Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 42401 - 42420 Napsat příspěvek

Need An Advice

Zdar chlapi, jen stručně.

Kupuju novou televizi (LG 49UH620V Smart 4k Ultra HD HDR 49" LED TV) a potřebuju od nějakýho milýho technika radu, jak mi na ní pojedou filmy/seriály, když si je budu pouštět skrz HDMI kabel z noťasu, který má následující specifikace:

Windows 7
GeForce GT 630M
Intel Core i7-3520M CPU @ 2.90GHz
RAM 8 GB

Pojede to v pohodě nebo to bude blbnout (obraz nebude stíhat, trhání, zamrzávání apod.)? A kdyby to teoreticky nemohlo jet v pořádku, je nějaká efektivní cesta, jak to napravit?
Díky moc za jakoukoliv radu a odpověď. Na netu jsem se odpovědi nedostal, tak to zkouším u eMZáků 8):+
659928
Zdar chlapi, jen stručně. Kupuju novou televizi (LG 49UH620V Smart 4k Ultra HD HDR 49" LED TV) a potřebuju od nějakýho milýho technika radu, jak mi na ní pojedou filmy/seriály, když si je budu pouštět skrz HDMI kabel z noťasu, který má následující specifikace: Windows 7 GeForce GT 630M Intel Core i7-3520M CPU @ 2.90GHz RAM 8 GB Pojede to v pohodě nebo to bude blbnout (obraz nebude stíhat, trhání, zamrzávání apod.)? A kdyby to teoreticky nemohlo jet v pořádku, je nějaká efektivní cesta, jak to napravit? Díky moc za jakoukoliv radu a odpověď. Na netu jsem se odpovědi nedostal, tak to zkouším u eMZáků *8)**:+*
Need An Advice
0 0
reagovat

Carlito

As Good je jeden z mojich top filmov a jeho sceny zo Spravnych chlapov si pustam pravidelne. Ale nic sa nevyrovna Hniezdu:+
659857
As Good je jeden z mojich top filmov a jeho sceny zo Spravnych chlapov si pustam pravidelne. Ale nic sa nevyrovna Hniezdu*:+*
Carlito
0 0
reagovat
Jack Nicholson dnes neumřel, ale slaví osmdesáté narozeniny. To je dobrá příležitost pustit si nějaký jeho film. Co byste doporučili ?
Já osobně s ním mám třeba Lepší už to nebude, kde hraje věčně nevrlého spisovatele odpočinkových románů pro ženy, který nemá rád svého homosexuálního souseda nebo mě baví třeba jako zelený mozek v Pár správných chlapech, kde svádí souboj s právníkem Toma Cruise. :+
659855
Jack Nicholson dnes neumřel, ale slaví osmdesáté narozeniny. To je dobrá příležitost pustit si nějaký jeho film. Co byste doporučili ? Já osobně s ním mám třeba Lepší už to nebude, kde hraje věčně nevrlého spisovatele odpočinkových románů pro ženy, který nemá rád svého homosexuálního souseda nebo mě baví třeba jako zelený mozek v Pár správných chlapech, kde svádí souboj s právníkem Toma Cruise. *:+*
0 0
reagovat

xxendxx

Je to tam asi na hodinu, než naskočí článek, delší časovej úsek bych s tím neprudil ;)
659853
Je to tam asi na hodinu, než naskočí článek, delší časovej úsek bych s tím neprudil ;)
xxendxx
0 0
reagovat
možná budete na mě nasraní, ale mně ten web v nové podobě přijde pořád nepřehledný... :-( 

...nemůžu si zvyknout... :-
659851
možná budete na mě nasraní, ale mně ten web v nové podobě přijde pořád nepřehledný... :-(  ...nemůžu si zvyknout... *:-*
0 0
reagovat

Diskova kronika

Cyklistu Michele Scarponiho srazil při tréninku náklaďák.:o
659852
Cyklistu Michele Scarponiho srazil při tréninku náklaďák.*:o*
Diskova kronika
0 0
reagovat

redakce

musi "clanky" nove fotky opravdu zabirat slot v hlavicce webu? to na to klika tolik lidi? Pridana hodnota mi prijde 0, kdyz k tomu neni napsano ani ň...  jen se ptam
659850
musi "clanky" nove fotky opravdu zabirat slot v hlavicce webu? to na to klika tolik lidi? Pridana hodnota mi prijde 0, kdyz k tomu neni napsano ani ň...  jen se ptam
redakce
0 0
reagovat
Šílený, ujetý a nemohl jsem od toho odtrhnout oči :D:D:D
659847
Šílený, ujetý a nemohl jsem od toho odtrhnout oči *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
:D:D:D:+:+:+
659844
*:D**:D**:D**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
link

moze mi toto niekto vysvetlit? prvy koment to celkom slusne vystihuje :D
659838
https://www.youtube.com/watch?v=TeQi4zbT8fA moze mi toto niekto vysvetlit? prvy koment to celkom slusne vystihuje *:D*
0 0
reagovat
:D
659806
*:D*
0 0
reagovat

PS: Supr seroš, škoda že jel tak krátce...
659803
*:D* PS: Supr seroš, škoda že jel tak krátce...
0 0
reagovat
659801
*:D*
0 0
reagovat
Ty vole já chvilku myslel, že umřel.
659800
Ty vole já chvilku myslel, že umřel.
0 0
reagovat
James Franco včera slavil 38. narozeniny. A kde jsem ho měl nejraději? No přece v Machrech a šprtech, kde začínali taky Seth Rogen a Jason
Segel. Nádherné časy. :)
659794
James Franco včera slavil 38. narozeniny. A kde jsem ho měl nejraději? No přece v [url=https://www.youtube.com/watch?v=RHTL4vTg2O0]Machrech a šprtech[/url], kde začínali taky Seth Rogen a Jason Segel. Nádherné časy. *:)*
0 0
reagovat

xxendxx

Nemohly, responsivní design (je to xtý prvek v pořadí no).
659793
Nemohly, responsivní design (je to xtý prvek v pořadí no).
xxendxx
0 0
reagovat
jeste by ty komenty mohly bejt po ruce, ne na uplnym dne stranky
659792
jeste by ty komenty mohly bejt po ruce, ne na uplnym dne stranky
0 0
reagovat
659786
[url=https://s9.postimg.org/g3nyn4ku7/IMG_5676.jpg]Film s Liamem Neesonem, jaký bychom chtěli vidět.[/url]
0 0
reagovat
hmmm Gonzi nas zacal rozmaznavat 8)
659784
hmmm Gonzi nas zacal rozmaznavat *8)*
0 0
reagovat
Super :):+
659783
Super *:)**:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se