Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 43021 - 43040 Napsat příspěvek
co se muziky týká, daleko raději bych byl za nějakou novinku od Lily Allen, Birdy, Skin, neboDido
653236
co se muziky týká, daleko raději bych byl za nějakou novinku od Lily Allen, [link="https://www.youtube.com/watch?v=aNzCDt2eidg"]Birdy[/link], [link="https://www.youtube.com/watch?v=EAPWY0DGYGo"]Skin[/link], nebo[link="https://www.youtube.com/watch?v=j-fWDrZSiZs"]Dido[/link]
0 0
reagovat
Stejská. Dost. Zrovna nedávno jsem si pustil všechny nahrávky :))
653234
Stejská. Dost. Zrovna nedávno jsem si pustil všechny nahrávky *:))*
0 0
reagovat

TedGeorge

Ta první a třetí písnička je v pohodě, ale ta prostřední mě moc nezaujala. Holka je to samozřejmě pěkná. :)
653232
Ta první a třetí písnička je v pohodě, ale ta prostřední mě moc nezaujala. Holka je to samozřejmě pěkná. *:)*
TedGeorge
0 0
reagovat
Unwritten je asi jedinej song, kterej se mi od ni fakt libil. Ale kolo bych si o ni oprel, to jo. :)
653231
Unwritten je asi jedinej song, kterej se mi od ni fakt libil. Ale kolo bych si o ni oprel, to jo. :)
0 0
reagovat
Jsem jedinej, komu se uz nejakou dobu styska po Natashe? ?) link link link
653230
Jsem jedinej, komu se uz nejakou dobu styska po Natashe? *?)* http://www.youtube.com/watch?v=b7k0a5hYnSI http://www.youtube.com/watch?v=e5RuGj0g1tk http://www.youtube.com/watch?v=gte3BoXKwP0
0 0
reagovat

Vardant

Neskutecny narez... Ja zatim marne doufam, ze si budu moct neco odzkouset v praci.. Ale hlavne se hrozne tesim, az se doladi nejake realistictejsi bojovky jako Fight Night.... pripadne vylozene co nejrealistictejsi simulatory, kde by clovek mohl pilovat techniky bez rizika urazu hlavy... ty moznosti jsou fakt neskutecne:+
653227
Neskutecny narez... Ja zatim marne doufam, ze si budu moct neco odzkouset v praci.. Ale hlavne se hrozne tesim, az se doladi nejake realistictejsi bojovky jako Fight Night.... pripadne vylozene co nejrealistictejsi simulatory, kde by clovek mohl pilovat techniky bez rizika urazu hlavy... ty moznosti jsou fakt neskutecne*:+*
Vardant
0 0
reagovat
Zootopia ano, bral jsem spis letni bijaky. S Kapitanem jsem byl spokojeny a na Knihu jsen zapomnel. Ta je rozhodne nejvetsi letosni prekvapeni.
653226
Zootopia ano, bral jsem spis letni bijaky. S Kapitanem jsem byl spokojeny a na Knihu jsen zapomnel. Ta je rozhodne nejvetsi letosni prekvapeni.
0 0
reagovat
U nich je kdeže ta kvalita?

Když už tak Zootopie a Jungle Book.
653225
U nich je kdeže ta kvalita? Když už tak Zootopie a Jungle Book.
0 0
reagovat
Je fakt, že tuhle kombinaci dodržel jen Kapitán Amerika a z části Hledá se Dory.
653223
Je fakt, že tuhle kombinaci dodržel jen Kapitán Amerika a z části Hledá se Dory.
0 0
reagovat
On je to na blockbustery asi celkově nejhorší rok, buď to vybouchlo kvalitativně nebo finančně.
653221
On je to na blockbustery asi celkově nejhorší rok, buď to vybouchlo kvalitativně nebo finančně.
0 0
reagovat
Tohle ja na tržby snad nejhorší víkend v Srpnu... Kromě Kuba mě to ale vůbec nemrzí...Toby Kebbell přitahuje propadáky.
653220
Tohle ja na tržby snad nejhorší víkend v Srpnu... Kromě Kuba mě to ale vůbec nemrzí...Toby Kebbell přitahuje propadáky.
0 0
reagovat
Je to masakr, jestli tohle jednou nepovede k něčemu jako bylo v Ready Player One, tak budu seriózně zklamanej.
653219
Je to masakr, jestli tohle jednou nepovede k něčemu jako bylo v Ready Player One, tak budu seriózně zklamanej.
0 0
reagovat
Sakra, to vypadá až moc dobře. V něco podobného jsem ani nedoufal link
653218
Sakra, to vypadá až moc dobře. V něco podobného jsem ani nedoufal http://www.youtube.com/watch?v=VkPSZMFYSzk
0 0
reagovat
Já si myslím, že je to tím jak tam celou dobu pobíhal druhý Geralt.
653216
Já si myslím, že je to tím jak tam celou dobu pobíhal druhý Geralt.
0 0
reagovat
To viděl asi nějakou trhanici mazanici z konzolky na youtube :)
653215
To viděl asi nějakou trhanici mazanici z konzolky na youtube :)
0 0
reagovat
Witcher 3 a průměrný audiovizuál? link
To si to musel hrát na kalkulačce nebo máš problémy s očima...tu hru není možné popsat jako průměr snad z žádného úhlu pohledu.
653214
Witcher 3 a průměrný audiovizuál? http://giphy.com/gifs/devopsreactions-YmsrJ7AsmdtLO/fullscreen To si to musel hrát na kalkulačce nebo máš problémy s očima...tu hru není možné popsat jako průměr snad z žádného úhlu pohledu.
0 0
reagovat

