinematografii nechápou se to probojuje do hlavní soutěže. To se pak půjde půlka moviezone pořádně vožrat.

605173
No, hrany trochu otupuje: "Americká Akademie filmového umění a věd neuznala Hořící keř jako původní dílo a do finále tak postoupil druhý v pořadí" Ale je to stejně absurdní situace. To už je opravdu jenom o stupínek výš jak poslat akademikům Kameňák. To zase bude ostuda... *?)* Ale třeba to budou brát akademici jako sofistikovanou modernu oscarem již oceněného režiséra a kvůli obávám z kritiky, že českou moderní kinematografii nechápou se to probojuje do hlavní soutěže. To se pak půjde půlka moviezone pořádně vožrat.
0 0
reagovat
He he, tak na Oscary půjdou místo Hořícího keře Donšajni. :D
605172
He he, tak na Oscary půjdou místo Hořícího keře Donšajni. *:D*
0 0
reagovat
Rejža do toho nejvíc vstupuje v preprodukci, kdy ty záběry vymíšlí... Dřív se používala tužka a papír, dnes sou na to počítače a jeho previsy...
Síla previsu spočívá v tom, že i když režisér nemusí nutně samotný program požívat, konkrétními pokyny se dostane v podstatě na požadovanou vizi - tím, že previz je hodně, ale opravdu hodně pružná záležitost - laicky řečeno taková počítačová hra, kde se umisťují modýlky postaviček, do konkrétního prostředí. A děje se tak v podstatě realtime, pokud se ručně neanimuje nějaká potvůrka (třeba dino), popřípadě vám počítač předpočítá nějaký výbuch a vy ho pak parametrově upravujete.
Opakuju, neděje se tak "napřímo", ale tím, jak flexibilní je previz, do toho může opravdu hodně kecat a navíc si dává dohromady už púodklady i pro samotnou produkci (v podstatě v něm naráz sfoukne volbu skel, pohyby kamery a hlavně navrhne základní nasvícení), což se může dít i s úplným vyloučením kameramana (ten na previzu ale samozřejmě většinou maká taky), děje se tak ovšem zřídka kdy.

A malá poznámka pod čarou - režiséři se hodně idealizují, ale ono označení Director - čili v přesném českém překladu "řídící osoba" má hlavně na starosti řízení obrovské spousty lidí tak, aby byl výsledek nejpodobnější jeho a producentské vizi...
605166
Rejža do toho nejvíc vstupuje v preprodukci, kdy ty záběry vymíšlí... Dřív se používala tužka a papír, dnes sou na to počítače a jeho previsy... Síla previsu spočívá v tom, že i když režisér nemusí nutně samotný program požívat, konkrétními pokyny se dostane v podstatě na požadovanou vizi - tím, že previz je hodně, ale opravdu hodně pružná záležitost - laicky řečeno taková počítačová hra, kde se umisťují modýlky postaviček, do konkrétního prostředí. A děje se tak v podstatě realtime, pokud se ručně neanimuje nějaká potvůrka (třeba dino), popřípadě vám počítač předpočítá nějaký výbuch a vy ho pak parametrově upravujete. Opakuju, neděje se tak "napřímo", ale tím, jak flexibilní je previz, do toho může opravdu hodně kecat a navíc si dává dohromady už púodklady i pro samotnou produkci (v podstatě v něm naráz sfoukne volbu skel, pohyby kamery a hlavně navrhne základní nasvícení), což se může dít i s úplným vyloučením kameramana (ten na previzu ale samozřejmě většinou maká taky), děje se tak ovšem zřídka kdy. A malá poznámka pod čarou - režiséři se hodně idealizují, ale ono označení Director - čili v přesném českém překladu "řídící osoba" má hlavně na starosti řízení obrovské spousty lidí tak, aby byl výsledek nejpodobnější jeho a producentské vizi...
0 0
reagovat
To mě taky vždycky zajímalo. Ehm... imfe? :D
605159
To mě taky vždycky zajímalo. Ehm... imfe? *:D*
0 0
reagovat
Takze ratam, ze je to ozaj "len" o peniazoch a schopnosti ich usetrit na spravnom mieste. Pretoze vzdy sa da na niecom zapracovat, ale zadarmo to asi nebude
605156
Takze ratam, ze je to ozaj "len" o peniazoch a schopnosti ich usetrit na spravnom mieste. Pretoze vzdy sa da na niecom zapracovat, ale zadarmo to asi nebude
0 0
reagovat

