Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 44221 - 44240 Napsat příspěvek

Joker

skoro stejnou hru jsem pařil v roce 1996... říkalo se jí Super Mario 64
650801
skoro stejnou hru jsem pařil v roce 1996... říkalo se jí Super Mario 64
Joker
0 0
reagovat
speta.jr: On to někdo dokáže stupňovat? :o?):D
650800
speta.jr: On to někdo dokáže stupňovat? *:o**?)**:D*
0 0
reagovat

E3

Za poslední půl roku jsem strávil jen pár desítek minut u staré Mafie, Splinter Cell a bety Overwatch, ale tyhle dva tituly bych si velice, velice rád zahrál: Yooka-Laylee Sea of Thieves (ti "hráči" ale samozřejmě cringe-worthy)
650799
Za poslední půl roku jsem strávil jen pár desítek minut u staré Mafie, Splinter Cell a bety Overwatch, ale tyhle dva tituly bych si velice, velice rád zahrál: [link="http://www.youtube.com/watch?v=e1gxLvbX3Ow&feature=youtu.be"]Yooka-Laylee[/link] [link="http://www.youtube.com/watch?v=bQlsN6EO2oU"]Sea of Thieves (ti "hráči" ale samozřejmě cringe-worthy)[/link]
E3
0 0
reagovat
fotbal, to je ta hra, ktera je v TV jeste nudnejsi jak hokej? :D
650798
fotbal, to je ta hra, ktera je v TV jeste nudnejsi jak hokej? *:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

Občas, ale tie diskusie veľmi nesledujem.
650797
Občas, ale tie diskusie veľmi nesledujem.
TedGeorge
0 0
reagovat

EURO

V naší repre nemá kdo dávat góly a v top ligách venku pravidelně hraje jenom Theo, Kadeřábek a Darida plus Plášil, pokud chcete počítat Ligue 1. Všechno defenzivní hráči, takže ta taktika proti Španělsku byla adekvátní. Ti už na tom sice nejsou jako 4-6 let zpátky, ale pořád je to s Německem hlavní favorit turnaje. Reálně to bylo vždycky jen o tom druhém/třetím místě.
650796
V naší repre nemá kdo dávat góly a v top ligách venku pravidelně hraje jenom Theo, Kadeřábek a Darida plus Plášil, pokud chcete počítat Ligue 1. Všechno defenzivní hráči, takže ta taktika proti Španělsku byla adekvátní. Ti už na tom sice nejsou jako 4-6 let zpátky, ale pořád je to s Německem hlavní favorit turnaje. Reálně to bylo vždycky jen o tom druhém/třetím místě.
EURO
0 0
reagovat

Pe7er

Chodis na Idnes? Napada me Mirka Spacilova...
650795
Chodis na Idnes? Napada me Mirka Spacilova...
Pe7er
0 0
reagovat
Legendy říkají ze když přijdete do kecarny a napíšete svůj názor na Tonyho, povyroste Vám penis o 5cm.
650794
Legendy říkají ze když přijdete do kecarny a napíšete svůj názor na Tonyho, povyroste Vám penis o 5cm.
0 0
reagovat
Za tých pár rokov čo som na MZ, som tu na nič horšie než je Tony nenatrafil, vlastne na celom internete :D
650793
Za tých pár rokov čo som na MZ, som tu na nič horšie než je Tony nenatrafil, vlastne na celom internete *:D*
0 0
reagovat
budeme na sebe hodní a budeme si pomáhat!

