Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 45521 - 45540 Napsat příspěvek
Hlavně že Fuka furt říkal, jak jsou seriály podřadná ztráta času a padaly z něho výroky jako: "mám plno známých, kteří jsou jinak inteligentní lidi, ale oni se normálně dívají na Hru o trůny...". A teď kouká na Galavanta.
Že měl dělat film o Japonsku jsem mezitím už úplně zapomněl, ještě že jsem mu nic neposílal.
652757
Hlavně že Fuka furt říkal, jak jsou seriály podřadná ztráta času a padaly z něho výroky jako: "mám plno známých, kteří jsou jinak inteligentní lidi, ale oni se normálně dívají na Hru o trůny...". A teď kouká na Galavanta. Že měl dělat film o Japonsku jsem mezitím už úplně zapomněl, ještě že jsem mu nic neposílal.
0 0
reagovat

Gamezone

Zlovolná EA nechce přidat do mulťáku BF1ky ženskou postavu.
Ještě že má Vavra už podobný kecy za sebou...btw po té co už půl roku hraju jejich techdemo, lituju těch vyhozenejch peněz víc a víc. Aneb pár měsíců jsem si už měl užívat alespoň první kapitoly a kde nic tu nic. Snad do té doby výjde For Honor a bude mi líp.
A aby toho hejtu nebylo málo....Fuka objevil po dvou letech Galavanta a místo toho aby dělal na slíbeném filmu o Japonsku tak ho doma sjíždí....a fotí psa. No aspoň mám doma tu magnetku na ledničce.
A ještě jeden menší hate na tu Spoiler smršt v diskuzi o eSeS, kdy bych rád na některé rád zavolal reálnou eSeS....aneb děkuji Vám troubové J...., S... a s......
652754
Zlovolná EA nechce přidat do mulťáku BF1ky [link="https://youtu.be/mV58sM37wAU"]ženskou postavu[/link]. Ještě že má Vavra už podobný kecy za sebou...btw po té co už půl roku hraju jejich techdemo, lituju těch vyhozenejch peněz víc a víc. Aneb pár měsíců jsem si už měl užívat alespoň první kapitoly a kde nic tu nic. Snad do té doby výjde [link="https://youtu.be/b28A46nFZzo"]For Honor[/link] a bude mi líp. A aby toho hejtu nebylo málo....Fuka objevil po dvou letech [link="http://www.fffilm.name/2016/07/wtf-is-galavant.html"]Galavanta[/link] a místo toho aby dělal na slíbeném filmu o Japonsku tak ho doma sjíždí....a fotí psa. No aspoň mám doma tu magnetku na ledničce. A ještě jeden menší hate na tu Spoiler smršt v diskuzi o eSeS, kdy bych rád na některé rád zavolal reálnou eSeS....aneb děkuji Vám troubové J...., S... a s......
Gamezone
0 0
reagovat
SuperMeat

Tohle je nějaký virál, ne? Nikdy nic nenahradí príma kančí gulášek s knedlíky, šlehačkou a brusinkami.
Veganům ruplo v bedně. (Nic proti nim)
652753
[link="https://www.indiegogo.com/projects/supermeat-real-meat-without-harming-animals-food-technology?gclid=CjwKEAjw5vu8BRC8rIGNrqbPuSESJADG8RV0dQBCq_w0NBjgz-Sn1Vh7o2s-qk1QJVv6Qi2GLESN0RoCmlXw_wcB#/"]SuperMeat[/link] Tohle je nějaký virál, ne? Nikdy nic nenahradí príma kančí gulášek s knedlíky, šlehačkou a brusinkami. Veganům ruplo v bedně. (Nic proti nim)
0 0
reagovat
Punk není mrtvej....jen ti co ho vyznávají....kolem 3-4 ráno. A i pak se jede dál. Si říkám že snad půjdu na Brutal Assault, nasát atmosféru.
652712
[link="http://xman.idnes.cz/punk-ska-rock-festival-podparou-vyskov-fcp-/xman-styl.aspx?c=A160731_212558_brno-zpravy_top"]Punk není mrtvej[/link]....jen ti co ho vyznávají....kolem 3-4 ráno. A i pak se jede dál. Si říkám že snad půjdu na Brutal Assault, nasát atmosféru.
0 0
reagovat
verbst: Pořád velmi dobré, z posledních kousků snad nejlepší, ale... stále víc mám pocit, že mu to u "klasického" písničkářství sedí víc.
652751
verbst: Pořád velmi dobré, z posledních kousků snad nejlepší, ale... stále víc mám pocit, že mu to u "klasického" písničkářství sedí víc.
0 0
reagovat

SteKi

Maká to v naprostym pořádku.
652750
Maká to v naprostym pořádku.
SteKi
0 0
reagovat

okkac

Kdysi to někdo hodil na školní pc mezi Bio Menace a zimní sporty, na základce :D
652745
Kdysi to někdo hodil na školní pc mezi Bio Menace a zimní sporty, na základce *:D*
okkac
0 0
reagovat

