Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 60821 - 60840 Napsat příspěvek
Landu měli utratit už před deseti lety.
607571
Landu měli utratit už před deseti lety.
0 0
reagovat

popicek

Jakékoli sahání Daniela Landy na Karla Kryla je zločin proti lidskosti.
607570
Jakékoli sahání Daniela Landy na Karla Kryla je zločin proti lidskosti.
popicek
0 0
reagovat

popik

Jak mám Dana rád a třebas jeho Karavanu mraků, nebo Morituri te salutant hodnotím jako velice povedené, tak musím uznat, že tohle se moc nepovedlo 8)
607569
Jak mám Dana rád a třebas jeho Karavanu mraků, nebo Morituri te salutant hodnotím jako velice povedené, tak musím uznat, že tohle se moc nepovedlo *8)*
popik
0 0
reagovat
Zrovna nedávno jsem šel kolem Břevnovského hřbitova a to jak se tam Karel Kryl obrací v hrobě dost děsí lidi.
607567
Zrovna nedávno jsem šel kolem Břevnovského hřbitova a to jak se tam Karel Kryl obrací v hrobě dost děsí lidi.
0 0
reagovat

Popicek

Je to hrozné
607566
Je to hrozné
Popicek
0 0
reagovat

popik

Co vy na nový počin Žita/Dana Landy a jeho cover Král a klaun?
link
607565
Co vy na nový počin Žita/Dana Landy a jeho cover Král a klaun? http://www.youtube.com/watch?v=Kb7U8Iq6HI0
popik
0 0
reagovat
opravdu tu chcete srovnávat cenu online systémku na vystavení sms po přijetí sms vs cenu za provoz x automatů, jejich pravidelné revize, jejich spotřebu (proud a papír), případně jejich vandalismus = výjezdy aut s techniky atd. atp? Nevím co to máte za matroš, ale chci číslo na dealera :D
607560
opravdu tu chcete srovnávat cenu online systémku na vystavení sms po přijetí sms vs cenu za provoz x automatů, jejich pravidelné revize, jejich spotřebu (proud a papír), případně jejich vandalismus = výjezdy aut s techniky atd. atp? Nevím co to máte za matroš, ale chci číslo na dealera *:D*
0 0
reagovat
Ten share se dá krásně vyjednat na málo, když je to rozsáhlý prrojekt. A papírový lístky maj příšerný náklady, už si jenom vemte co stojí udržet v provozu mincovní automaty a že jich po Praze je. Ty náklady jsou prostě neporovnatelný, ale na to se přijde vždycky až tím odtečene pořádný potok peněz.
607555
Ten share se dá krásně vyjednat na málo, když je to rozsáhlý prrojekt. A papírový lístky maj příšerný náklady, už si jenom vemte co stojí udržet v provozu mincovní automaty a že jich po Praze je. Ty náklady jsou prostě neporovnatelný, ale na to se přijde vždycky až tím odtečene pořádný potok peněz.
0 0
reagovat
*telefónny
607554
*telefónny
0 0
reagovat
no neberie si share televízny operátor
607553
no neberie si share televízny operátor
0 0
reagovat
A u normálních jízdenek extra náklady spojené z jejich distribucí/výrobou nejsou? ;)
607552
A u normálních jízdenek extra náklady spojené z jejich distribucí/výrobou nejsou? *;)*
0 0
reagovat
a netreba pri riešení hocičoho cez SMS ešte zahrňovať telefónneho operátora? navyše sa vtedy aj zahŕňa aj odlišná daň,nie?
607551
a netreba pri riešení hocičoho cez SMS ešte zahrňovať telefónneho operátora? navyše sa vtedy aj zahŕňa aj odlišná daň,nie?
0 0
reagovat
Objektivní? Jako že digitální verze softwaru je dražší klidně o víc jak 100% podle toho kde se nacházíte? A to nemyslím klasiku jako $60 vs 60EUR nebo pak slevy, kdy první spadne na $30 a druhá na 50EUR. I když už to je špatné samo o sobě.

Na tom si někdo jednoduše mastí kapsu, žádné objektivní důvody neexistujou.
607549
Objektivní? Jako že digitální verze softwaru je dražší klidně o víc jak 100% podle toho kde se nacházíte? A to nemyslím klasiku jako $60 vs 60EUR nebo pak slevy, kdy první spadne na $30 a druhá na 50EUR. I když už to je špatné samo o sobě. Na tom si někdo jednoduše mastí kapsu, žádné objektivní důvody neexistujou.
0 0
reagovat

sms jízdenky

Ja mám taký pociť, že to takto funguje vo väčšine Európy, že sms je drahšia. Takže určite existujú objektívne dôvody.
607548
Ja mám taký pociť, že to takto funguje vo väčšine Európy, že sms je drahšia. Takže určite existujú objektívne dôvody.
sms jízdenky
0 0
reagovat

