Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 61721 - 61740 Napsat příspěvek

kubqo

No tak. Myslíš, že RG to bude mať na svojej stránke? Youtube, torrenty, fanstránky...
605354
No tak. Myslíš, že RG to bude mať na svojej stránke? Youtube, torrenty, fanstránky...
kubqo
0 0
reagovat

popik

Věra Míšková se s recenzí na Kameňák 4 moc nepárala link :D
605351
Věra Míšková se s recenzí na Kameňák 4 moc nepárala http://www.novinky.cz/kultura/315849-recenze-kamenak-4-ztrata-zbytku-soudnosti.html *:D*
popik
0 0
reagovat
605349
[link="https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1391691_10151721110652005_382732857_n.png"]verbst[/link]
0 0
reagovat
Já viděl ze smithovek jako první Clerks I i II, ty uctívám a byl bych se schopen za jejich kvality bít, ale ten zbytek... Takový neškodný jednohubkový hříčky, až na Poldy nebo Tátu na plný úvazek, což jsou vyložěně shity. Nevím, mám problém uznávat Smithe jako geniálního filmař, spíš je to skvělej kecálek a hláškař, což je asi i důvod, proč tak ujíždím na Clerks a pak samozřejmě láska k hokeji no. :)
Ne vážně, s ním když si člověk sedne do noty, tak brečí smíchy, ale než bych některý věci od něj viděl znovu, to radši absolvuji školení k Avon Lady.
605346
Já viděl ze smithovek jako první Clerks I i II, ty uctívám a byl bych se schopen za jejich kvality bít, ale ten zbytek... Takový neškodný jednohubkový hříčky, až na Poldy nebo Tátu na plný úvazek, což jsou vyložěně shity. Nevím, mám problém uznávat Smithe jako geniálního filmař, spíš je to skvělej kecálek a hláškař, což je asi i důvod, proč tak ujíždím na Clerks a pak samozřejmě láska k hokeji no. *:)* Ne vážně, s ním když si člověk sedne do noty, tak brečí smíchy, ale než bych některý věci od něj viděl znovu, to radši absolvuji školení k Avon Lady.
0 0
reagovat
Don Jon je výbornej. Velice svěží film.
605343
Don Jon je výbornej. Velice svěží film.
0 0
reagovat
Smrtelná korisť je spať link :+:D
605342
Smrtelná korisť je spať http://www.youtube.com/watch?v=Ib2LBfn48Lo *:+**:D*
0 0
reagovat
MrHlad už viděl Don Jona... Tak jak?
605341
MrHlad už viděl Don Jona... Tak jak?
0 0
reagovat

Memphis

:+ I'm with you, brother.

Ten chlap kromě Mallrats (4*) a Dogma (4*) nenatočil nic normálního a je přeceňovanej. A nesympatickej.
605340
*:+* I'm with you, brother. Ten chlap kromě Mallrats (4*) a Dogma (4*) nenatočil nic normálního a je přeceňovanej. A nesympatickej.
Memphis
0 0
reagovat
...koukám na čsfd a opravdu nevím, který skvosty máš na mysli. :D
605336
...koukám na čsfd a opravdu nevím, který skvosty máš na mysli. *:D*
0 0
reagovat

Karel

A z který části mý věty vyplývá, že jsem viděl jenom jeden film?

Ale radši už mlčim, jinak mě část zdejší komunity umlátí hokejovýma dresama. :D
605335
A z který části mý věty vyplývá, že jsem viděl jenom jeden film? Ale radši už mlčim, jinak mě část zdejší komunity umlátí hokejovýma dresama. *:D*
Karel
0 0
reagovat
A Menzela podle Donšajnů...
605334
A Menzela podle Donšajnů...
0 0
reagovat

