Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 61781 - 61800 Napsat příspěvek
Ale i my bychom si měli zamést před vlastním prahem. U nás dabujeme slovenské pohádky do češtiny (Perinbaba, Popolvár v češtině jsou zlo) a slovenské telenovely (Panelák, Dr. Ludský) taktéž. Vlastně si navzájem nemáme co vyčítat.
607820
Ale i my bychom si měli zamést před vlastním prahem. U nás dabujeme slovenské pohádky do češtiny (Perinbaba, Popolvár v češtině jsou zlo) a slovenské telenovely (Panelák, Dr. Ludský) taktéž. Vlastně si navzájem nemáme co vyčítat.
0 0
reagovat

Mildík

Síce neviem o čo ide RPVR v tomto prípade a prečo Joj dostala túto smiešnu pokutu. Na druhej strane je veľmi vtipné čítať o našej nespolupráci, keď slovenskí herci musia v českých programoch/seriáloch/filmoch hovoriť po česky (v drvivej väčšine), aby ste im rozumeli viď Kramár na ČT alebo Pauhofová, kdež to my to neriešime a vaši herci môžu stále mluvit a nie sú predabovaní/otitulkovaní, ako som raz videl na Prime alebo Nove totálne predabované slovenské seriály (sračky) typu Panelák alebo Susedia.

Myslím si že stále väčšina Slovákov rozumie Česky a nepotrebujú dabing alebo titulky, to sa ale o vás nedá povedať, čo dokazujú aj prieskumy.

Nehľadajte v tom hate, len ma to veľmi pobavilo :D

607819
Síce neviem o čo ide RPVR v tomto prípade a prečo Joj dostala túto smiešnu pokutu. Na druhej strane je veľmi vtipné čítať o našej nespolupráci, keď slovenskí herci musia v českých programoch/seriáloch/filmoch hovoriť po česky (v drvivej väčšine), aby ste im rozumeli viď Kramár na ČT alebo Pauhofová, kdež to my to neriešime a vaši herci môžu stále mluvit a nie sú predabovaní/otitulkovaní, ako som raz videl na Prime alebo Nove totálne predabované slovenské seriály (sračky) typu Panelák alebo Susedia. Myslím si že stále väčšina Slovákov rozumie Česky a nepotrebujú dabing alebo titulky, to sa ale o vás nedá povedať, čo dokazujú aj prieskumy. Nehľadajte v tom hate, len ma to veľmi pobavilo *:D*
Mildík
0 0
reagovat

Vardant/Gonzi

Serou mě, vypadá to že ze mě toho "pyráta" vycepujou.
607818
Serou mě, vypadá to že ze mě toho "pyráta" vycepujou.
Vardant/Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi, Vardant

To je zlo toto...

(Jako HB dobrej, ale před měsícem my přišel ten bundle s batmanem lepší 8) )
607816
To je zlo toto... (Jako HB dobrej, ale před měsícem my přišel ten bundle s batmanem lepší *8)* )
Gonzi, Vardant
0 0
reagovat

Pokuta

Bratři Slováci, udělejte si tam pořádek v tomhle... 8)

Na jednu stranu se pořád přijímají a vyjednávají dohody o spolupráci mezi Českou republikou a Slovenskou republikou, všichni se snaží stále sbližovat a spolupracovat, ať už se teďka jedná o čerstvé dohody o uznávání vysokoškolských titulů, nebo ať je to trend z poslední doby dělat televizní pořady "napůl". A pak člověk čte tohle? Jasně, pokuta je to spíše symbolická, o to větší to je ale podle mě provokace ze strany Rady pro Rozhlasová a televizní vysílání...
607815
Bratři Slováci, udělejte si tam pořádek v tomhle... *8)* Na jednu stranu se pořád přijímají a vyjednávají dohody o spolupráci mezi Českou republikou a Slovenskou republikou, všichni se snaží stále sbližovat a spolupracovat, ať už se teďka jedná o čerstvé dohody o uznávání vysokoškolských titulů, nebo ať je to trend z poslední doby dělat televizní pořady "napůl". A pak člověk čte tohle? Jasně, pokuta je to spíše symbolická, o to větší to je ale podle mě provokace ze strany Rady pro Rozhlasová a televizní vysílání...
Pokuta
0 0
reagovat

