Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 55761 - 55780 Napsat příspěvek

Memphis

Pogratuloval sem Ti, nebo už sem byl na hadry :o?
622426
Pogratuloval sem Ti, nebo už sem byl na hadry *:o*?
Memphis
0 0
reagovat

Mildík

link

Gratulace. Já jsem magistr od minulýho pondělí. :D:+
622423
http://youtu.be/N8_GbB1Al-Q Gratulace. Já jsem magistr od minulýho pondělí. *:D**:+*
Mildík
0 0
reagovat

Mildík

Go get them, tiger! :+

Přeju co nejkratší martyrium se sháněním práce - i pro vysokoškoláka dneska peklíčko.
622422
Go get them, tiger! *:+* Přeju co nejkratší martyrium se sháněním práce - i pro vysokoškoláka dneska peklíčko.
Mildík
0 0
reagovat

popicek

Ty si hovado. Skoro ma ten tvoj koment zabil. Zrovna som večeral. :D
622421
Ty si hovado. Skoro ma ten tvoj koment zabil. Zrovna som večeral. *:D*
popicek
0 0
reagovat

popik

Ten GuidoA.-ův odkaz je "boží" :D:D:D:D:D zní to jako by si nějaká fetka něco mumlala na vyprázdněným hajzlu, do toho jí bubnuje o záchodovou mísu a popelnicu její feťáckej kámoš. :D
622420
Ten GuidoA.-ův odkaz je "boží" *:D**:D**:D**:D**:D* zní to jako by si nějaká fetka něco mumlala na vyprázdněným hajzlu, do toho jí bubnuje o záchodovou mísu a popelnicu její feťáckej kámoš. *:D*
popik
0 0
reagovat

Vardant

Díky. Enslaved vypadá dobře. Ty ostatní mi moc neseděj tématicky (nemám rád fantasy a horor), ale PoP ještě taky zvážím.

Uvítám další tipy :)
622418
Díky. Enslaved vypadá dobře. Ty ostatní mi moc neseděj tématicky (nemám rád fantasy a horor), ale PoP ještě taky zvážím. Uvítám další tipy :)
Vardant
0 0
reagovat
music:

andy stott je borec.

aphex twin - syro (95%): na prvni poslech me to moc nenadchlo. ted po patym poslechu uz se v tom topim az po usi. tohle vypada na album roku. CIRCLONTy sou pecky nejvetsi. aisatsana funguje jako uzavirak paradne. ra

622414
music: [link="https://soundcloud.com/modernlove/violence"]andy stott je borec.[/link] aphex twin - syro (95%): na prvni poslech me to moc nenadchlo. ted po patym poslechu uz se v tom topim az po usi. tohle vypada na album roku. CIRCLONTy sou pecky nejvetsi. aisatsana funguje jako uzavirak paradne. [link="http://www.residentadvisor.net/review-view.aspx?id=15620"]ra[/link]
0 0
reagovat

scroochy

Darksiders 1/2
Prince of Persia série
Castlevania min. 1 díl, druhý díl se líbí jak komu
Enslaved
DMC 3/4/5
622412
Darksiders 1/2 Prince of Persia série Castlevania min. 1 díl, druhý díl se líbí jak komu Enslaved DMC 3/4/5
scroochy
0 0
reagovat

Mgr. Mildík

Přátelé... Jelikož jste jako moje druhá rodina, dovolím si ukradnout trochu toho místního prostoru a pohonit si trochu ego se svým osobním úspěchem. :D

Dnes jsem konečně dokončil vysokou a jsem otitulován. 8)

Zároveň tím také omlouvám svoji neúčast na srazu, jelikož jsem patřičně drtil. :D
622411
Přátelé... Jelikož jste jako moje druhá rodina, dovolím si ukradnout trochu toho místního prostoru a pohonit si trochu ego se svým osobním úspěchem. *:D* Dnes jsem konečně dokončil vysokou a jsem otitulován. *8)* Zároveň tím také omlouvám svoji neúčast na srazu, jelikož jsem patřičně drtil. *:D*
Mgr. Mildík
0 0
reagovat
(na PC)
622410
(na PC)
0 0
reagovat
Doporučte mi nějakou hru typu novej Tomb Raider, Half-Life 2, Portal... Zkrátka nějaký FPS/3rd Person s puzzles a dobrým příběhem.
622409
Doporučte mi nějakou hru typu novej Tomb Raider, Half-Life 2, Portal... Zkrátka nějaký FPS/3rd Person s puzzles a dobrým příběhem.
0 0
reagovat

Humble Bundle

Skvelá ponuka zase raz. :+

departed
Na to mám lidi. 8)
622407
Skvelá ponuka zase raz. *:+* [b]departed[/b] Na to mám lidi. *8)*
Humble Bundle
0 0
reagovat

Kostěj, Sarger

Nezačnete si tu navzájem hulit péra, že ne?