The Witcher 3

Druhého Witchera som hral len asi pol roka pred týmto. Dovtedy som sa witcherovskej sérii vyhýbal, lebo tieto klasické rpg hry veľmi nemusím, ale bolo to v zľave za dve éčka, tak som si povedal, že to skúsim a uvidím, či má pre mňa cenu sa púšťať do trojky, resp. najviac vyhypovanej hry ever. Bol som veľmi príjemne prekvapený prezentáciou príbehu, kvalitou scenára a množstvom humoru v dialógoch. Hovoril som si, že lepšie rpg tohto typu som ešte nielenže nehral, ale ani nevidel. Neskôr sa samozrejme dostavili klasické neduhy týchto typov hier, čím je množstvo bugov aj roky po vydaní a desiatkach patchov, veľké množstvo herných mechaník na úkor casual-friendly gameplayu, nutnosť robiť skoro všetky vedľajšie questy pre získanie lepších itemov a podobne. Ale aj napriek tomu prevládli pozitíva a rozhodol som sa skúsiť aj prvý diel. Odinštalované po 20 minútach a radšej to nebudem komentovať. Ale aby som bol v obraze po príbehovej stránke, tak som si aspoň preklikal walkthrough na youtubku.

Prečo ale vôbec spomínam prvý diel? Pretože k tomu má bohužiaľ tretí Witcher bližšie ako k druhému. Aby sme si rozumeli. Trojku som neodinštaloval po 20 minútach, ale ide o jedno obrovské sklamanie. Možno je to aj dôsledok toho, že som do toho už išiel s veľkými očakávaniami po skvelej dvojke a po tom obrovskom hype, ktorý som na adresu Wild Hunt počúval celý minulý rok. Na tom však už nezáleží.

Čo ma v prvom rade naštvalo bol príbeh. Pre mňa je príbeh v hrách veľmi dôležitý a obzvlášť v hrách, ktoré na príbehu stoja. Chápem, že tvorcovia chceli dať na scénu aj Yen, ale takýmto spôsobom sa mi to vôbec nepáčilo. Triss som fandil celú dvojku a v trojke som sa k nej dostal až po 20 úmorných hodinách, počas ktorých som mohol počúvať maximálne tak namyslenú papuľnatú bitch Yen, ktorú som mal chuť poslať do riti už po pár minútach. Prakticky celú tú prvú tretinu hlavného príbehu som doslova trpel. Nielen kvôli absencii Triss, ale celkovo sa zo scenára akoby vytratil humor, ktorý ma tak veľmi bavil v dvojke. Samozrejme, sem tam sa objaví nejaká vtipná hláška, ale v tom množstve obsahu sa to úplne stráca. Chvaľabohu od Novigradu s Triss, Zoltánom a Marigoldom to už začalo chytať dych. Síce pomaly a pocit, že sa to už konečne naplno rozbehlo som mal až po nájdení Ciri a odohratých viac než 40 hodinách, ale nakoniec aspoň tá posledná tretina príbehu mi konečne dala to, čo som od hry očakával. Celkovo je však ten príbeh naozaj príliš prekombinovaný a zbytočne rozťahaný.

Gameplay komentovať radšej veľmi nebudem, lebo kvôli nemu som tú hru určite nehral, ale z herných mechaník som mal celkovo o dosť horší pocit ako v dvojke.

Audiovizuál priemerný. Grafika celkom pekná, síce z nasvietenia som väčšinu času grcal, ale potešilo ma Nvidia gameworks a fakt, že som nemusel používať žiadny sweetfx profil a všetko bolo pekne ostré. Soundtrack však sklamal na celej čiare. Je to ako nejaký random mix monotónnych skladieb z rôznych iných hier.

