Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 44081 - 44100 Napsat příspěvek

ŽvatlaLaLišta

To tvé fake UHD je něco, co bych si rád zapnul i na PC. Ne všichni totiž mají 2x 1080ku, nebo 1x Titana. Já tedy určitě ne. Jejich fake UHD pak vypadá lépe než mé 1440p. Doporučuju si najít technické slidy k rendereru od Rainbow Six: Siege, kde máš "checkerboard rendering" celkem dobře popsaný.
653752
To tvé fake UHD je něco, co bych si rád zapnul i na PC. Ne všichni totiž mají 2x 1080ku, nebo 1x Titana. Já tedy určitě ne. Jejich fake UHD pak vypadá lépe než mé 1440p. Doporučuju si najít technické slidy k rendereru od Rainbow Six: Siege, kde máš "checkerboard rendering" celkem dobře popsaný.
ŽvatlaLaLišta
0 0
reagovat
Vytváření ankety je strašně, ale strašně nevděčná činnost. :D
653751
Vytváření ankety je strašně, ale strašně nevděčná činnost. *:D*
0 0
reagovat
sidda: Chybí ti tam ještě d/ Nevyhoštění, ale kastrace 8);)
653750
sidda: Chybí ti tam ještě d/ Nevyhoštění, ale kastrace *8)**;)*
0 0
reagovat

Má být Hasta vyhoštěn z království?

A) Ano
B) Ne
C) Vyhoštění + kastrace

Vím, nepsané pravidlo nereagovat na něj, ale jednou za čas... ?)
653749
[b]A)[/b] Ano [b]B)[/b] Ne [b]C)[/b] Vyhoštění + kastrace [spoiler]Vím, nepsané pravidlo nereagovat na něj, ale jednou za čas... *?)*[/spoiler]
Má být Hasta vyhoštěn z království?
0 0
reagovat
Myslíš to fake 4k jakože ukázku z lowzole, která nakonec i přes "fake 4k" bude downgradovaná? :D
653748
Myslíš to fake 4k jakože ukázku z lowzole, která nakonec i přes "fake 4k" bude downgradovaná? *:D*
0 0
reagovat

kubqo

40" UHD monitor a 4K youtube (ehm) nebo link (60 fps a UHD, kdy 3 minuty zabírají 500MB). Co je a není HDR a jaký rozdíl to tedy nakonec vytvoří si můžeš dočíst ve vedlejší diskuzi.
653746
40" UHD monitor a 4K youtube (ehm) nebo http://gamersyde.com/download_horizon_zero_dawn_ps4_pro_demo-38055_en.html (60 fps a UHD, kdy 3 minuty zabírají 500MB). Co je a není HDR a jaký rozdíl to tedy nakonec vytvoří si můžeš dočíst ve vedlejší diskuzi.
kubqo
0 0
reagovat
Všetci komentujú kvalitu HDR a 4K obrazu z youtube streamu v 720p na monitore...
653745
Všetci komentujú kvalitu HDR a 4K obrazu z youtube streamu v 720p na monitore...
0 0
reagovat
Z to určitě může GMO.
653744
Z to určitě může GMO.
0 0
reagovat

Memphis

Interstellar
653739
Interstellar
Memphis
0 0
reagovat
"The last people to starve will be the first to suffocate." link :D:o
653738
"The last people to starve will be the first to suffocate." http://zpravy.idnes.cz/choroby-rostlin-pocasi-klimaticke-zmeny-ff5-/domaci.aspx?c=A160907_110744_domaci_mav *:D**:o*
0 0
reagovat
still corners - lost boys. ''doesn’t matter who you are or what you’ve done, still need to wake up and be someone'' - angel olsen
653723
[link="https://youtu.be/sgIfkqSF0Co"]still corners - lost boys[/link]. ''doesn’t matter who you are or what you’ve done, still need to wake up and be someone'' - angel olsen
0 0
reagovat

RainMakeR

Je slavný :-D link (samozřejmě netuším jestli to je on, ale pobavilo mě to) :D
653714
Je slavný :-D http://youtu.be/Et2FMMJMGW0?t=235 (samozřejmě netuším jestli to je on, ale pobavilo mě to) *:D*
RainMakeR
0 0
reagovat
653712
http://i.imgur.com/evcDWal.jpg
0 0
reagovat

Hasta

Co si maly? K nam sa dostavaju do mody este len take veci ako ladvinka a sandalky. Vraj sa to dobre kombinuje s ponozkami, ale to si neviem predstavit :o
653708
Co si maly? K nam sa dostavaju do mody este len take veci ako ladvinka a sandalky. Vraj sa to dobre kombinuje s ponozkami, ale to si neviem predstavit *:o*
Hasta
0 0
reagovat
Každopádně kdyby se někdo chtěl PS4 zbavit, tak mi klidně napište do zpráv za kolik. Já nepotřebuji PRO, protože jsem tzv casual (sakra to slovo zkultovnělo)
653707
Každopádně kdyby se někdo chtěl PS4 zbavit, tak mi klidně napište do zpráv za kolik. Já nepotřebuji PRO, protože jsem tzv casual (sakra to slovo zkultovnělo)
0 0
reagovat

Hasta

Poprskal jsem si monitor :D:D:D
653706
Poprskal jsem si monitor *:D**:D**:D*
Hasta
0 0
reagovat

SteKi

V čobolákově nemáte kontejnery na elektroodpad nebo co :)
653705
V čobolákově nemáte kontejnery na elektroodpad nebo co :)
SteKi
0 0
reagovat

Vardant

Dík za tipy. Catherine a Ni No Kuni tam síce nikde nevidím, ale ten zvyšok určite vyskúšam. :+
653704
Dík za tipy. Catherine a Ni No Kuni tam síce nikde nevidím, ale ten zvyšok určite vyskúšam. *:+*
Vardant
0 0
reagovat
Vardant: S tím HDRkem u TV na dvacet si dej pozor. Ona ho ta TV sicepřijme i zpracuje, ale už nezobrazí, nebo zobrazí, ale ne korektně (prostě to bude opět obdoba dynamického kontrastu, ale tentokrát zahnaná do naprostých extrémů)... To dělají až TV s cenovkou okolo 100K a důvod je jednoduchý - pro HDRko musíš mít local diming, nebo OLED...
653703
Vardant: S tím HDRkem u TV na dvacet si dej pozor. Ona ho ta TV sicepřijme i zpracuje, ale už nezobrazí, nebo zobrazí, ale ne korektně (prostě to bude opět obdoba dynamického kontrastu, ale tentokrát zahnaná do naprostých extrémů)... To dělají až TV s cenovkou okolo 100K a důvod je jednoduchý - pro HDRko musíš mít local diming, nebo OLED...
0 0
reagovat

Hasta

Nekupis PS4ku? Dovod predaja, prechod na PS4 Pro.
653711
Nekupis PS4ku? Dovod predaja, prechod na PS4 Pro.
Hasta
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se