Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 43761 - 43780 Napsat příspěvek
link megatron jako SWJ
651780
http://www.youtube.com/watch?v=sg0D1PpgCXs megatron jako SWJ
0 0
reagovat

Wolf of Wall Street

Keď sa hráte na Dicapria a nie ste Dicaprio :D link
651777
Keď sa hráte na Dicapria a nie ste Dicaprio *:D* http://www.telegraph.co.uk/news/2016/07/08/new-york-hedge-fund-manager-sacked-after-wolf-of-wall-street-sty/?Ddgdfgdfsss&WTmcid=tmgoff_soc_spf_fb&WT.mc_id=sf30522021
Wolf of Wall Street
0 0
reagovat
Nejlepší znělka je s Johnem Malkovichem. Ta už asi zůstane nepřekonaná.
651776
Nejlepší znělka je s Johnem Malkovichem. Ta už asi zůstane nepřekonaná.
0 0
reagovat

The Joker

Díky za tip! :+
651775
Díky za tip! *:+*
The Joker
0 0
reagovat

ComicsZone

Dark Night: A True Batman Story - Comicsy jsem za poslední rok přečetl možná čtyři, ale tenhle kousek se velmi, velmi povedl. Paul Dini (tvůrce Harley Quinn, který dělal na tom animovaném 90s seriálu) se tady vyrovnává s následky brutálního přepadání, které zažil. A do toho mu tam lezou Batman, Joker a pár dalších postav. 10/10
651773
Dark Night: A True Batman Story - Comicsy jsem za poslední rok přečetl možná čtyři, ale tenhle kousek se velmi, velmi povedl. Paul Dini (tvůrce Harley Quinn, který dělal na tom animovaném 90s seriálu) se tady vyrovnává s následky brutálního přepadání, které zažil. A do toho mu tam lezou Batman, Joker a pár dalších postav. [b]10/10[/b]
ComicsZone
0 0
reagovat

disk

Trefa...vůbec mne ty znelky přijdou teď o dost "levnější". A měl jsem původně radost,ze ji bude točit Svěrák. Gibsonova je taky bez nápadu. Pristi rok cekam Bohdalovou a je to.
651772
Trefa...vůbec mne ty znelky přijdou teď o dost "levnější". A měl jsem původně radost,ze ji bude točit Svěrák. Gibsonova je taky bez nápadu. Pristi rok cekam Bohdalovou a je to.
disk
0 0
reagovat
fotky z Garlandsova (Ex-Machina) Annihilation, ty lokace vypadají opět skvěle :+
651771
[link="http://geeknation.com/these-first-images-from-ex-machina-director-alex-garlands-annihilation-are-stunning/"]fotky[/link] z Garlandsova (Ex-Machina) Annihilation, ty lokace vypadají opět skvěle *:+*
0 0
reagovat

Karlovarská znělka

Je hezké, že Zdeněk Svěrák a Daniela Kolářová touto karlovarskou znělkou navazují na snímky Na samotě u lesa a Vratné lahve, kde si zahráli manželský pár, ale co je to platné, když v závěru se z toho vyklube další oplzlá menzelovina, kterou si Zdeněk Svěrák vůbec nezasloužil... Nechci říkat, že je to úplně příšerné, ale hrozné to je. Bohužel.

link
651770
Je hezké, že Zdeněk Svěrák a Daniela Kolářová touto karlovarskou znělkou navazují na snímky Na samotě u lesa a Vratné lahve, kde si zahráli manželský pár, ale co je to platné, když v závěru se z toho vyklube další oplzlá menzelovina, kterou si Zdeněk Svěrák vůbec nezasloužil... Nechci říkat, že je to úplně příšerné, ale hrozné to je. Bohužel. http://www.youtube.com/watch?v=mEVVfb9Yetk&
Karlovarská znělka
0 0
reagovat