protože my jsme lidé spokojení a vůbec nikdy neumřeme!
650792
budeme na sebe hodní a budeme si pomáhat! protože my jsme lidé spokojení a vůbec nikdy neumřeme!
0 0
reagovat
Ne, s Tonym opravdu není rozumná řeč. Na mě působí jako osmdesátiletý člověk s neustálou potřebou moralizovat a jeho věčné "vždycky musím za každých okolností pravdu" posty mě maximálně vytáčejí. Jeho potřeba se vyjadřovat ke každému mému příspěvku je maximálně otravná. Nemám toho člověka rád, namísto slušných příspěvků se mě svými provokacemi snaží přinutit, abych se tu rozčílil. A vážně nerozumím tomu, proč mu to všichni žerete. (Dobře, Tedovi několikrát pomohl, fajn.) A to nemluvím o jeho posledním pokusu zde v Kecárně vyvolat flame, to byla jasná past, jestli se na to někdo chytí...
650791
Ne, s Tonym opravdu není rozumná řeč. Na mě působí jako osmdesátiletý člověk s neustálou potřebou moralizovat a jeho věčné "vždycky musím za každých okolností pravdu" posty mě maximálně vytáčejí. Jeho potřeba se vyjadřovat ke každému mému příspěvku je maximálně otravná. Nemám toho člověka rád, namísto slušných příspěvků se mě svými provokacemi snaží přinutit, abych se tu rozčílil. A vážně nerozumím tomu, proč mu to všichni žerete. (Dobře, Tedovi několikrát pomohl, fajn.) A to nemluvím o jeho posledním pokusu zde v Kecárně vyvolat flame, to byla jasná past, jestli se na to někdo chytí...
0 0
reagovat
Svedi nevystrelili ani raz presne na branu a remiza. Neda mi to, ale aj toto bol podla logiky nezaujateho odbornika nevyrovnany zapas a irsko jasne dominovalo? Lebo som sa tu docital, ze sa to mera poctom striel na branu, ktore aj branu trafia :D
650790
Svedi nevystrelili ani raz presne na branu a remiza. Neda mi to, ale aj toto bol podla logiky nezaujateho odbornika nevyrovnany zapas a irsko jasne dominovalo? Lebo som sa tu docital, ze sa to mera poctom striel na branu, ktore aj branu trafia :D
0 0
reagovat

popicek, do_Od, Tony, Memphis

Smazal sem vas :D
650788
Smazal sem vas *:D*
popicek, do_Od, Tony, Memphis
0 0
reagovat

ad tony

Ja teda jeste jednou napisu, ze me nekolikrat nezistne pomohl a nemuzu na jeho adresu rict jediny spatny slovo. Co se tyce jeho postuuuuu, tak cca 80 procent nectu. Ve filmovy diskuzi, kterou uz cca 3 roky vlastni pepo :+:+:+:+ ma zajimavy prispevky a dobry doporuceni. Zaregistroval sem "feud" s do_Odem, tot vse.

Imho to moc hrotite. Ja mel taky svoje obdobi, kdy sem se tu cca 2 roky v kuse ztrapnoval, pak melodramaticky koncil s MZ a podivejte se na me dneska. Sice mam o cca 20kg min, nez bych mel mit a sem zavislej na kafi a RedBullu, ale zase mam super praci, kde si vydelam 2x vic jak vy a pro radost si pisu tematka na MZ, kdy se mi zachce.

mensi upgrade :D

Tak na sebe budme hodni :D
650787
Ja teda jeste jednou napisu, ze me nekolikrat nezistne pomohl a nemuzu na jeho adresu rict jediny spatny slovo. Co se tyce jeho postuuuuu, tak cca 80 procent nectu. Ve filmovy diskuzi, kterou uz cca 3 roky vlastni pepo *:+**:+**:+**:+* ma zajimavy prispevky a dobry doporuceni. Zaregistroval sem "feud" s do_Odem, tot vse. Imho to moc hrotite. Ja mel taky svoje obdobi, kdy sem se tu cca 2 roky v kuse ztrapnoval, pak melodramaticky koncil s MZ a podivejte se na me dneska. Sice mam o cca 20kg min, nez bych mel mit a sem zavislej na kafi a RedBullu, ale zase mam super praci, kde si vydelam 2x vic jak vy a pro radost si pisu tematka na MZ, kdy se mi zachce. mensi upgrade *:D* Tak na sebe budme hodni *:D*
ad tony
0 0
reagovat
kdyby postoval tak tretinu toho co pise, tak by to byl slusny trolling u kteryho bych se bavil. takhle je to otravny attentionwhorovani, ktery trumfuje i Diska a jeho Looking, Sense8, budu mit narozeniny a stream.cz posty
650786
kdyby postoval tak tretinu toho co pise, tak by to byl slusny trolling u kteryho bych se bavil. takhle je to otravny attentionwhorovani, ktery trumfuje i Diska a jeho Looking, Sense8, budu mit narozeniny a stream.cz posty
0 0
reagovat

