Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 59741 - 59760 Napsat příspěvek

TedGeorge

Minulej rok jsme tam byly a bez rezervace - jen fronta :-)

Funstory: když jsem sjížděl tak jsem špatně zabočil protože jsem jel moc rychle a dojel jsem mimo trať až na to parkoviště na louce skoro až vzadu u cesty, musel jsem tu koloběžku tahat přes louku do kopce :D
620936
Minulej rok jsme tam byly a bez rezervace - jen fronta :-) Funstory: když jsem sjížděl tak jsem špatně zabočil protože jsem jel moc rychle a dojel jsem mimo trať až na to parkoviště na louce skoro až vzadu u cesty, musel jsem tu koloběžku tahat přes louku do kopce *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

zahron

Kolobezky ale musis rezervovat dobre den predem. Ja tam prisel dopoledne bez rezervace a zenska mi suverene rekla, ze volno je az v 5 vecer. Rezervovat nemusis tu bobovou drahu. Fronta 30-60 minut, ale stoji to za to. Kdyz moc nebrzdis, tak tam 60-70 frcis.
620935
Kolobezky ale musis rezervovat dobre den predem. Ja tam prisel dopoledne bez rezervace a zenska mi suverene rekla, ze volno je az v 5 vecer. Rezervovat nemusis tu bobovou drahu. Fronta 30-60 minut, ale stoji to za to. Kdyz moc nebrzdis, tak tam 60-70 frcis.
zahron
0 0
reagovat

TedGeorge

u stezky je super koloběžková sjížďka, s bratrem jsme si málem natřískaly čumáky jak jsme jeli dolů :D
620934
u stezky je super koloběžková sjížďka, s bratrem jsme si málem natřískaly čumáky jak jsme jeli dolů *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
Lipno je letovisko budoucnosti. Je tam mraky aktivit v zimě, v létě, je to na hranicích, pořád stoupají počty návštěvníků a ještě se tam dá spousta věcí vymyslet do budoucna. Navíc je to v nejhezčím kraji republiky, tak není o čem. :+
620933
Lipno je letovisko budoucnosti. Je tam mraky aktivit v zimě, v létě, je to na hranicích, pořád stoupají počty návštěvníků a ještě se tam dá spousta věcí vymyslet do budoucna. Navíc je to v nejhezčím kraji republiky, tak není o čem. *:+*
0 0
reagovat

Axis

Lipno je ted neskutecny. Nevim, kdy si tam byl naposledy, ale neskutecne prokouklo. Marina je nadherna, stezka v korunach stromu jak-by-sme-t. Kempu je tam porad dost, no ceny velky, co ti budu povidat. Fakt je stesti, ze kamos ma chatu hned u vody. Vlastni lodka, slapadlo, kola na pujceni. To vsechno te v Marine stoji sileny prachy, byt jen na hodinu. My uz mame takovej ritual, ze jeden vejkend v srpnu se tam jako parta sejdeme. Pokazdy se tam ukaze 1-2 novy lidi a vsichni jsou naprosto nadseny jak ted Lipno vypada. Nekdy si udelej den dva volno a zajed se podivat.

Pro Prazaky... Z Prahy sednete do Student Agency, jeden primo do Krumlova. Tam pak kazdou hodku jezdi bus az na Lipno. Vystupte az na zastavce "Lipno n.Vlt.,Kobylnice,chaty " hlavne nevystupujte na zel.stanici. To je daleko od Lipna a jenom hodinu by ste tam jeste sli...
620931
Lipno je ted neskutecny. Nevim, kdy si tam byl naposledy, ale neskutecne prokouklo. Marina je nadherna, stezka v korunach stromu jak-by-sme-t. Kempu je tam porad dost, no ceny velky, co ti budu povidat. Fakt je stesti, ze kamos ma chatu hned u vody. Vlastni lodka, slapadlo, kola na pujceni. To vsechno te v Marine stoji sileny prachy, byt jen na hodinu. My uz mame takovej ritual, ze jeden vejkend v srpnu se tam jako parta sejdeme. Pokazdy se tam ukaze 1-2 novy lidi a vsichni jsou naprosto nadseny jak ted Lipno vypada. Nekdy si udelej den dva volno a zajed se podivat. Pro Prazaky... Z Prahy sednete do Student Agency, jeden primo do Krumlova. Tam pak kazdou hodku jezdi bus az na Lipno. Vystupte az na zastavce "Lipno n.Vlt.,Kobylnice,chaty " hlavne nevystupujte na zel.stanici. To je daleko od Lipna a jenom hodinu by ste tam jeste sli...
Axis
0 0
reagovat
Práce, práce, práce...
Ale teď jsem dostal studijní volno, takže šrotám a příští tejden jedu na 3 dny do Krkonoš... Takže tak :D
620930
Práce, práce, práce... Ale teď jsem dostal studijní volno, takže šrotám a příští tejden jedu na 3 dny do Krkonoš... Takže tak *:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

Na Lipno mám vzpomínky jedině z bikeparku, kopce kolem a pak chlastík párty na parkáči. Kdysi jsem tam dost jezdil do kempu kolem budoucí cyklo/bruslo stezky. Bohužel byl zrušen....

