|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 56601 - 56620
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2830
- 2831
- 2832
- .
- 7089
- 7090
Robin Williams
Nekdy v rijnu vyjde tahle kniha, plna paradnich karikatur a portretu Robina Williamse, na kterych pracovali jednak nekteri ze soucasnych umeleckych spicek, ale i spousta normalnich smrtelniku.... vcetne me malickosti... :)
Vytezek bude venovan na Robinovy oblibene charity, St. Jude's Children Research Hospital a Depression Alliance .... Vydano to bude jednak jako ebook, ale i budou i soft- a hardcover printy.
Vytezek bude venovan na Robinovy oblibene charity, St. Jude's Children Research Hospital a Depression Alliance .... Vydano to bude jednak jako ebook, ale i budou i soft- a hardcover printy.
|
reagovat
|
Gonzi
Pratt je frajer. To ale neznamená, že Gervais nie je.
Na FB písal, že asi spraví ďalšie challenge, len aby mohol nominovať čo najviac ľudí a naštvať ich tak. Taký real life troll
A strašne by som sa smial, ak by vyhral tú Emmy za Dereka. Pretože to by tu potom jednu nemenovanú osobu asi doslova jeblo. 
Na FB písal, že asi spraví ďalšie challenge, len aby mohol nominovať čo najviac ľudí a naštvať ich tak. Taký real life troll
A strašne by som sa smial, ak by vyhral tú Emmy za Dereka. Pretože to by tu potom jednu nemenovanú osobu asi doslova jeblo. 
|
reagovat
|
kyller
Tohle se alespoň snaží (cukly mi koutky) být zábavné... link Hold jeden umí, Žervé čumí
|
reagovat
|
TonyClifton
Pivá boli trápne. Ale toto je sranda. Mohlo by sa to rozbehnúť aj tu. Studená sprcha by sa zišla viacerým. Možno na tom zraze by ste si mohli dať taký challenge 

|
reagovat
|
xxendxx
Nie, to preto, že preňho je Rusel Crowe ekvivalent Olivie Munn. No offense. 

|
reagovat
|
uz nemam silu to nejak komentovat, protoze mam plno prace s fapovanim, jak me kyller minule odhalil...
|
reagovat
|
Kdyby to aspoň dělali celebrity jako Olivia Munn a tak v bílým tričku bez podprsenky, to by mi trapný nepřišlo.
|
reagovat
|
Já vím, že je to dobročinné, ale ten ice bucket challenge je snad ještě trapnější, než ty videa s exováním piv na facebooku.
|
reagovat
|
Škoda, že jsi nebyl s vámi, ale měl jsem včera jiné starosti. Rob Roy do mě lil jednu tequilu za druhou.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
58Melania: Recenze 30Princezna stokrát jinak: Recenze 24Michael: Trailer 22Youtuber zahanbil Melanii, vítězství v kinech hlásí chválený Raimiho thriller 2030 filmů, které vám v roce 2026 nesmí ujít 16VIDEO: Lobo se řítí do Supergirl 12Víkendový výplach #857 o Pánovi prstenů a AI 61Téma: 50 filmů před Star Wars, které musíte vidět (2/5) 8Válečné monstrum: Trailer 8Demoliční četa: Recenze

), ale atmosférických/působivých hudebních doprovodů bylo loni napříč žánry požehnaně. A to jak orchestrální, tak písničkové povahy.