Memphis

Sakra, mám tenhle rok o 13 příspěvků víc než moje úhlavní nemesis, pepo. Jdu ho vyprovokovat k diskuzi Front Page vs His Girl Friday. At se to srovna :D
650785
Sakra, mám tenhle rok o 13 příspěvků víc než moje úhlavní nemesis, pepo. Jdu ho vyprovokovat k diskuzi Front Page vs His Girl Friday. At se to srovna :D
Memphis
0 0
reagovat
Neříkám, že si Tonyho hodnocení filmů/seriálů rád nepřečtu, ale chvílema je ho tu fakt moc. Když pak torpéduje pomalu každou diskuzi, člověka to otráví. U většiny lidí by už asi dávno nastoupily nějaký sebereflexní mechanismy...
650784
Neříkám, že si Tonyho hodnocení filmů/seriálů rád nepřečtu, ale chvílema je ho tu [link="http://www.moviezone.cz/statistiky/nejaktivnejsi-uzivatele/rok/"]fakt moc[/link]. Když pak torpéduje pomalu každou diskuzi, člověka to otráví. U většiny lidí by už asi dávno nastoupily nějaký sebereflexní mechanismy...
0 0
reagovat
Nepotrebuju být oblíbený abych někam psal co si myslím. A taky mermomoci nemusím chodit na pivo s lidma se kterýma si píšu na netu. Jestli to někomu vadí tak to má blbé.... :)

Jestli si někdo mysli ze jsem se změnil tak mám pro něj špatnou zprávu protože jsem pořád stejnej kretén....
650783
Nepotrebuju být oblíbený abych někam psal co si myslím. A taky mermomoci nemusím chodit na pivo s lidma se kterýma si píšu na netu. Jestli to někomu vadí tak to má blbé.... *:)* Jestli si někdo mysli ze jsem se změnil tak mám pro něj špatnou zprávu protože jsem pořád stejnej kretén....
0 0
reagovat
Tak jako já s ním ještě před rokem neměl jediný problém, normálně jsem se tu s ním bavil a dokonce společně jásal nad vybranými filmy/seriály. Nevím co za cihlu ho to trefilo do hlavy. ?)

Na pivo ho někdo zve pořád a nic... takže já fakt nevím. ?)
650779
Tak jako já s ním ještě před rokem neměl jediný problém, normálně jsem se tu s ním bavil a dokonce společně jásal nad vybranými filmy/seriály. Nevím co za cihlu ho to trefilo do hlavy. *?)* Na pivo ho někdo zve pořád a nic... takže já fakt nevím. *?)*
0 0
reagovat

gaboo

Nekdy? :D

Tony je strasnej kokot od pocatku svoji virtualni existence na MZ, zadna novinka :D

Nicmene musim rict, ze me nezistne uz parkrat naprosto nezistne a bez publicity hilfnul a bez jeho kokotstvi v unosnych mezich si MZ nedovedu predstavit.

Mojim cilem je na Vanoce dostat do_Oda a Tonyho na spolecny pivo. Protoze je mam rad oba, urcite by si rozumeli a je to cely jedno velky nedorozumeni. Takze jenom tohle sem chtel rict a tedka me neruste. Pisu metaclanek pro MZ a chci v klidu dal chlastat. Toci tu fajnovou Plzen z tanku.
650778
Nekdy? *:D* Tony je strasnej kokot od pocatku svoji virtualni existence na MZ, zadna novinka :D Nicmene musim rict, ze me nezistne uz parkrat naprosto nezistne a bez publicity hilfnul a bez jeho kokotstvi v unosnych mezich si MZ nedovedu predstavit. Mojim cilem je na Vanoce dostat do_Oda a Tonyho na spolecny pivo. Protoze je mam rad oba, urcite by si rozumeli a je to cely jedno velky nedorozumeni. Takze jenom tohle sem chtel rict a tedka me neruste. Pisu metaclanek pro MZ a chci v klidu dal chlastat. Toci tu fajnovou Plzen z tanku.
gaboo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se