HBO GO

to je jedno nepozeratelne nacitavacie peklo :- alebo to som zase jediny v strednej europe komu nieco nefunguje ako ma? :(
652744
to je jedno nepozeratelne nacitavacie peklo *:-* alebo to som zase jediny v strednej europe komu nieco nefunguje ako ma? *:(*
HBO GO
0 0
reagovat
652733
[link="http://www.ayoungscores.com/scores/project-excelsior/"]Novej Adam Young![/link]
0 0
reagovat
Jako nadržený teenager jsem pařil kdysi českou modifikaci Perverse Doom :D Ruka šmátralka a české hlášky :+
652727
Jako nadržený teenager jsem pařil kdysi českou modifikaci Perverse Doom *:D* Ruka šmátralka a české hlášky *:+*
0 0
reagovat
Brutal Doom > novej Doom. Těšing na Deus Ex.
652719
Brutal Doom > novej Doom. Těšing na Deus Ex.
0 0
reagovat

popik

Takže reset do továrního nastavení a prdím na to. ?) dík:+
652718
Takže reset do továrního nastavení a prdím na to. *?)* dík*:+*
popik
0 0
reagovat
U PS4 bys mu musel nechat celý účet díky změnám na primary a secondary.
652716
U PS4 bys mu musel nechat celý účet díky změnám na primary a secondary.
0 0
reagovat

popik

Prodej PS4

Poradí mi někdo, jak se zbavit PS4 a zároveň pro nového majitele zachovat hry z mého účtu a zvednout tak finální cenu?
652715
Prodej PS4 Poradí mi někdo, jak se zbavit PS4 a zároveň pro nového majitele zachovat hry z mého účtu a zvednout tak finální cenu?
popik
0 0
reagovat

LIFTY

Souhlas. Přijde mi to až fascinující, že Kirkman už nějakých 140 sešitů dokazuje, že se toho v rámci toho subžánru dá ještě hodně vymýšlet a že není potřeba sahat po těch nejjednodušších scenáristických tricích, a mezitím se seriál plácá v bahně.
652713
Souhlas. Přijde mi to až fascinující, že Kirkman už nějakých 140 sešitů dokazuje, že se toho v rámci toho subžánru dá ještě hodně vymýšlet a že není potřeba sahat po těch nejjednodušších scenáristických tricích, a mezitím se seriál plácá v bahně.
LIFTY
0 0
reagovat

ComicsZone

Tak jsem zacal znovu s Walking Dead. Pred tim jsem skoncil u setkani s Abrahamem. Ted jsem se dostal az k valce s Neganem a je to strasne dobre. Az na slabsi cast po vezeni a zacatek Alexandrie, je to jizda na plny plyn. Serial je naprosto nesplneny potencial...
652710
Tak jsem zacal znovu s Walking Dead. Pred tim jsem skoncil u setkani s Abrahamem. Ted jsem se dostal az k valce s Neganem a je to strasne dobre. Az na slabsi cast po vezeni a zacatek Alexandrie, je to jizda na plny plyn. Serial je naprosto nesplneny potencial...
ComicsZone
0 0
reagovat

GameZone

Elegy for a Dead World trailer

Zamiloval jsem se a zítra hodlám vyzkoušet. Má s tím někdo už zkušenosti? Je to fakt tak super, jak to vypadá?
652709
Elegy for a Dead World [link="https://www.youtube.com/watch?v=bfps2HKE4B4&feature=youtu.be"]trailer[/link] Zamiloval jsem se a zítra hodlám vyzkoušet. Má s tím někdo už zkušenosti? Je to fakt tak super, jak to vypadá?
GameZone
0 0
reagovat
myslim, že Rimsy ještě svůj comming out takhle veřejně neplánoval a budete mít teď chvilku tichou domácnost
652706
myslim, že Rimsy ještě svůj comming out takhle veřejně neplánoval a budete mít teď chvilku tichou domácnost
0 0
reagovat
Tak jsem zpátky z Letní filmové školy. Jistě se vám po mně stýskalo. ;) Bylo to strašně super a nejvíc mě dostala sekce restrospěktivy Luchina Viscontiho a jeho nejlepší film - čtyřhodinový majstrštyk Ludvík Bavorský. A na závěr jsem si dal symbolicky Geparda. K tomu rovnou přednášky o Viscontim. Prostě boží. A jen tak mimochodem - poznal jsem konečně velmi osobně Rimsyho. :+
652705
Tak jsem zpátky z Letní filmové školy. Jistě se vám po mně stýskalo. *;)* Bylo to strašně super a nejvíc mě dostala sekce restrospěktivy Luchina Viscontiho a jeho nejlepší film - čtyřhodinový majstrštyk Ludvík Bavorský. A na závěr jsem si dal symbolicky Geparda. K tomu rovnou přednášky o Viscontim. Prostě boží. A jen tak mimochodem - poznal jsem konečně velmi osobně Rimsyho. *:+*
0 0
reagovat

Gonzi

Ze jsem lina svina, ktere se to na mobilu nechtelo hazet do odkazu, diky:D
652704
Ze jsem lina svina, ktere se to na mobilu nechtelo hazet do odkazu, diky*:D*
Gonzi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se