Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 56801 - 56820 Napsat příspěvek
A nebo by nám mohli chlapci z redakce domluvit nějakou projekci :D8););););)
620391
A nebo by nám mohli chlapci z redakce domluvit nějakou projekci *:D**8)**;)**;)**;)**;)*
0 0
reagovat
Ten konec září vypadá skvěle (tzn že je to ještě před začátkem většiny semestrů vysokoškoláků) a je to i dostatečně daleko, aby si to většina lidí dopředu domluvila, ale... v kinovýhledu je to teda hodně bídné :D... Ale co, to už by se nějak oželelo.
Jako snad největší událost, kde by byla i výhoda srazu v Praze, je samozřejmě Nolanovka a tím pádem automaticky IMAX, ale to už je extrémně vzadu...
Takže teď nějak napevno odhlasovat datum, žejo ;)...
620390
Ten konec září vypadá skvěle (tzn že je to ještě před začátkem většiny semestrů vysokoškoláků) a je to i dostatečně daleko, aby si to většina lidí dopředu domluvila, ale... v kinovýhledu je to teda hodně bídné :D... Ale co, to už by se nějak oželelo. Jako snad největší událost, kde by byla i výhoda srazu v Praze, je samozřejmě Nolanovka a tím pádem automaticky IMAX, ale to už je extrémně vzadu... Takže teď nějak napevno odhlasovat datum, žejo ;)...
0 0
reagovat
Konec září? Nemám problém.
620389
Konec září? Nemám problém.
0 0
reagovat
Konec září by vyhovoval i mě a jsem i pro spojit to s nějakou projekcí.

Když už nemáme sekci "Srazy", navrhoval bych přesunout diskuzi třeba semhle, ať je v tom trochu pořádek.
620388
Konec září by vyhovoval i mě a jsem i pro spojit to s nějakou projekcí. Když už nemáme sekci "Srazy", navrhoval bych přesunout diskuzi třeba [link="http://www.tvzone.cz/diskuzni-forum/technika/"]semhle[/link], ať je v tom trochu pořádek.
0 0
reagovat
* ten měsíc měl bejt 9. :D
620387
* ten měsíc měl bejt 9. *:D*
0 0
reagovat
Mildík: nevypad, dyť sem psal "a další" jako pochopitelně kdokoliv jinej :)).

Konec září by šel jako větší grupa... za mě klidně. Praha... centrum... já nevim, tak jakmile se shodnem na datu (19.6.; 26.6.?) a místu, můžou se sem postupně hlásit lidi a já bych si to klíďo píďo vzal "na starost" tu širší organizaci a následnou rezervačku.
620386
[b]Mildík:[/b] nevypad, dyť sem psal "a další" jako pochopitelně kdokoliv jinej *:))*. Konec září by šel jako větší grupa... za mě klidně. Praha... centrum... já nevim, tak jakmile se shodnem na datu (19.6.; 26.6.?) a místu, můžou se sem postupně hlásit lidi a já bych si to klíďo píďo vzal "na starost" tu širší organizaci a následnou rezervačku.
0 0
reagovat
Ta podoba je neuvěřitelná... link
620355
Ta podoba je neuvěřitelná... http://images4.fanpop.com/image/photos/15600000/Aaron-Brother-Jim-aaron-eckhart-15671336-2560-1707.jpg
0 0
reagovat
:D
620354
*:D*
0 0
reagovat

Pobusi Amici

To si snad delaj prdel :D:D

link
620353
To si snad delaj prdel *:D**:D* http://nyppagesix.files.wordpress.com/2014/06/sincity.jpg
Pobusi Amici
0 0
reagovat
A nechcete to spíš směřovat víc ke konci měsíce/průběh září? Je jasné, že že ideálka by byl pátek/sobota nebo sobota/neděle...
620351
A nechcete to spíš směřovat víc ke konci měsíce/průběh září? Je jasné, že že ideálka by byl pátek/sobota nebo sobota/neděle...
0 0
reagovat
S nějakým filmem by se to minimálně spojit mohlo. :) Sex tape, Želvy Ninja :D
620350
S nějakým filmem by se to minimálně spojit mohlo. *:)* Sex tape, Želvy Ninja *:D*
0 0
reagovat
noční jízda :+, obvzláště v prostorech, kde se dá v klidu bavit bez přeřvávání 100 dB rádia
620348
noční jízda *:+*, obvzláště v prostorech, kde se dá v klidu bavit bez přeřvávání 100 dB rádia
0 0
reagovat
Za mě pátek, Praha, noční jízda ať neotravuju kámoše se spaním. Následující mesic a pul jediny dva vikendy, ktery bych mohl 29-30.8 a 19-20.9 Ale jsem nespolehlivej hajzlik, kterymu do toho neco muze na posledni chvili klidne vlezt, takze jenom kvuli me ten termin nevybirejte.