Memphis

Jako že jsi viděl jeho osmej film, kterej zdaleka nepatří mezi zhruba pětici skvostů, co má na kontě, a z toho jsi usoudil, že neumí točit? Tak to doufám, že Spielberga hodnotíš podle Navždy a Hitchcocka podle Farmářovy ženy :D
605333
Jako že jsi viděl jeho osmej film, kterej zdaleka nepatří mezi zhruba pětici skvostů, co má na kontě, a z toho jsi usoudil, že neumí točit? Tak to doufám, že Spielberga hodnotíš podle Navždy a Hitchcocka podle Farmářovy ženy *:D*
Memphis
0 0
reagovat
Poprvé u Zacka a Miri jsem pochopil, že je to jen průměrnej filmař a ještě podprůměrnejší komik. Od tý doby je mi víc a víc nesympatickej...
605332
Poprvé u Zacka a Miri jsem pochopil, že je to jen průměrnej filmař a ještě podprůměrnejší komik. Od tý doby je mi víc a víc nesympatickej...
0 0
reagovat
Čím víc se blížím ke třicítce, tím víc mám Clerks 2 radši. A Hledám Amy je skvělá záležitost, v které jsem se hodně poznával. Protože hledání pravého člověka na celý život je zatraceně těžká věc. Kdo tohle nezažil, nemůže ten film pochopit.
605331
Čím víc se blížím ke třicítce, tím víc mám Clerks 2 radši. A Hledám Amy je skvělá záležitost, v které jsem se hodně poznával. Protože hledání pravého člověka na celý život je zatraceně těžká věc. Kdo tohle nezažil, nemůže ten film pochopit.
0 0
reagovat
Já chtěl zrovna napsat, že dvojici Clerksů jsem schopnej napálit 10/10, ale mimo to, že by tam byl nějakej výjimečnej kousek, to za sebe opravdu říct nemůžu.
605329
Já chtěl zrovna napsat, že dvojici Clerksů jsem schopnej napálit 10/10, ale mimo to, že by tam byl nějakej výjimečnej kousek, to za sebe opravdu říct nemůžu.
0 0
reagovat
Tak já od Smithe viděl všechno vyjma Hledám Amy a odsuzuji taky. Clerks je jeden z nejoblíbenějších filmů vůbec, ale zbytek je těžká odpaďárna. A právě ta aura nerdo-osla kolem něj mne trochu odpuzuje.
605326
Tak já od Smithe viděl všechno vyjma Hledám Amy a odsuzuji taky. Clerks je jeden z nejoblíbenějších filmů vůbec, ale zbytek je těžká odpaďárna. A právě ta aura nerdo-osla kolem něj mne trochu odpuzuje.
0 0
reagovat
Ani tá Jersey Girl nie je zlá, podľa mňa úplne v pohode. Má plno fajn momentov, jedným z nich je ten, že Jennifer Lopez zomrie hneď na začiatku.:D
605322
Ani tá Jersey Girl nie je zlá, podľa mňa úplne v pohode. Má plno fajn momentov, jedným z nich je ten, že Jennifer Lopez zomrie hneď na začiatku.*:D*
0 0
reagovat

kubqo

Keď si od Smitha nič nevidel, prečo ho hneď odsudzuješ?
Ak máš z nejakého dôvodu k jeho novším filmom averziu, napriek tomu, že od neho nič nepoznáš, skús začať od jeho staršou "oceňovanou" tvorbou.
605321
Keď si od Smitha nič nevidel, prečo ho hneď odsudzuješ? Ak máš z nejakého dôvodu k jeho novším filmom averziu, napriek tomu, že od neho nič nepoznáš, skús začať od jeho staršou "oceňovanou" tvorbou.
kubqo
0 0
reagovat

kubqo

A taky proto, že všechny jeho filmy z let 1994 - 2008 (kromě Tatý na plný úvazek, kterýho jsem neviděl) jsou minimálně 4* zážitek. ;)
605320
A taky proto, že všechny jeho filmy z let 1994 - 2008 (kromě Tatý na plný úvazek, kterýho jsem neviděl) jsou minimálně 4* zážitek. *;)*
kubqo
0 0
reagovat
tak ja mu teda dám šancu...len ma už nebite prosím
605319
tak ja mu teda dám šancu...len ma už nebite prosím
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se