[link]
622399
Nezačnete si tu navzájem hulit péra, že ne? [link="http://postimg.org/image/bznqmcmih/"][link][/link]
Kostěj, Sarger
0 0
reagovat
Je mi to úplně jasný ;)
622391
Je mi to úplně jasný *;)*
0 0
reagovat
Ale hovno hovno zlatá rybko :) ...To vieš, keď som si pred časom pozeral cca 2000 príspevkov v kecárni tak ma ich pár rozosmialo ;)
622390
Ale hovno hovno zlatá rybko :) ...To vieš, keď som si pred časom pozeral cca 2000 príspevkov v kecárni tak ma ich pár rozosmialo *;)*
0 0
reagovat
Koukám tebe ta věc s vávrou nějak vzala, když si to po tak dlouhý době ještě pamatuješ?). Jeho hru jsem rozhodně neodepisoval, akorát jsem - myslím - řekl, že je to xenofobní namyšlenej sráč a že mu přeju neúspěch.

Jestli to byl trolling, tak se omlouvám, že jsem na něj reagoval konkrétníma argumentama a jdi rovnou...no, však víš kam patří trollové 8).
622389
Koukám tebe ta věc s vávrou nějak vzala, když si to po tak dlouhý době ještě pamatuješ*?)*. Jeho hru jsem rozhodně neodepisoval, akorát jsem - myslím - řekl, že je to xenofobní namyšlenej sráč a že mu přeju neúspěch. Jestli to byl trolling, tak se omlouvám, že jsem na něj reagoval konkrétníma argumentama a jdi rovnou...no, však víš kam patří trollové *8)*.
0 0
reagovat
Čakal som tu niečo podobné... :) od jedného z tých, ktorý po prvých dňoch kickstarterovej kampaňe Kingdome Come odpisovali celú hru spolu s Vávrom ;)

P.S.: nevieš rozdýchať trocha trollingu alebo len starneš? :o
622388
Čakal som tu niečo podobné... :) od jedného z tých, ktorý po prvých dňoch kickstarterovej kampaňe Kingdome Come odpisovali celú hru spolu s Vávrom *;)* P.S.: nevieš rozdýchať trocha trollingu alebo len starneš? *:o*
0 0
reagovat

Sarger

Ty seš dobrej srandista, pokračuj prosím 8)

Nejhranější MMO všech dob, navíc dodnes non-F2P. Obrovskej F2P karetní hit s 20 miliony hráčů. Co tu máme dál? Aha, hack&slash RPG který je půl roku po releasu druhá nejprodávanější hra v UK a RTS která naprosto dominuje progaymerský scéně. Společnost, která si může dovolit odepsat hru, která byla ve vývoji kolik...7 let?...protože jim nepřijde dost dobrá.

Jop, typická firma směřující do prdele. ?)
622387
Ty seš dobrej srandista, pokračuj prosím *8)* Nejhranější MMO všech dob, navíc dodnes non-F2P. Obrovskej F2P karetní hit s 20 miliony hráčů. Co tu máme dál? Aha, hack&slash RPG který je půl roku po releasu druhá nejprodávanější hra v UK a RTS která naprosto dominuje progaymerský scéně. Společnost, která si může dovolit odepsat hru, která byla ve vývoji kolik...7 let?...protože jim nepřijde dost dobrá. Jop, typická firma směřující do prdele. *?)*
Sarger
0 0
reagovat

popik

v kecarne to kazdej druhej hajpoval az do nebess, takze tvoje chyba. i kdyz je teda kvalita dost diskutabilni
622385
v kecarne to kazdej druhej hajpoval az do nebess, takze tvoje chyba. i kdyz je teda kvalita dost diskutabilni
popik
0 0
reagovat

popik

622384
[link="http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20130309190504/adventuretimewithfinnandjake/images/f/fd/J-r-williams-batman-slap-robin.jpg"]link[/link]
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se