Mildik: A privedes i Jakea, nebo budes sam?
620346
Za mě pátek, Praha, noční jízda ať neotravuju kámoše se spaním. Následující mesic a pul jediny dva vikendy, ktery bych mohl 29-30.8 a 19-20.9 Ale jsem nespolehlivej hajzlik, kterymu do toho neco muze na posledni chvili klidne vlezt, takze jenom kvuli me ten termin nevybirejte. Mildik: A privedes i Jakea, nebo budes sam?
0 0
reagovat
Sem ti nějako vypadl z listu, ne? link
620343
Sem ti nějako vypadl z listu, ne? http://sedmicka.tyden.cz/obrazek/201212/50cd86202f092/crop-301995-gerard_520x250.jpg
0 0
reagovat

Shawarma

Tak sem ňák projel 300 příspěvků...
Reaguju hlavně na Teda, kolo a Vysočinu, no a prostě sraz celkově.
Takže Tede, Tony, Memphisi, Spoonere, Karle, Hlade... a DALŠÍ, kdy by Vám to v nejbližších (tý)dnech vyhovovalo? Já třeba nemužu 15.8. a pak 4.-12.9.
A chce to fakt na půlden minimálně, jinak to nemá cenu. Jackman dosvědčí ;) :D.
Let's do it!
620340
Tak sem ňák projel 300 příspěvků... Reaguju hlavně na Teda, kolo a Vysočinu, no a prostě [b]sraz[/b] celkově. Takže Tede, Tony, Memphisi, Spoonere, Karle, Hlade... a DALŠÍ, kdy by Vám to v nejbližších (tý)dnech vyhovovalo? Já třeba nemužu 15.8. a pak 4.-12.9. A chce to fakt na půlden minimálně, jinak to nemá cenu. Jackman dosvědčí *;)* *:D*. Let's do it!
Shawarma
0 0
reagovat

Disketa

620336
http://mayank.cc/wp-content/uploads/2014/07/South-Park-Timmy.jpg
Disketa
0 0
reagovat
Tip na duel do Víkendového výplachu: Kdo je podle vás víc cool? Hodor nebo Groot? :))
620334
Tip na duel do Víkendového výplachu: Kdo je podle vás víc cool? [link="http://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t1.0-9/10552565_10152561003741840_3237966348977453838_n.jpg"]Hodor nebo Groot[/link]? *:))*
0 0
reagovat
"chodí do něho méně lidí" To je pro mě hodně důležité. Lidé jsou ten důvod, proč jsem předtím skoro vůbec do kina nechodil.

Jen by mě zajímalo, jak je to s těmi VIP sedačkami. Na oficiální stránce CineStaru o tom nemohu nic najít.
620331
"chodí do něho méně lidí" To je pro mě hodně důležité. Lidé jsou ten důvod, proč jsem předtím skoro vůbec do kina nechodil. Jen by mě zajímalo, jak je to s těmi VIP sedačkami. Na oficiální stránce CineStaru o tom nemohu nic najít.
0 0
reagovat
A máme tu ďalší trailer na expendables Expendabros">link
620318
A máme tu ďalší trailer na expendables [link=" https://www.youtube.com/watch?v=JX2SNrLsE28"]Expendabros[/link]
0 0
reagovat
Eressea.Ilfirin: Srry, měl sem za to, že 2012 postavený plex už byl plně 7.1... Takže to byla až pak Opava...
620316
Eressea.Ilfirin: Srry, měl sem za to, že 2012 postavený plex už byl plně 7.1... Takže to byla až pak Opava...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se