Slevové okénko č. 2

AC3 Steam $7.49 link
Rogue Legacy $5.09 link
Far Cry 3 Steam $7.49 link
Battlefield 4 za $25 po 4h(čas je potřeba si najít), po zbytek dne za $35 link
Mortal Kombat Komplete za $10 + slevový kupón (20-25% dolů extra) za hodinu na GreenmanGaming

A BF Bad Company 2 už je na Originu za to slibované euro link
607547
AC3 Steam $7.49 http://www.amazon.com/Assassins-Creed-Online-Game-Code/dp/B00A2Z50KI Rogue Legacy $5.09 http://www.amazon.com/Rogue-Legacy-Online-Game-Code/dp/B00E0S54BI Far Cry 3 Steam $7.49 http://www.amazon.com/Far-Cry-Online-Game-Code/dp/B00B29S1JK Battlefield 4 za $25 po 4h(čas je potřeba si najít), po zbytek dne za $35 http://www.amazon.com/dp/B00BXONG7G/ Mortal Kombat Komplete za $10 + slevový kupón (20-25% dolů extra) za hodinu na GreenmanGaming A BF Bad Company 2 už je na Originu za to slibované euro https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-bad-company-2/pc-download/base-game/standard-edition-ANW.html
Slevové okénko č. 2
0 0
reagovat

Gonzi

:+
607545
*:+*
Gonzi
0 0
reagovat
Přijde mi to naprosto běžný (ne normální). V Budějicích papírová běžná jízdenka 13 Kč, přes mobil 25 Kč... Zbytečná hysterie, nikdo vás to nenutí používat. Přijde mi to jako nouzovka a jako když si člověk kupuje dražší jízdenku přímo u řidiče...
607544
Přijde mi to naprosto běžný (ne normální). V Budějicích papírová běžná jízdenka 13 Kč, přes mobil 25 Kč... Zbytečná hysterie, nikdo vás to nenutí používat. Přijde mi to jako nouzovka a jako když si člověk kupuje dražší jízdenku přímo u řidiče...
0 0
reagovat

Mildík

a kdyby neexistoval internet, tak si pro moviezone chodím do trafiky...
Je tady ta možnost, ta možnost je objektivně lepší a má menší nároky na režii, ale budu používat předchozí, komplikovanější způsob, protože dřív to jinak nešlo?
Já ti napsal v čem je to lepší... jestli si chceš jít koupit 10 lístů a pak s nima jezdit dokud ti nedojdou (což má btw nevýhody typu "určitě mám ještě dost lístků?" - pokud ne, tak můj scénář a), tak prosím... nikdo ti v tom nebrání... což ale nic nemění na tom, že moct si kupovat jízdenku za normální cenu na mobilu je velmi příjemný a pohodlný způsob hromadné dopravy a místo toho, aby se tak nasadil se (úmyslně?) omezuje pomocí nelogické ceny a možné vzdálenosti.

Já prostě nechápu co máš proti tomu, že si lidi chtějí jezdit s sms jízdenkama pořád a ne jen výjimečně a proč by měl být systém nastavený tak, aby jim v tom bránil.
607538
a kdyby neexistoval internet, tak si pro moviezone chodím do trafiky... Je tady ta možnost, ta možnost je objektivně lepší a má menší nároky na režii, ale budu používat předchozí, komplikovanější způsob, protože dřív to jinak nešlo? Já ti napsal v čem je to lepší... jestli si chceš jít koupit 10 lístů a pak s nima jezdit dokud ti nedojdou (což má btw nevýhody typu "určitě mám ještě dost lístků?" - pokud ne, tak můj scénář a), tak prosím... nikdo ti v tom nebrání... což ale nic nemění na tom, že moct si kupovat jízdenku za normální cenu na mobilu je velmi příjemný a pohodlný způsob hromadné dopravy a místo toho, aby se tak nasadil se (úmyslně?) omezuje pomocí nelogické ceny a možné vzdálenosti. Já prostě nechápu co máš proti tomu, že si lidi chtějí jezdit s sms jízdenkama pořád a ne jen výjimečně a proč by měl být systém nastavený tak, aby jim v tom bránil.
Mildík
0 0
reagovat
Jelikoz jsem delal v necem nakladove podobnem, tak by bylo dokonce obhajitelne a logicke kdyby ta sms jizdenka byla dokonce levnější, pokud to teda nejsou uplny kreteni co to daj prvnímu dodavateli co je podmazne...
607536
Jelikoz jsem delal v necem nakladove podobnem, tak by bylo dokonce obhajitelne a logicke kdyby ta sms jizdenka byla dokonce levnější, pokud to teda nejsou uplny kreteni co to daj prvnímu dodavateli co je podmazne...
0 0
reagovat
win win situace by byla, kdyby ta sms jízdenka stála stejné prachy jako obyčejná... Nevidím jediný důvod, proč v tom dělat bordel... A to z Brna nejsem, ani mě tam nic častěji nežene...
607534
win win situace by byla, kdyby ta sms jízdenka stála stejné prachy jako obyčejná... Nevidím jediný důvod, proč v tom dělat bordel... A to z Brna nejsem, ani mě tam nic častěji nežene...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se