SteKi

ohoho, díky, ta hra nevypadá na můj šálek čaje (někdy ale možná zkusím), každopádně OST na první 3 kliky zní luxusně. Jinak vizuál mi připomněl Necropolis, na což se celkem dost těším, byť nevím jak moc výsledná hra dosáhne na combat z Dark Souls.
651768
ohoho, díky, ta hra nevypadá na můj šálek čaje (někdy ale možná zkusím), každopádně OST na první 3 kliky zní luxusně. Jinak vizuál mi připomněl Necropolis, na což se celkem dost těším, byť nevím jak moc výsledná hra dosáhne na combat z Dark Souls.
SteKi
0 0
reagovat

Gamezone

Tak som sa dneska isiel pozriet, ze co sme to zase dostali za indie 3,14čovinu na PSplus a teda som extremne prekvapeny! Vola sa to Furi a je to strasne strasne super. Aj ked som zatial presiel len troch bosov, no musel som si dat prestavku lebo je to celkom nervydrasajuce :D Akoze kto ma rad zvlastne ponate hry a vyzvu, vrelo odporucam. Pozeram, ze je to aj na PC, len "musi" sa to hrat gamepadom. NO a este to hlavne. HUDBA! :o :+ Pripomina mi to stranne Dance With The Dead alebo take nieco. Takze ked je to vas styl budete nadseny :+
651765
Tak som sa dneska isiel pozriet, ze co sme to zase dostali za indie 3,14čovinu na PSplus a teda som extremne prekvapeny! Vola sa to [b]Furi[/b] a je to strasne strasne super. Aj ked som zatial presiel len troch bosov, no musel som si dat prestavku lebo je to celkom nervydrasajuce *:D* Akoze kto ma rad zvlastne ponate hry a vyzvu, vrelo odporucam. Pozeram, ze je to aj na PC, len "musi" sa to hrat gamepadom. NO a este to hlavne. HUDBA! *:o* *:+* Pripomina mi to stranne Dance With The Dead alebo take nieco. Takze ked je to vas styl budete nadseny *:+*
Gamezone
0 0
reagovat

TrDLo

Ja si vcera zajel do Ziliny. Preci to mam z te severovychodni Moravy o dost blize, nez do Prahy.

Tam bylo dobre, ze se pridala jako predkapela i Sabaton. The Raven Age co jsem si neco poslechl predem mne nezaujali, takze jsem na Letisko Zilina dorazil az kdyz koncili.

Problemu se zvukem jsem se po recenzi prazskeho koncertu obaval a prave vystoupeni Sabaton mi pridalo na nervozite, jelikoz u nich byl ten zvuk opravdu spatny. Velmi kolisavy, kdy zpev byl potichu a najednou o dos hlasitejsi a pak zas o par vterin pozdeji se zase ztlumil. Coz platilo i o jinych nastrojich. Tak to vypadalo z pozice stani az za zvukarskou vezi.

Proto nastesti vystoupeni IM uz bylo v poradku a zvuk byl celkem vyvazeny po celou dobu koncertu. (I kdyz koncert Davida Gilmoura v nazvuceni ve Wroclawi tezko neco prekona, tam byl opravdu perfektni a jedno z nejlepsi nazvuceni za posledni roky).

Samotny koncert mne prekvapil, ze 6 z 15 pisni bylo z noveho alba, celkem velky pocet. Album jsem moc naposlouchane nemel, takze jsem se chytal jen obcas. Cekal jsem i trochu delsi koncert nez 2 hodiny, ale delka sla akorat (kdyz to porovnam s 90 minutovym setem Black Sabbath, zas Gilmour hral 3 hodiny, ale to je klidnejsi hudba, naproti tomu takovi Blind Guardin ve vydychanem klubu dali 2:45 hodin)

