|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 55221 - 55240
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2761
- 2762
- 2763
- .
- 7185
- 7186
Technická
Pokud chci v článcích kliknout na tlačítko FB a článek s trochou mého extatického výbuchu nadšení doporučit, tak mi celý panel s tlačítkem odeslat odjede do spodní šedivé lišty MZ viz obr.
WinXP, prohlížeč Firefox 35.0.1.
WinXP, prohlížeč Firefox 35.0.1.
|
reagovat
|
Hader JE génius, Schumer můžu, ale Ted má pravdu, zatim je to poměrně nevtipný a otravný.
|
reagovat
|
Hader dokázal udělat kouzlo i z toho nejhoršího skeče SNL. Tohle může fungovat.
|
reagovat
|
Amy je opravdu jedna z nejvetsich (nebo snad tedka dokonce nejvetsi) stand-up hvezda. Problem je, ze co funguje na podiu nemusi moc fungovat na platne. Imho je to zatim docela otravne a uz po traileru sem z toho materialu tak nejak unavenej. Hader je samozrejme pokazdy buh, ale ta Schumer je proste mimo a nesedi mi.
|
reagovat
|
Trainwreck
Judd Apatow se vrací k režii a má u sebe Amy Schumer a Billa Hadera. Vypadá to fajn.
|
reagovat
|
Hry nehraju, tak nevim.
Saints Row 4 jsem ale zkousel si zahrat a bavilo naramne :-)
Saints Row 4 jsem ale zkousel si zahrat a bavilo naramne :-)
|
reagovat
|
Knihu som nečítal, tak nemôžem potvrdiť, ale ak je toto fakt pravdivé, tak je potom americká puritánska spoločnosť ešte viac fucked up než som si myslel.
|
reagovat
|
Deathgasm vypada fajn :-) Ale kdyz nekdo holt nevydrzi old school metal :-D
To We Are Still Here je trosku nudnejsi ukazka. Ale mrknul bych na to taky.
To We Are Still Here je trosku nudnejsi ukazka. Ale mrknul bych na to taky.
|
reagovat
|
we are still here teaser. vypada to dobre. vizualne me to hrozne bavi, ale bude to urcite strasna hovadina.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
96Téma: Výpravná fantasy Odyssea míří do kin, zvládne Nolan pokořit miliardu? 45Rychle a zběsile: Re-Release Trailer po 25 letech 29Ridley Scott se chce vrátit k Vetřelcům 29První reakce: Supergirl je prý fajn. A nebojí se být svá 28Spider-Man: Zbrusu nový den: Trailer 2 50Spielbergův Den odhalení kina nezválcoval, na rozdíl od hororů skončí ve ztrátě 15Sláva: V.I.M. 14Téma: MovieZone vs. sci-fi od Spielberga aneb je Jurský park lepší než E.T.? 13Téma: Všechno, co víme o novém Spider-Manovi s Hulkem a Punisherem 10Shrek 5: Teaser 2