|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 42061 - 42080
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2103
- 2104
- 2105
- .
- 7040
- 7041
Prehrabávam sa Humble Bundle a našiel som nejaké keye.
Chce niekto?
WildStar E3 Pack
Warframe PC Booster Pack
Neverwinter Adventurer's Helper Pack + Exclusive Lord of the Labyrinth Title
Pathfinder Adventures - 40 Chests
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - First Assault Online: Exclusive E3 Digital Ticket Bundle
Chce niekto?
WildStar E3 Pack
Warframe PC Booster Pack
Neverwinter Adventurer's Helper Pack + Exclusive Lord of the Labyrinth Title
Pathfinder Adventures - 40 Chests
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - First Assault Online: Exclusive E3 Digital Ticket Bundle
|
reagovat
|
do_Od
Tak jsem to sjel a raději budu nadále poslouchat ten muzikál. Většina songů z Mixtape mi nesedla. Nicméně pokud chceš další podnět k nadšení, tak Lin-Manuel Miranda bude spolupracovat na adaptaci Kroniky Královraha 

|
reagovat
|
Nevím, jestli jsem víc nadšenej z Hamilton Mixtape (Regina Spektor + Ben Folds, omg!) nebo z faktu, že si do telefonu konečně můžu z Netflixu v pohodě stáhnout nejlepší epizody Breaking Bad a chillovat ve vlaku bez starostí o data.
|
reagovat
|
Není tu náhodou někdo, kdo vlastní vojenské psí známky, u nichž se mu nerozpadla po pár týdnech či měsících gumová tlumítka? Jestli ano, poraďte prosím obchod. Resp chci si tu poplakat nad tím, jak blbě se tohle pořizuje. Všude to stojí zhruba stejně, takže očekávám, že to bude všude zhruba stejně vypadat, stejný dodavatel a tak. Už jsem pořizoval podruhý a výsledek stejný. Gumičky vydržej chvíli, nádherná ta ražba taky dvakrát není a řetízek prošel s mojí kůži neznámou chemickou reakcí, z které taky nevzešel jako hrdina. Furt omílaj dokola, jak je to všechno originálnější než co má armáda, ale pak mi připadá divná představa, že si chudáci vojáci musí každý měsíc měnit tlumítka, aby je nezaslechl dron. Díky za každý tip. 

|
reagovat
|
Keď sa hrávame osadníkov, tak vždy po hre sa spolu niekto s niekým poriadne pár dni nebaví 

|
reagovat
|
Nebál bych se, že Osadníky nepochopí. Spíš bych se bál, že je pochopí až moc dobře. Ta hra umí být někdy docela frustrující. 

|
reagovat
|
já jsem si chytře pořídil EN verzi, kterou se mnou samozrejme nikdo hrat nechce, protoze tomu pulka nerozumi a asi tejden potom to vydali cesky :D
takze kdyby nekdo chtel, mam doma jednou hranou, jako novou, k dispozici.
takze kdyby nekdo chtel, mam doma jednou hranou, jako novou, k dispozici.
|
reagovat
|
pokud je nekdo z vas alespon trochu geek, tak naprosto fenomenalni a jednoduchej je Munchkin
|
reagovat
|
Díky za tipy. No karetní hry moc právě nechceme, spíš ty deskové a u těch Osadníků se bojím, že to bude buď moc složité nebo je to nebude bavit. Ale mrknu na všechno.
|
reagovat
|
Podepíšu Bang, Osadníky i Carcassone. Hry který na koleji jeli víc než CSko....no dobře skoro jako CSko.
|
reagovat
|
Chcel som tiež navrhnúť Osadníkov, len ktovie či to tie deti rýchlo pochytia. :)
|
reagovat
|
Munchkin! Pokud možno zombie verze.
Hrajeme to se švagrovou (je jí 9) a strašně se u toho řežeme. Je to vtipný, pro až šest lidí ale čtyři pět je maximum.
Hrajeme to se švagrovou (je jí 9) a strašně se u toho řežeme. Je to vtipný, pro až šest lidí ale čtyři pět je maximum.
|
reagovat
|
Jo, určitě Dixit. To je ta hra, jak si tam vymejšlíš příběh k určitý kartě. Minulej rok to vytáhl někdo na horách a je to fakt sranda.
|
reagovat
|
Vardant
Podepisuju Osadniky z Katanu, ale rekl bych, ze je to pro malinko starsi deti, tak od 10-11 let. Urcite jeste doporucuju Dixit.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
55Avatar: Oheň a popel: Recenze 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru 39Den odhalení: Teaser 27Zemřel Rob Reiner, režisér Když Harry potkal Sally a Misery nechce zemřít 23Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 23První dojmy: třetí Avatar 20Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 13The Sheep Detectives: Trailer 12Zootropolis znovu vítězí a hlásí miliardu, kinaři netrpělivě vyhlížejí Avatara 54Odyssea: KINORIP Prolog