|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 42321 - 42340
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2116
- 2117
- 2118
- .
- 7153
- 7154
9/5/1992 premiera Batman animated series
|
reagovat
|
Red Rising - Golden Son - Morning Star
takze chlapi, dočítané a je to dobré. Satisfaction prišla, koniec bol nedojebaný a v duchu celej trilógie. Zase milión zvratov, postavy strašne super napísané.
Počas čítania som si vravel, že ak Sevro zomrie tak niečo rozkopem, už som bol zmierený s tým ak by umrel Darrow. Tento Game of Thrones vo vesmíre mi neskutočne ulahodil a spríjemnil čakanie na posledný diel Kingkiller Chronicles...
Dalsia na programe bude Knife of never letting go.
Počas čítania som si vravel, že ak Sevro zomrie tak niečo rozkopem, už som bol zmierený s tým ak by umrel Darrow. Tento Game of Thrones vo vesmíre mi neskutočne ulahodil a spríjemnil čakanie na posledný diel Kingkiller Chronicles... Dalsia na programe bude Knife of never letting go.
|
reagovat
|
marduk_sk
feedy typu moviezone.cz/rss či jednotlivé rubriky typu moviezone.cz/rss/novinky apod. normálně fungují i na náhodně vybraných rss čtečkách či například seznamu.
|
reagovat
|
Ale jinak byl Vladimír Brabec vynikající dabér. Jeho dabing Jacka Lemmona, Rogera Moorea a Seana Conneryho si vždycky poslechnu rád.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
19Resident Evil: Necenzurovaný teaser 17Odyssea: Trailer 2 16Víkendový výplach #870 o Conanovi a Star Wars 15Letní nářez 2026: Tutovky a megahity 11Ďábel pokořil Michaela, kolosální propadák s Mackiem bude tratit miliardy 9Kmotr 3: V.I.M. 9První reakce: Mortal Kombat II je lepší než jednička. Ve všem! 9Carolina Caroline: Trailer 86 gramů: Trailer 8Na plný plyn: Trailer