Veľkým problémom hry sú bugy. Aj dvojka s nimi mala problém, ale tu sú všadeprítomné. Ide hlavne o kozmetické nepodarky ako prechádzanie cez postavy počas dialógov a niekedy aj mimo nich, predmety položené na stole visiace vo vzduchu, skákanie postáv hore dole, ale aj kompletne dojebaný navigačný systém, zasekávajúci sa kôň o každú budovu (je takmer nemožné si ho privolať k sebe bez toho, aby som ho nemusel hľadať zaseknutého niekde za domom alebo pod mostom či za plotom), zasekávajúce sa postavy v stenách (raz sa mi to stalo počas questu, keď som mal nasledovať jednu postavu a ona sa zasekla v stene, zostalo to tak navyše aj automaticky uložené, takže keby nemám náhodou aj druhý save pred začiatkom toho questu, tak to môžem hrať znova celé od začiatku a desiatky hodín v prdeli) či zaseknuté dvere s nemožnosťou vstúpiť do budovy alebo aj náhodné padanie hry. A toto všetko po množstve patchov. Ani nechcem vedieť v akom stave bola tá hra pri vydaní.
Navyše ma celkom pobavila fyzika vetra a stromov. Síce to nie je bug, ale je vtipné občas sledovať ako vietor ohýba stromy takmer o 90 stupňov akoby boli z gumy. A nesmiem zabudnúť ani na poškodenie z pádu. To je kapitola sama o sebe. Nepamätám si hru, kde by som toľkokrát zomrel po páde z dvojmetrovej výšky. Niekoľkokrát sa mi to podarilo aj s plným životom.

Ako nič v zlom. Chápem, že pre zarytých fanúšikov žánru je Witcher 3 automaticky najlepšou hrou ever už len vďaka množstvu obsahu, ktoré ponúka. Ale pre mňa to bolo miestami doslova utrpenie. Objektívne však musím uznať, že to je dobrá hra. Tak nejak za 80% aj vďaka DLC Blood and Wine, ktoré ma veľmi potešilo a moje očakávania splnilo na jednotku. Navyše je to nádherný príklad toho, že menej je niekedy naozaj viac.
653212
Druhého Witchera som hral len asi pol roka pred týmto. Dovtedy som sa witcherovskej sérii vyhýbal, lebo tieto klasické rpg hry veľmi nemusím, ale bolo to v zľave za dve éčka, tak som si povedal, že to skúsim a uvidím, či má pre mňa cenu sa púšťať do trojky, resp. najviac vyhypovanej hry ever. Bol som veľmi príjemne prekvapený prezentáciou príbehu, kvalitou scenára a množstvom humoru v dialógoch. Hovoril som si, že lepšie rpg tohto typu som ešte nielenže nehral, ale ani nevidel. Neskôr sa samozrejme dostavili klasické neduhy týchto typov hier, čím je množstvo bugov aj roky po vydaní a desiatkach patchov, veľké množstvo herných mechaník na úkor casual-friendly gameplayu, nutnosť robiť skoro všetky vedľajšie questy pre získanie lepších itemov a podobne. Ale aj napriek tomu prevládli pozitíva a rozhodol som sa skúsiť aj prvý diel. Odinštalované po 20 minútach a radšej to nebudem komentovať. Ale aby som bol v obraze po príbehovej stránke, tak som si aspoň preklikal walkthrough na youtubku. Prečo ale vôbec spomínam prvý diel? Pretože k tomu má bohužiaľ tretí Witcher bližšie ako k druhému. Aby sme si rozumeli. Trojku som neodinštaloval po 20 minútach, ale ide o jedno obrovské sklamanie. Možno je to aj dôsledok toho, že som do toho už išiel s veľkými očakávaniami po skvelej dvojke a po tom obrovskom hype, ktorý som na adresu Wild Hunt počúval celý minulý rok. Na tom však už nezáleží. Čo ma v prvom rade naštvalo bol príbeh. Pre mňa je príbeh v hrách veľmi dôležitý a obzvlášť v hrách, ktoré na príbehu stoja. Chápem, že tvorcovia chceli dať na scénu aj Yen, ale takýmto spôsobom sa mi to vôbec nepáčilo. Triss som fandil celú dvojku a v trojke som sa k nej dostal až po 20 úmorných hodinách, počas ktorých som mohol počúvať maximálne tak namyslenú papuľnatú bitch Yen, ktorú som mal chuť poslať do riti už po pár minútach. Prakticky celú tú prvú tretinu hlavného príbehu som doslova trpel. Nielen kvôli absencii Triss, ale celkovo sa zo scenára akoby vytratil humor, ktorý ma tak veľmi bavil v dvojke. Samozrejme, sem tam sa objaví nejaká vtipná hláška, ale v tom množstve obsahu sa to úplne stráca. Chvaľabohu od Novigradu s Triss, Zoltánom a Marigoldom to už začalo chytať dych. Síce pomaly a pocit, že sa to už konečne naplno rozbehlo som mal až po nájdení Ciri a odohratých viac než 40 hodinách, ale nakoniec aspoň tá posledná tretina príbehu mi konečne dala to, čo som od hry očakával. Celkovo je však ten príbeh naozaj príliš prekombinovaný a zbytočne rozťahaný. Gameplay komentovať radšej veľmi nebudem, lebo kvôli nemu som tú hru určite nehral, ale z herných mechaník som mal celkovo o dosť horší pocit ako v dvojke. Audiovizuál priemerný. Grafika celkom pekná, síce z nasvietenia som väčšinu času grcal, ale potešilo ma Nvidia gameworks a fakt, že som nemusel používať žiadny sweetfx profil a všetko bolo pekne ostré. Soundtrack však sklamal na celej čiare. Je to ako nejaký random mix monotónnych skladieb z rôznych iných hier. Veľkým problémom hry sú bugy. Aj dvojka s nimi mala problém, ale tu sú všadeprítomné. Ide hlavne o kozmetické nepodarky ako prechádzanie cez postavy počas dialógov a niekedy aj mimo nich, predmety položené na stole visiace vo vzduchu, skákanie postáv hore dole, ale aj kompletne dojebaný navigačný systém, zasekávajúci sa kôň o každú budovu (je takmer nemožné si ho privolať k sebe bez toho, aby som ho nemusel hľadať zaseknutého niekde za domom alebo pod mostom či za plotom), zasekávajúce sa postavy v stenách (raz sa mi to stalo počas questu, keď som mal nasledovať jednu postavu a ona sa zasekla v stene, zostalo to tak navyše aj automaticky uložené, takže keby nemám náhodou aj druhý save pred začiatkom toho questu, tak to môžem hrať znova celé od začiatku a desiatky hodín v prdeli) či zaseknuté dvere s nemožnosťou vstúpiť do budovy alebo aj náhodné padanie hry. A toto všetko po množstve patchov. Ani nechcem vedieť v akom stave bola tá hra pri vydaní. Navyše ma celkom pobavila fyzika vetra a stromov. Síce to nie je bug, ale je vtipné občas sledovať ako vietor ohýba stromy takmer o 90 stupňov akoby boli z gumy. A nesmiem zabudnúť ani na poškodenie z pádu. To je kapitola sama o sebe. Nepamätám si hru, kde by som toľkokrát zomrel po páde z dvojmetrovej výšky. Niekoľkokrát sa mi to podarilo aj s plným životom. Ako nič v zlom. Chápem, že pre zarytých fanúšikov žánru je Witcher 3 automaticky najlepšou hrou ever už len vďaka množstvu obsahu, ktoré ponúka. Ale pre mňa to bolo miestami doslova utrpenie. Objektívne však musím uznať, že to je dobrá hra. Tak nejak za 80% aj vďaka DLC Blood and Wine, ktoré ma veľmi potešilo a moje očakávania splnilo na jednotku. Navyše je to nádherný príklad toho, že menej je niekedy naozaj viac.
The Witcher 3
0 0
reagovat