Gonzi

Hustější :) link
607813
Hustější *:)* http://www.indiegala.com
Gonzi
0 0
reagovat

Disketa1

Slováci jsou blázni. :D
607812
Slováci jsou blázni. *:D*
Disketa1
0 0
reagovat
Ne, Sanitka poběží v původním znění s titulky... Snad ta pokuta dvě stě euro Jojku nepoloží.
607811
Ne, Sanitka poběží v původním znění s titulky... Snad ta pokuta dvě stě euro Jojku nepoloží.
0 0
reagovat
Chci se zeptat slovenských kolegů, co si myslíte o tomhle. Rozum mi říká, že je to strašná kravina, ale asi v tom bude jiný zakopaný pes. Podle této logiky by musela být pokutovaná jiná slovenská televize za odvysílání druhé Sanitky v češtině. Nevím, celé mi to vůbec nedává smysl. Jak to tedy je a co si o té pokutě myslíte?
607810
Chci se zeptat slovenských kolegů, co si myslíte [link="http://zpravy.idnes.cz/prvni-pokuta-za-cestinu-v-televiznim-vysilani-na-slovensku-plf-/zahranicni.aspx?c=A131204_121445_zahranicni_vez"]o tomhle[/link]. Rozum mi říká, že je to strašná kravina, ale asi v tom bude jiný zakopaný pes. Podle této logiky by musela být pokutovaná jiná slovenská televize za odvysílání druhé Sanitky v češtině. Nevím, celé mi to vůbec nedává smysl. Jak to tedy je a co si o té pokutě myslíte?
0 0
reagovat
link - hůstý :+
607809
http://humblebundle.com/ - hůstý *:+*
0 0
reagovat

Klaus Kinski jede

link :D
607805
http://www.youtube.com/watch?v=rl12vm2yo2U&t=0m33s :D
Klaus Kinski jede
0 0
reagovat

popik

Billáči jedou link ten song je skvělej ?)
607799
Billáči jedou http://www.youtube.com/watch?v=w8xwf4Pn-UA ten song je skvělej *?)*
popik
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Jj, je tam Uplay.
607757
Jj, je tam Uplay.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

KarelR

Jedná se o Kenwayovu flotilu, ve více lidech se dá urychlit čas pro lodě a nemusí se čekat půl dne. Stejně tak jde o splnění výzev komunity, sdílení on-line pokladů, lodí s kořistí a zvířat k lovu. U PS3 nevím, je tam taky Uplay?
607756
Jedná se o Kenwayovu flotilu, ve více lidech se dá urychlit čas pro lodě a nemusí se čekat půl dne. Stejně tak jde o splnění výzev komunity, sdílení on-line pokladů, lodí s kořistí a zvířat k lovu. U PS3 nevím, je tam taky Uplay?
KarelR
0 0
reagovat

LDK

Nefunguje, musíš byť prihlásení na Uplay. A to s pirátskou nejde.
607754
Nefunguje, musíš byť prihlásení na Uplay. A to s pirátskou nejde.
LDK
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

"výpomoc do flotily"

Je to i u PS3 verze? Nějak mi tahle stránka hry uniká, to se třeba můžete kooperativně plavit spolu nebo tak něco?
607753
"výpomoc do flotily" Je to i u PS3 verze? Nějak mi tahle stránka hry uniká, to se třeba můžete kooperativně plavit spolu nebo tak něco?
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
jak funguje flotila na pirátské verzi?
607744
jak funguje flotila na pirátské verzi?
0 0
reagovat

popik

Black Flag je boží! Bohužel jsem pirát :D, takže ti nepomůžu...
607741
Black Flag je boží! Bohužel jsem pirát *:D*, takže ti nepomůžu...
popik
0 0
reagovat
Někdo, kdo hraje AC IV Black Flag na PC? Hledám přátele na výpomoc do flotily a hledání/sdílení pokladů a lodí s kořistí. Kdyžtak do vzkazníku. Díky. :)
607740
Někdo, kdo hraje AC IV Black Flag na PC? Hledám přátele na výpomoc do flotily a hledání/sdílení pokladů a lodí s kořistí. Kdyžtak do vzkazníku. Díky. *:)*
0 0
reagovat

xxENDxx

Eh? :D
607719
Eh? *:D*
xxENDxx
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se