Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 44341 - 44360 Napsat příspěvek
tak Flasha bude režírovať režisér Dope (jeden z najlepších filmov minulého roka) :+:+:+
650465
tak Flasha bude režírovať režisér Dope (jeden z najlepších filmov minulého roka) *:+**:+**:+*
0 0
reagovat

Davies182

Já čekám, až to dočteš a půjčíš mi to :D
650464
Já čekám, až to dočteš a půjčíš mi to *:D*
Davies182
0 0
reagovat

ComicsZone

Sem v půlce poslední knihy Zámku a klíče a na to, jak neuvěřitelně kvalitní věc to po všech (!!) myslitelnejch stránkách je, to v Čechách fakt zná až příliš málo lidí... Zážitek. Kdo už to máte za sebou :)?
650463
Sem v půlce poslední knihy Zámku a klíče a na to, jak neuvěřitelně kvalitní věc to po všech (!!) myslitelnejch stránkách je, to v Čechách fakt zná až příliš málo lidí... Zážitek. Kdo už to máte za sebou *:)*?
ComicsZone
0 0
reagovat
Tak zrovna obhajovat ten casting jako neortodoxní je nesmysl. Oni prostě vybrali mimoně do role mimoně. Trochu mi přijde, jakoby se Sláma rozhlédnul po okolí a vzal do té role prvního magora po ruce bez ohledu na herecké schopnosti a jaký je rozdíl mezi hereckými schopností a trhlostí herce pro tuhle roli ukázal hned Hrušinský. idím tam z jejich strany trochu schizofrenii a protimluv. Na jednu stranu se vymezují vůči "buranské" adaptaci a chtějí to více realistické a věrné předloze, přičemž do hlavní role obsadí trhlého komika. Já se strašně bojím, že do toho bude Sláma cpát art a to skončí děsným průserem...
650459
Tak zrovna obhajovat ten casting jako neortodoxní je nesmysl. Oni prostě vybrali mimoně do role mimoně. Trochu mi přijde, jakoby se Sláma rozhlédnul po okolí a vzal do té role prvního magora po ruce bez ohledu na herecké schopnosti a jaký je rozdíl mezi hereckými schopností a trhlostí herce pro tuhle roli ukázal hned Hrušinský. idím tam z jejich strany trochu schizofrenii a protimluv. Na jednu stranu se vymezují vůči "buranské" adaptaci a chtějí to více realistické a věrné předloze, přičemž do hlavní role obsadí trhlého komika. Já se strašně bojím, že do toho bude Sláma cpát art a to skončí děsným průserem...
0 0
reagovat

Batman v Superman: Dawn of Justice Ultimate Edition

trailer link :+
650458
trailer http://www.youtube.com/watch?v=ES3INFYuTcI *:+*
Batman v Superman: Dawn of Justice Ultimate Edition
0 0
reagovat
paradoxně ve Venkovským učiteli působil docela civilně.... jinak mě v zásadě připadá fajn, že hledají pro Švejka někoho úplně jinýho než jak je zafixovanej - čímž neříkám, že Liška je dobrá volba, nebo že nejsem přejeden jeho mimoňství....
650457
paradoxně ve Venkovským učiteli působil docela civilně.... jinak mě v zásadě připadá fajn, že hledají pro Švejka někoho úplně jinýho než jak je zafixovanej - čímž neříkám, že Liška je dobrá volba, nebo že nejsem přejeden jeho mimoňství....
0 0
reagovat

MarvinP

v tom případě teda nehraje :-) O to je to možná pro toho Švejka horší..... Bohužel si nevybavím film, kde by na mě působil normálně....
650456
v tom případě teda nehraje :-) O to je to možná pro toho Švejka horší..... Bohužel si nevybavím film, kde by na mě působil normálně....
MarvinP
0 0
reagovat

sirHumphrey

nepitvoří se, hraje sám sebe. On je opravdu takovej mameluk :-)
650455
nepitvoří se, hraje sám sebe. On je opravdu takovej mameluk :-)
sirHumphrey
0 0
reagovat

Vincent

Second serve after killing a man :D
650454
Second serve after killing a man *:D*
Vincent
0 0
reagovat
Pro Teda a ostatni milovniky D1
link
650453
[b]Pro Teda a ostatni milovniky D1[/b] http://www.rozhlas.cz/vysocina/zpravy/_zprava/patrne-nepozorny-ridic-kamionu-zastavil-dalnici-d1-u-velkeho-beranova--1619512
0 0
reagovat
Axis
Berdych mel jedinou sanci - a to ze Djokerova hozena raketa sejme lajnovyho rozhodciho a vyhodi ho z kurtu, ale lajnovej uhnul, tak mel holt Berdych smulu :D
650452
[b]Axis[/b] Berdych mel jedinou sanci - a to ze Djokerova hozena raketa sejme lajnovyho rozhodciho a vyhodi ho z kurtu, ale lajnovej uhnul, tak mel holt Berdych smulu *:D*
0 0
reagovat

Vincent

Spláchnul ho solidně. Škoda.
650451
Spláchnul ho solidně. Škoda.
Vincent
0 0
reagovat
Axis
To je prekvapeni, jak kdybych to nerikal :D
650450
[b]Axis[/b] To je prekvapeni, jak kdybych to nerikal *:D*
0 0
reagovat

Švejk...

Tak nám budou točit nového Švejka... a bude ho hrát Liška.... chce se mi blejt.... ten chlap uvíznul v jedný poloze a pitvoří se a pitvoří .... To si mohl aspoň na tom castingu dát záležet protože po Hrušinským se spálí každý.....
650447
Tak nám budou točit nového Švejka... a bude ho hrát Liška.... chce se mi blejt.... ten chlap uvíznul v jedný poloze a pitvoří se a pitvoří .... To si mohl aspoň na tom castingu dát záležet protože po Hrušinským se spálí každý.....
Švejk...
0 0
reagovat
Džoker dává první set za 32 minut....oj joj.
650446
Džoker dává první set za 32 minut....oj joj.
0 0
reagovat
Choďte s tím do piče, lebo na vás zavolám svojů Učitelku.
A doufám že to nějakej chuj zase předabuje.
650443
Choďte s tím do piče, lebo na vás zavolám svojů [link="https://youtu.be/SfSGe4LWcOY"]Učitelku[/link]. A doufám že to nějakej chuj zase předabuje.
0 0
reagovat
v případě potřeby může sloužit i jako slovenská maželka
650442
v případě potřeby může sloužit i jako slovenská maželka
0 0
reagovat

popik

Slovenská motorka link :D
650441
Slovenská motorka http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=slowakbike.jpg *:D*
popik
0 0
reagovat
Radši bych v Ready Player One Erlicha Bachmana než TJ Millera.
650439
Radši bych v Ready Player One Erlicha Bachmana než TJ Millera.
0 0
reagovat
Vzpomíná si ještě někdo na ten film s Jakem Gyllenhaalem podle hry od Ubisoftu...?
Snad to dopadne lépe.
650438
Vzpomíná si ještě někdo na ten film s Jakem Gyllenhaalem podle hry od Ubisoftu...? Snad to dopadne lépe.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se