Ladove vedro na hlavu mě minulo byl jsem ve Swissu a tam je i led tak drahej že si ho radši vezeš z domova ;)
620929
Na Lipno mám vzpomínky jedině z bikeparku, kopce kolem a pak chlastík párty na parkáči. Kdysi jsem tam dost jezdil do kempu kolem budoucí cyklo/bruslo stezky. Bohužel byl zrušen.... Ladove vedro na hlavu mě minulo byl jsem ve Swissu a tam je i led tak drahej že si ho radši vezeš z domova *;)*
TedGeorge
0 0
reagovat
Mne zatial staci ladove vedro na hlavu
620928
Mne zatial staci ladove vedro na hlavu
0 0
reagovat

Axis

Byl sem s kamosema na Lipne. Padlovali sme v lodicce na kralici ostruvek, kde uz nejsou kralici, protoze je Rusove vyvrazdili (fakt). Jsou tam ted akorat morcata. Privezli jsme tam plno alkohololu, ostrov anektovali a vecer pro nas jinou lodickou museli prijet pritomne zeny, ktere na brehu varili. Bylo to fajn.
620927
Byl sem s kamosema na Lipne. Padlovali sme v lodicce na kralici ostruvek, kde uz nejsou kralici, protoze je Rusove vyvrazdili (fakt). Jsou tam ted akorat morcata. Privezli jsme tam plno alkohololu, ostrov anektovali a vecer pro nas jinou lodickou museli prijet pritomne zeny, ktere na brehu varili. Bylo to fajn.
Axis
0 0
reagovat
Tak jsem našel odvahu a podíval se po dovolené do kecárny na +250 příspěvků. Zběžně jsem prolítnul posledních cca 100 a je to vcelku zábava.
BTW co vy a dovolené něco zábavnýho nebo jen nuda u moře? Já si už jinak, než expediční nebo sportovní dovolenou neumím užít a sem tam kdy mě náhodné polovičky donutí se jet někam válet protrpím.
620925
Tak jsem našel odvahu a podíval se po dovolené do kecárny na +250 příspěvků. Zběžně jsem prolítnul posledních cca 100 a je to vcelku zábava. BTW co vy a dovolené něco zábavnýho nebo jen nuda u moře? Já si už jinak, než expediční nebo sportovní dovolenou neumím užít a sem tam kdy mě náhodné polovičky donutí se jet někam válet protrpím.
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

:D:D:D A za tú nomináciu :+:+:+

Gorecki
Takto by to mal robiť každý. Namiesto toho všetci len lietajú ako test dummies... :-
620922
*:D**:D**:D* A za tú nomináciu *:+**:+**:+* [b]Gorecki[/b] Takto by to mal robiť každý. Namiesto toho všetci len lietajú ako test dummies... *:-*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

gorecki

:o:+
620921
*:o**:+*
gorecki
0 0
reagovat
Emily Blunt už byla? :D
620920
[link="https://www.youtube.com/watch?v=uFx13CfJrBA"]Emily Blunt[/link] už byla? *:D*
0 0
reagovat
620919
[link="http://tumblr.forgifs.com/post/95241322929/motorcycle-car-surfer"]Cool stunt, bro:)[/link] *:o*
0 0
reagovat
Putin nominuje Obamu, Petra Porošenka a Gerarda Depardieu. :D
620918
Putin nominuje Obamu, Petra Porošenka a Gerarda Depardieu. *:D*
0 0
reagovat

Tony

620917
[link="http://cdn.meme.li/instances/500x/51023987.jpg"]Link[/link]
Tony
0 0
reagovat
link Zatím teda nejvtipnější nominace :D:+ Jsem zvědav, jestli to poslední jmenovaný přijme.
620916
https://www.youtube.com/watch?v=Ro5UoZ74OwA Zatím teda nejvtipnější nominace *:D**:+* Jsem zvědav, jestli to poslední jmenovaný přijme.
0 0
reagovat

Memphis

:D:D:D :+
620915
*:D**:D**:D* *:+*
Memphis
0 0
reagovat

Milosh

Ty si tiež jeden z tých inteligentov ako vidím :+
620914
Ty si tiež jeden z tých inteligentov ako vidím *:+*
Milosh
0 0
reagovat

popik

prdlajs, já se bavím navýsost náramně :D
620908
prdlajs, já se bavím navýsost náramně *:D*
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se