Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 60841 - 60860 Napsat příspěvek

Gonzi

Srndu si nedělám.

Když člověk nárazově jezdí, tak s tím prostě počítá a nevím jak ty, ale prostě já když jsem jezdil do Prahy cca 2x měsíčně, tak jsem měl v peněžence pár lístků.. Když docházely, tak jsem dokoupil. Jasně, je to nějakých 7 let, tehdy ještě mobilní sms byly hudbou budoucnosti, ale princip je stejný.

Kdyby neexistovaly SMS jízdenky, tak co uděláš? Dojdeš na zastávku, automat nikde... Tak si to logicky koupíš u řidiče... Máš to dražší a zdržuješ...

Takhle si můžeš v klidu koupit levněji a nezdržuješ dopravu. win-win.
607533
Srndu si nedělám. Když člověk nárazově jezdí, tak s tím prostě počítá a nevím jak ty, ale prostě já když jsem jezdil do Prahy cca 2x měsíčně, tak jsem měl v peněžence pár lístků.. Když docházely, tak jsem dokoupil. Jasně, je to nějakých 7 let, tehdy ještě mobilní sms byly hudbou budoucnosti, ale princip je stejný. Kdyby neexistovaly SMS jízdenky, tak co uděláš? Dojdeš na zastávku, automat nikde... Tak si to logicky koupíš u řidiče... Máš to dražší a zdržuješ... Takhle si můžeš v klidu koupit levněji a nezdržuješ dopravu. win-win.
Gonzi
0 0
reagovat

popik

:D:+
607532
*:D**:+*
popik
0 0
reagovat
Jízdenky přes mobil občas využívám, stačí prozvonit a mám ji, super ízy. Pokud se nepletu, v Plzni už tradiční automaty zrušili úplně.
607530
Jízdenky přes mobil občas využívám, stačí prozvonit a mám ji, super ízy. Pokud se nepletu, v Plzni už tradiční automaty zrušili úplně.
0 0
reagovat

popik

to Gonzi: Nedoporučoval bych dělat kliky na mobilu, dnešní touch screeny už nic nevydrží 8) zlatá 3310ka, mohls na ní i tancovat :D
607529
to Gonzi: Nedoporučoval bych dělat kliky na mobilu, dnešní touch screeny už nic nevydrží *8)* zlatá 3310ka, mohls na ní i tancovat *:D*
popik
0 0
reagovat

Mildík

děláš si srandu?
a) jdu na tramvaj s předstihem, doufám že na dané zastávce je automat na jízdenky, že mám drobné, že automat funguje, že fronta u automatu bude menší než doba příjezdu tramvaje...
b) jdu na tramvaj na čas, cestou udělám asi 10 kliků na mobilu. (a neřeším frontu, funkčnost automatu, stav kovových financí atd...)

"nouzové řešení" z toho dělá jen její nepraktická/nevhodná implementace.
607528
děláš si srandu? a) jdu na tramvaj s předstihem, doufám že na dané zastávce je automat na jízdenky, že mám drobné, že automat funguje, že fronta u automatu bude menší než doba příjezdu tramvaje... b) jdu na tramvaj na čas, cestou udělám asi 10 kliků na mobilu. (a neřeším frontu, funkčnost automatu, stav kovových financí atd...) "nouzové řešení" z toho dělá jen její nepraktická/nevhodná implementace.
Mildík
0 0
reagovat
Ovšem na TVzone nápis MOVIEZONE chybí.
607527
Ovšem na TVzone nápis MOVIEZONE chybí.
0 0
reagovat

speta

Bylo to tam už dřív (ale jen jako TV mám dojem).

Dneska došlo ke zvýraznění, což jak se ukazuje, splnilo svůj účel :D
607526
Bylo to tam už dřív (ale jen jako TV mám dojem). Dneska došlo ke zvýraznění, což jak se ukazuje, splnilo svůj účel *:D*
speta
0 0
reagovat
To tlacitko TVZONE se objevilo dnes, nebo jsem si toho vsiml az ted?
607523
To tlacitko TVZONE se objevilo dnes, nebo jsem si toho vsiml az ted?
0 0
reagovat

SMS Brno

Zase se strašně rozpatlává problém, který vlastně ani vůbec neexistuje. :D

SMS jízdenka je "nouzové řešení" pro lidi, co přijedou na Brna na otočku, nebo pro lidi, kteří si zapomenout koupit a museli by kupovat u řidiče. Cenu bych proto vůbec neřešil. Turista nebo návštěvník nebude řešit, jestli je SMS jízdenka o 5 Kč dražší nebo ne, ten lístek prstě potřebuje. Stejně tak nebude řešit jestli 75 minut není moc a že by mu vlastně stačilo i míň.

Brňáci pořád budou jezdit na lítačky a tím to hasne a nemusí toto řešit. A Brňáci, co kupují lístky budou si dál kupovat lístky a občas, když zapomenout, tak místo aby si kupovali u ridiče, tak koupí přes SMS, kde to mají i tak levnější.