popik

Párkrát se tady mluvilo o tom, co "filmovýho" zarámovat a dát doma na zeď. Tohle bych nahodil na zeď hned z fleku : link famózní prácička 8)
653211
Párkrát se tady mluvilo o tom, co "filmovýho" zarámovat a dát doma na zeď. Tohle bych nahodil na zeď hned z fleku : http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=toci_se_dvojka.jpg famózní prácička *8)*
popik
0 0
reagovat

UFC 202

Bohuzel jsem stihl vstat az na McGregora s Diazem, ale i tak se mi dostalo neskutecne rezniciny... Tenhle novy, kalkulujici Conor rozhodne do budoucna slibuje velke veci a tentokrat navic ukazal obrovske srdicko! :+:+:+ Manzelce jsem rikal, ze fandim Conorovi, ale kdybych byl sazkar, dal bych to na Diaze a taky, ze to bylo fakt tesne, s tim, ze v druhe pulce druheho kola to vypadalo skoro identicky jako jejich prvni zapas... Nate je fakt zvire :o:o
653209
Bohuzel jsem stihl vstat az na McGregora s Diazem, ale i tak se mi dostalo neskutecne rezniciny... Tenhle novy, kalkulujici Conor rozhodne do budoucna slibuje velke veci a tentokrat navic ukazal obrovske srdicko! *:+**:+**:+* Manzelce jsem rikal, ze fandim Conorovi, ale kdybych byl sazkar, dal bych to na Diaze a taky, ze to bylo fakt tesne, s tim, ze v druhe pulce druheho kola to vypadalo skoro identicky jako jejich prvni zapas... Nate je fakt zvire *:o**:o*
UFC 202
0 0
reagovat

Silence

195min:o
653207
195min*:o*
Silence
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se