IM jsem nikdy nemel uplne jako srdcovku, ale rikal jsem si ze kdyz jsem je naposledy videl v roce 2007 v Ostrave na Bazalech, tak bych se mohl zajit znova podivat.
651763
Ja si vcera zajel do Ziliny. Preci to mam z te severovychodni Moravy o dost blize, nez do Prahy. Tam bylo dobre, ze se pridala jako predkapela i Sabaton. The Raven Age co jsem si neco poslechl predem mne nezaujali, takze jsem na Letisko Zilina dorazil az kdyz koncili. Problemu se zvukem jsem se po recenzi prazskeho koncertu obaval a prave vystoupeni Sabaton mi pridalo na nervozite, jelikoz u nich byl ten zvuk opravdu spatny. Velmi kolisavy, kdy zpev byl potichu a najednou o dos hlasitejsi a pak zas o par vterin pozdeji se zase ztlumil. Coz platilo i o jinych nastrojich. Tak to vypadalo z pozice stani az za zvukarskou vezi. Proto nastesti vystoupeni IM uz bylo v poradku a zvuk byl celkem vyvazeny po celou dobu koncertu. (I kdyz koncert Davida Gilmoura v nazvuceni ve Wroclawi tezko neco prekona, tam byl opravdu perfektni a jedno z nejlepsi nazvuceni za posledni roky). Samotny koncert mne prekvapil, ze 6 z 15 pisni bylo z noveho alba, celkem velky pocet. Album jsem moc naposlouchane nemel, takze jsem se chytal jen obcas. Cekal jsem i trochu delsi koncert nez 2 hodiny, ale delka sla akorat (kdyz to porovnam s 90 minutovym setem Black Sabbath, zas Gilmour hral 3 hodiny, ale to je klidnejsi hudba, naproti tomu takovi Blind Guardin ve vydychanem klubu dali 2:45 hodin) IM jsem nikdy nemel uplne jako srdcovku, ale rikal jsem si ze kdyz jsem je naposledy videl v roce 2007 v Ostrave na Bazalech, tak bych se mohl zajit znova podivat.
TrDLo
0 0
reagovat
TrDLo: Byla sestra a její boyfrend a na zvuk si stěžovali taky - a to dost. Stáli před pódiem, ale víc nalevo... Zvuk prej nebyl nějak závratně přeboostovaný, ale prej se sléval, hlavně prý kytary...
651762
TrDLo: Byla sestra a její boyfrend a na zvuk si stěžovali taky - a to dost. Stáli před pódiem, ale víc nalevo... Zvuk prej nebyl nějak závratně přeboostovaný, ale prej se sléval, hlavně prý kytary...
0 0
reagovat

xxendxx

Mít o dvacet let méně, tak se z toho xichtu podělám strachy.
651759
Mít o dvacet let méně, tak se z toho xichtu podělám strachy.
xxendxx
0 0
reagovat

Iron Maiden

Byl tu ještě někdo v úterý v Praze?

Za mě super, až na pár drobných výtek parádní koncert a je vidět, že IM ani v nejmenším nepolevují v nasazeném tempu. Přiznám se, že jsem mayské stylizaci nového alba úplně nepřišel na chuť a pralesní cgi intro na mě působilo spíš trochu rozpačitě, tady je ledovcový úvod z Maiden England v navození atmosféry úplně někde jinde.

O to víc ale musím docenit, že předvedení skladeb právě z nového alba bylo parádní, včetně doprovodných drobností na pódiu. Konkrétně The Red and the Black pro mě byl po čistě hudební stránce asi vrchol koncertu. Jinak můžu jen chválit - Bruce perfektní ve zpěvu, předvedené show i komunikaci s publikem, skvělá atmosféra při starých klasikách a posledních 6 písniček byla v podstatě jedna velká jízda.