Takže je to win-win situace.
607522
Zase se strašně rozpatlává problém, který vlastně ani vůbec neexistuje. *:D* SMS jízdenka je "nouzové řešení" pro lidi, co přijedou na Brna na otočku, nebo pro lidi, kteří si zapomenout koupit a museli by kupovat u řidiče. Cenu bych proto vůbec neřešil. Turista nebo návštěvník nebude řešit, jestli je SMS jízdenka o 5 Kč dražší nebo ne, ten lístek prstě potřebuje. Stejně tak nebude řešit jestli 75 minut není moc a že by mu vlastně stačilo i míň. Brňáci pořád budou jezdit na lítačky a tím to hasne a nemusí toto řešit. A Brňáci, co kupují lístky budou si dál kupovat lístky a občas, když zapomenout, tak místo aby si kupovali u ridiče, tak koupí přes SMS, kde to mají i tak levnější. Takže je to win-win situace.
SMS Brno
0 0
reagovat

RIP Bodie

Podle BBC zemřel v 67 letech na rakovinu Lewis Collins alias Bodie ze seriálu Profesionálové.
607520
Podle BBC zemřel v 67 letech na rakovinu Lewis Collins alias Bodie ze seriálu [link="http://youtu.be/PCFVEvZvo3g"]Profesionálové[/link].
RIP Bodie
0 0
reagovat

Chucky

Deti sa pravdepodobne počúravajú každú noc, ale najlepší sú aj tak kluci s rupsakmi :D link
607517
Deti sa pravdepodobne počúravajú každú noc, ale najlepší sú aj tak kluci s rupsakmi *:D* http://www.youtube.com/watch?v=qxkvt19zFSE
Chucky
0 0
reagovat
Otázky a odpovědi zde.
607515
Otázky a odpovědi [link="http://brno.idnes.cz/premiera-sms-jizdenek-v-brne-dgd-/brno-zpravy.aspx?c=A131126_2004736_brno-zpravy_lva"]zde[/link].
0 0
reagovat
To nikdo. Prostě Krno :))
607513
To nikdo. Prostě Krno :))
0 0
reagovat
Já fakt nechápu tu přirážku oproti papírové resp. fyzické jízdence.
607511
Já fakt nechápu tu přirážku oproti papírové resp. fyzické jízdence.
0 0
reagovat
607510
[link="http://www.youtube.com/watch?v=YFN6zlV3eAA"]SMS jízdenka konečně v Brně![/link] *:D*
0 0
reagovat
Smithovic family fun8):D
607502
Smithovic family [link="http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a3Y12R5_460s.jpg"]fun[/link]*8)**:D*
0 0
reagovat
Ted: ja se taky bal a taky jsem byl nejakou dobu presvedceny jak me to bavi, jak mi to chutna, jak mi to pomaha pri stresu atd... i proto jsem cca poslednich 50 stranek cetl vic jak dva tydny... Ale tak ne, jde o to, ze jestli jsi se sebou opravdu spokojeny a z nejakeho duvodu ti to opravdu dava nejaky realny pozitek, tak by ti to stejne nepomohlo. Ta knizka je pro lidi, co prestat chteji.

Vardant: dotyka se to pouze tabakovych produktu :D

Disk: Od te doby, co jsem to docetl jsem si nezapalil, ani od nikoho nepotahl, pricemz jsem mel doma donedavna dve plne krabicky cigaret a dva balicky holandskeho tabaku.. Proste na to nemam chut a nelaka me to, takze i v hospode v klidu sedim v oblezeni kuraku a ruce me z toho nesvrbi :-)
607498
Ted: ja se taky bal a taky jsem byl nejakou dobu presvedceny jak me to bavi, jak mi to chutna, jak mi to pomaha pri stresu atd... i proto jsem cca poslednich 50 stranek cetl vic jak dva tydny... Ale tak ne, jde o to, ze jestli jsi se sebou opravdu spokojeny a z nejakeho duvodu ti to opravdu dava nejaky realny pozitek, tak by ti to stejne nepomohlo. Ta knizka je pro lidi, co prestat chteji. Vardant: dotyka se to pouze tabakovych produktu *:D* Disk: Od te doby, co jsem to docetl jsem si nezapalil, ani od nikoho nepotahl, pricemz jsem mel doma donedavna dve plne krabicky cigaret a dva balicky holandskeho tabaku.. Proste na to nemam chut a nelaka me to, takze i v hospode v klidu sedim v oblezeni kuraku a ruce me z toho nesvrbi :-)
0 0
reagovat

Deathspank

Pánové, já teď ujíždím na strašné blbině... Je to krátké, úderné, vtipné - zkuste to 8)

DeathSpank
607487
Pánové, já teď ujíždím na strašné blbině... Je to krátké, úderné, vtipné - zkuste to *8)* [link="http://store.steampowered.com/app/18040/"]DeathSpank[/link]
Deathspank
0 0
reagovat
Plus je to ešte dosť zlá konverzia. Nemožnosť zmeny ovládania a grafického nastavenia je veľký fail.
607484
Plus je to ešte dosť zlá konverzia. Nemožnosť zmeny ovládania a grafického nastavenia je veľký fail.
0 0
reagovat

Macejko

Jako Enslaved je docela fajn, ale dohrál jsem to asi do dvou třetin a dál už se mi nějak nechce :D
607483
Jako Enslaved je docela fajn, ale dohrál jsem to asi do dvou třetin a dál už se mi nějak nechce *:D*
Macejko
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se