Mildik
je to proste jen vetsi patch... za tu cenu dostat 4 karty a legendarku je celkem dost muziky, vezmeme li v potaz, kolik by to vyslo v prepoctu na craft... taky tam mohli padat jen "planky" na karty a mohli udelat, aby sis je musel jeste craftnout. Balanc tech karet a pridavani novejch neni zadna prdel a tohle je proste jen kost pro nenazrance, aby zklapli, nez vyndaj opravdovej datadisk, kterej by mel mit +- 100 novejch karet a 1-2 novy hrdiny (pokud je pravda to, co vyblil nejakej ten sef z cinsky pobocky Blizzu (nez mu to smazali) :)
|
reagovat
|
Ale i tak je to pecka rozšíření... Konečně něco nového, jen by to teda chtělo tyhle rozšíření chrlit cca 3x-4x do roka... Což u Blizzu se trochu bojím, že bude problém...
Neuvěřitelně mi to nejde a teda sice jsem zatím hrál jenom 2, ale rozhodně neberu jako úspěch 4-2 (obě arény)... Co mě nehorázně sere, že občas je to fakt "unfair"... První balík jsem měl solidní, druhej balík katastrofa (žádny fireball, nic plošného atd). Občas člověk narazí na člověka, co mě sejmul 5x fireballem... Ehm... Ale o to větší je to sranda, člověk neví, co čekat 
)