|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 55061 - 55080
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2753
- 2754
- 2755
- .
- 7256
- 7257
MS
Jen k tomu hokeji věřim, že vyhrajem........ :-) Sice to neni moc filmovej příspěvek ale věřim :-)
|
reagovat
|
Zdravim. Je to už dávno co jsem viděl film a ted si za nic nemůžu vzpomenout na jeho název... Šlo tam o to že dva kluci měli tatu kterymu hrablo a spolu zabijeli lidi co nevěří v boha. mrtvoli pak zakopávali do růžové zahrady :D kdyby se někdo podle tohoto popisu chytil byl bych moc rád:). předem dík
|
reagovat
|
Bay watch
...když máš nastavené zobrazení 100 příspěcků na stránku, není to ani při 900 nových tak strašnej voser... 9x si klikneš. To jde vydržet.
|
reagovat
|
Bay_watch
Napiš si Kocourovi, ale počítej s tím že jeho vzkazník má taky 9000 příspěvků plus a je dost možný, že zapadneš 

|
reagovat
|
edit:
uz jsem to vyresil upravenim adresniho radku, ale stejne byste s tim neco mohli udelat
|
reagovat
|
doprkynka
da se nejak rychle prejit na prvni stranku diskuze? chvili jsem sem nezavital, takze tu na me cekalo asi 9000 neprectenych prispevku a 400+ stranek k projiti.
na co je teda sakra to tlacitko "1", kdyz jediny, co to udela je, ze te posune o jednu stranu bliz?
na co je teda sakra to tlacitko "1", kdyz jediny, co to udela je, ze te posune o jednu stranu bliz?

|
reagovat
|
Všetkým Čechom odporúčam vsadiť si na postup Fínska. Keď prehráte aspoň nejaká útecha bude. Mňa to ani tak neštvalo keď sme vypadli keďže som na tom zinkasoval. 

|
reagovat
|
zejtra vecer me muzete potkat v o2cku. moje rozpoznavaci znameni je sala s napisem cesko.
|
reagovat
|
Proti finům jsme skončili. Neumíme na ně hrát, stejně jako na švédy. Nejvíc mě sere, že nemůžem vrátit amíkům to čtvrtfinále z posledního MS v Praze 

|
reagovat
|
Viz. MarvinP sice je to po povodních hezčí čtvrť, ale pro život nepoužitelná. Plno hospod je taky spíš jen na ozdobu...
|
reagovat
|
Proc nemuze byt cela Praha jako Karlin?
protože někam se musí odstěhovat ti normální lidi který z karlína vyhnali vyšší střední hipsteři :-D
|
reagovat
|
Je srovnano. Na Zizkove me uvitali fetaci a s kamosem nam na Borivojove nalili nedostatecne vychlazenou Plzen. Proc nemuze byt cela Praha jako Karlin? On-line prenos z meho vyskytu v Sherwoodu timto prerusuju. Jednak nikdo nedava fuck, jednak by to ted bylo moc vozralee.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
36Vzhlížet ke hvězdám: Recenze 31Dočkáme se překvapivého obsazení Bonda? 23Ridley Scott plánuje dalšího Vetřelce, válečný film i muzikál 20Víkendový výplach #896 o Harrym Potterovi a GTA VI 18Ridley Scott si připisuje další kolosální propadák, Odyssea pošilhává po dvou miliardách! 13Star Trek VI: Neobjevená země: V.I.M. 11Avengers: Endgame: Re-Release Trailer 33Gunnův Batman je pozastaven. Má šéf DC trable? 55Harry Potter a Kámen mudrců: V.I.M. 23Lovci pokladů hlásí návrat