SteKi

ok, ale nekdo musi rict, to je dobry takhle mi to staci... nebo nemohli byste na tom jeste maknout? a pak se ti to o dva roku posune 8)
605155
ok, ale nekdo musi rict, to je dobry takhle mi to staci... nebo nemohli byste na tom jeste maknout? a pak se ti to o dva roku posune *8)*
SteKi
0 0
reagovat
vzdy ma zaujimalo aky vyznam ma reziser na vyslednej podobe digitalnych efektov. viete, ako sa hovori ze ten a ten reziser vie natocit vizualne dokonaly film a za malo penazi. ako skutocne je to o tom, ze vie setrit na ostatnych veciach a vsetko to potom hodi do napr. ILM a tym je to vybavene? Teraz konkretne ma to zase napadlo v spojitosti s Gravity. Vsade sa pise jaky je Cuaron genius a ake su tie triky uzase - s cim suhlasim, ale ved on nesedel za pocitacom a nerobil to osobne...
605154
vzdy ma zaujimalo aky vyznam ma reziser na vyslednej podobe digitalnych efektov. viete, ako sa hovori ze ten a ten reziser vie natocit vizualne dokonaly film a za malo penazi. ako skutocne je to o tom, ze vie setrit na ostatnych veciach a vsetko to potom hodi do napr. ILM a tym je to vybavene? Teraz konkretne ma to zase napadlo v spojitosti s Gravity. Vsade sa pise jaky je Cuaron genius a ake su tie triky uzase - s cim suhlasim, ale ved on nesedel za pocitacom a nerobil to osobne...
0 0
reagovat

TonyClifton

Souhlasím
605152
Souhlasím
TonyClifton
0 0
reagovat
605151
[link="http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/apqmBM9_460sa.gif "][/link]
0 0
reagovat
605150
http://www.youtube.com/watch?v=_YFk4b6yeX4
0 0
reagovat

SkyDrift

Indie hra, která mě posadila na prdel, strašná zábava... jen škoda, že MP je mrtvej... Nikdy předtím jsem nehrál podobnou hru (ani Mario Kart atd), ale evidetnně jsem o hodně přišel...

Jinak to bylo v nějakým bundelu (nekupoval jsem to záměrně)... Tak se koukněte, třeba to máte v knihovně taky ;)

Jinak link může mi někdo říct, jestli se za 6 dolarů vyplatí Darksider 2? Bral bych to de facto jen kvůli tomu... thx 8)
605149
Indie hra, která mě posadila na prdel, strašná zábava... jen škoda, že MP je mrtvej... Nikdy předtím jsem nehrál podobnou hru (ani Mario Kart atd), ale evidetnně jsem o hodně přišel... Jinak to bylo v nějakým bundelu (nekupoval jsem to záměrně)... Tak se koukněte, třeba to máte v knihovně taky ;) Jinak [link="https://www.humblebundle.com/weekly"]link[/link] může mi někdo říct, jestli se za 6 dolarů vyplatí Darksider 2? Bral bych to de facto jen kvůli tomu... thx *8)*
SkyDrift
0 0
reagovat

vZeč

605148
http://img.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/2011/03/glorious-PC-gaming-master-race-vs-Dirty-console-gaming-peasants.jpg *:D*
vZeč
0 0
reagovat

verbst

605133
[link="http://www.youtube.com/watch?v=GbTO8-tWc4U"]link[/link]
verbst
0 0
reagovat
AddaWordRuinaMovie
Na twitteru je sranda... :D:+
605129
[link="http://www.idesigntimes.com/articles/8044/20131005/hashtag-addawordruinamovie-viral-twitter-add-word-ruin-movie.htm#.UlG1s3KYuwc.twitter"]AddaWordRuinaMovie[/link] Na twitteru je sranda... *:D**:+*
0 0
reagovat

TonyClifton

Gratuluju! Seš fakt dobrej.
605128
Gratuluju! Seš fakt dobrej.
TonyClifton
0 0
reagovat
Chtěl jsem se pochtubit no. :-(
605125
Chtěl jsem se pochtubit no. :-(
0 0
reagovat

xxendxx

Oprava, Sublog gives a fuck...
605119
Oprava, Sublog gives a fuck...
xxendxx
0 0
reagovat

Tony

605118
http://m.memegen.com/wrp6ks.jpg
Tony
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se