V recenzích čtu o problémech se zvukem, osobně jsem si ničeho zásadního nevšiml, u nás byl zvuk spíš nadprůměrný - stání před pódiem, přímo uprostřed. Zde bych si ale po organizační stránce trochu postěžoval právě na ono "stání před pódiem", které zabíralo takřka polovinu celkové plochy - z jiných koncertů jsem zvyklý, že je to opravdu spíš jenom předních 20-30%, což za tu prémiovou cenu očekávám. Stejně tak si neodpustím výtku vůči limitujícímu času nočního klidu, protože když se i Fear of the Dark hraje za světla, tak to zkrátka není ono - ale to už je holt obecný problém venkovních koncertů ve městech. A celkově byla organizace trochu slabší, tady Brno 2014 pořád vládne.
651755
Byl tu ještě někdo v úterý v Praze? Za mě super, až na pár drobných výtek parádní koncert a je vidět, že IM ani v nejmenším nepolevují v nasazeném tempu. Přiznám se, že jsem mayské stylizaci nového alba úplně nepřišel na chuť a pralesní cgi intro na mě působilo spíš trochu rozpačitě, tady je ledovcový úvod z Maiden England v navození atmosféry úplně někde jinde. O to víc ale musím docenit, že předvedení skladeb právě z nového alba bylo parádní, včetně doprovodných drobností na pódiu. Konkrétně The Red and the Black pro mě byl po čistě hudební stránce asi vrchol koncertu. Jinak můžu jen chválit - Bruce perfektní ve zpěvu, předvedené show i komunikaci s publikem, skvělá atmosféra při starých klasikách a posledních 6 písniček byla v podstatě jedna velká jízda. V recenzích čtu o problémech se zvukem, osobně jsem si ničeho zásadního nevšiml, u nás byl zvuk spíš nadprůměrný - stání před pódiem, přímo uprostřed. Zde bych si ale po organizační stránce trochu postěžoval právě na ono "stání před pódiem", které zabíralo takřka polovinu celkové plochy - z jiných koncertů jsem zvyklý, že je to opravdu spíš jenom předních 20-30%, což za tu prémiovou cenu očekávám. Stejně tak si neodpustím výtku vůči limitujícímu času nočního klidu, protože když se i Fear of the Dark hraje za světla, tak to zkrátka není ono - ale to už je holt obecný problém venkovních koncertů ve městech. A celkově byla organizace trochu slabší, tady Brno 2014 pořád vládne.
Iron Maiden
0 0
reagovat

nagano

trailer

umiram z toho, jen jsem zvedavej, jestli to opravdu dotlaci do celoveceraku a jak to bude pusobit s vic jak 2 panakama na scene.
651754
[link="https://www.youtube.com/watch?v=dGQrkm1n-pE"]trailer[/link] umiram z toho, jen jsem zvedavej, jestli to opravdu dotlaci do celoveceraku a jak to bude pusobit s vic jak 2 panakama na scene.
nagano
0 0
reagovat
tranzistor je dost jinej, porad dobrej a s porad skvelou hudbou.

doporucuju Limbo a ted vychazejici Inside
651753
tranzistor je dost jinej, porad dobrej a s porad skvelou hudbou. doporucuju Limbo a ted vychazejici Inside
0 0
reagovat

GameZone

Bastion je jedna z nejemotivnějších her, co jsem kdy hrál a pravděpodobně taky jediná, u který jsem dojel titulky opravdu až do konce. Neuvěřitelně podařená věc. Je Transistor taky tak super?
651748
Bastion je jedna z nejemotivnějších her, co jsem kdy hrál a pravděpodobně taky jediná, u který jsem dojel titulky [link="https://www.youtube.com/watch?v=GDflVhOpS4E"]opravdu až do konce[/link]. Neuvěřitelně podařená věc. Je Transistor taky tak super?
GameZone
0 0
reagovat
ESPN 2016 Body Issue

Asi bych s tím pivním břichem měl začít něco dělat...
651741
[link="http://imgur.com/a/iExTa"]ESPN 2016 Body Issue[/link] Asi bych s tím pivním břichem měl začít něco dělat...
0 0
reagovat
link ty vole :D
651740
http://www.youtube.com/watch?v=U8liMRPi70I ty vole *:D*
0 0
reagovat
Další Mockbuster Sinister Squad :D link
651725
Další Mockbuster Sinister Squad :D http://extraimago.com/images/2016/07/05/SinisterSquad.md.jpg
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se