Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 42041 - 42060 Napsat příspěvek
dnes som si dal v kine kombo Alien a Wonder Woman... mám chuť si dať pár týždňov od filmov pokoj :(
660830
dnes som si dal v kine kombo Alien a Wonder Woman... mám chuť si dať pár týždňov od filmov pokoj *:(*
0 0
reagovat
A tenhle jeho tanec je prostě klasika. :D
660828
A tenhle jeho tanec je prostě [url=http://www.youtube.com/watch?v=RsYA8Gr5NTY]klasika[/url]. *:D*
0 0
reagovat
660829
[url=https://www.youtube.com/watch?v=1jgE-lrfZ3k]BATMAAAAAAAAAAAAN[/url] RIP. *:-*
0 0
reagovat

Verbst

Až na to že je Křeček narozdíl od auta OK a má jen pár odřenin....to kdysi v drag racer autě ošálil smrt.
660827
Až na to že je Křeček narozdíl od auta OK a má jen pár odřenin....to kdysi v drag racer autě ošálil smrt.
Verbst
0 0
reagovat

Diskova skorokronika pro TOP Gearovce

660826
http://www.bbc.com/news/uk-40234865
Diskova skorokronika pro TOP Gearovce
0 0
reagovat

Diskova kronika

Zemřel Adam West.
660825
Zemřel Adam West.
Diskova kronika
0 0
reagovat

Bookzone - Probuzení Simona Spiera

Takovou knížku jsem toužil číst strašně dlouho a nakonec jsem se dočkal. :+ Probuzení Simona Spiera je něco fantastického. Skutečně mimořádný čtenářský zážitek. Entertainment Weekly k tomu trefně napsal: "Dospělé čtenáře, kteří si knihu přečtou, pravděpodobně napadne, že by jim tahle kniha přišla docela vhod v jejich teenagerském věku. Ale opravdu - nemohlo být něco podobného napsáno už dřív...?" Čtení Simona Spiera je ovšem velmi sugestivní záležitost, že jsem se od knihy nemohl odtrhnout a celou ji přečetl během pár dnů. A už se
mimochodem chystá filmová verze (premiéra už příští rok), tak doufám, že to nepodělají.
660824
Takovou knížku jsem toužil číst strašně dlouho a nakonec jsem se dočkal. *:+* Probuzení Simona Spiera je něco fantastického. Skutečně mimořádný čtenářský zážitek. Entertainment Weekly k tomu trefně napsal: "Dospělé čtenáře, kteří si knihu přečtou, pravděpodobně napadne, že by jim tahle kniha přišla docela vhod v jejich teenagerském věku. Ale opravdu - nemohlo být něco podobného napsáno už dřív...?" Čtení Simona Spiera je ovšem velmi sugestivní záležitost, že jsem se od knihy nemohl odtrhnout a celou ji přečetl během pár dnů. A už se mimochodem chystá filmová verze (premiéra už příští rok), tak doufám, že to nepodělají.
Bookzone - Probuzení Simona Spiera
0 0
reagovat
Hej už to tu je? Ak áno tak pardon 
Black panther teaser
660821
Hej už to tu je? Ak áno tak pardon  [url=https://www.youtube.com/watch?v=dxWvtMOGAhw]Black panther teaser[/url]
0 0
reagovat
:D Black mirror!
660812
*:D* Black mirror!
0 0
reagovat
May je hrozně nesympatická a nedivím se, že konzervativci pod jejím vedením oslabili. Jeremy Corbyn je sympatičtější a díky své ráznosti má časem šanci na vítězství. Mě nejvíce mrzí debakl UKIP, protože brexit je ta nejlepší věc, která se Británii mohla stát.  
660811
May je hrozně nesympatická a nedivím se, že konzervativci pod jejím vedením oslabili. Jeremy Corbyn je sympatičtější a díky své ráznosti má časem šanci na vítězství. Mě nejvíce mrzí debakl UKIP, protože brexit je ta nejlepší věc, která se Británii mohla stát.  
0 0
reagovat
Sakra. A já Bucketheadovi tak fandil.
660809
Sakra. A já Bucketheadovi tak fandil.
0 0
reagovat
:D
660808
*:D*
0 0
reagovat
tak to je pecka:D:D:D
660807
tak to je pecka*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
660805
*:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Ale aspoň je to zábava...viz vyhlášení výsledků ve volebním okrsku Mayové. To je jak z Monthy Pythonů.
660802
Ale aspoň je to zábava...viz [url=https://mobile.twitter.com/bubbaprog/status/873003487809994752/video/1]vyhlášení výsledků ve volebním okrsku Mayové[/url]. To je jak z Monthy Pythonů.
0 0
reagovat
Podle mě mohlo bejt hůř. Očividně se nikomu nechce přebrat zodpovědnost za brexit.
BTW to pravý fiasko je až Nigel... :D Satisfakce.
660800
Podle mě mohlo bejt hůř. Očividně se nikomu nechce přebrat zodpovědnost za brexit. BTW to pravý fiasko je až Nigel... *:D* Satisfakce.
0 0
reagovat
BTW co říkáte na politickou sebevraždu May. Na ní se dá krásně ukázat jak pár špatných a vyloženě provokativních blábolů (cenzura internetu a sociálních sítí) prostřelí luxusní náskok na naprosto bezprogramové labouristy. A to vše v řádu pár týdnů.
660799
BTW co říkáte na politickou sebevraždu May. Na ní se dá krásně ukázat jak pár špatných a vyloženě provokativních blábolů (cenzura internetu a sociálních sítí) prostřelí luxusní náskok na naprosto bezprogramové labouristy. A to vše v řádu pár týdnů.
0 0
reagovat

Gorecki

To už spíš hraničí s anarchismem než liberalismem.
660798
To už spíš hraničí s anarchismem než liberalismem.
Gorecki
0 0
reagovat

Axis

Imho ten boj vznika najma vtedy, ked si clovek zacne liberalizmus zamienat s absolutnou slobodou. A zabuda, ze so slobodou musi ist ruka v ruke aj zodpovednost. Samozrejme aj naopak:)
660797
Imho ten boj vznika najma vtedy, ked si clovek zacne liberalizmus zamienat s absolutnou slobodou. A zabuda, ze so slobodou musi ist ruka v ruke aj zodpovednost. Samozrejme aj naopak:)
Axis
0 0
reagovat

MarvinP

Tohle je asi věčnej boj, který probíhá v hlavě každého z liberálů.
660796
Tohle je asi věčnej boj, který probíhá v hlavě každého z liberálů.
MarvinP
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se