Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 41201 - 41220 Napsat příspěvek
Přehrávání traileru ve fullscreen režimu má nově (tuším, že jsem to zaznamenal již včera) bílé pruhy nahoře a dole. Jestli je to schválně, tak jako bych nic nepsal 8)
659327
Přehrávání traileru ve fullscreen režimu má nově (tuším, že jsem to zaznamenal již včera) bílé pruhy nahoře a dole. Jestli je to schválně, tak jako bych nic nepsal *8)*
0 0
reagovat
Moc velké fonty, mezi kterými je nápis MOVIEZONE hodně upozaděn.

Nahrání ikonky se tváří v pořádku, jen se zobrazí zde, ale vpravo nahoře u přihlašeného uživatele nikoliv.
659326
Moc velké fonty, mezi kterými je nápis MOVIEZONE hodně upozaděn. Nahrání ikonky se tváří v pořádku, jen se zobrazí zde, ale vpravo nahoře u přihlašeného uživatele nikoliv.
0 0
reagovat
Hergot, včera Email, dneska Moviezone, jestli se přes víkend změní ještě něco, tak to budu vydýchávat celý duben.
659325
Hergot, včera Email, dneska Moviezone, jestli se přes víkend změní ještě něco, tak to budu vydýchávat celý duben.
0 0
reagovat

KARLOS

Já ti nevím, byl nám předestřen nový web s konečně funkčním vyhledáváním, i dle autorů článků, s možností úpravy komentářů, s lepším rozhraním....tohle je max facelift s hodně broukama (nebudu tu je vypisovat, bo se programátor odbouchne a to hlavní už jsem mu psal). A bojím se že schováním diskuzí začíná postupné odstěhování hardcore fandů jinam, plus cílení na náhodného návtěvníka či FB návštěvníka.
To je můj názor.
PS: Na tu bílou si doma vybalím starý CRTéčko, na novém monitoru mě to po čase vypálí sítnice a pár pixelů.
659324
Já ti nevím, byl nám předestřen nový web s konečně funkčním vyhledáváním, i dle autorů článků, s možností úpravy komentářů, s lepším rozhraním....tohle je max facelift s hodně broukama (nebudu tu je vypisovat, bo se programátor odbouchne a to hlavní už jsem mu psal). A bojím se že schováním diskuzí začíná postupné odstěhování hardcore fandů jinam, plus cílení na náhodného návtěvníka či FB návštěvníka. To je můj názor. PS: Na tu bílou si doma vybalím starý CRTéčko, na novém monitoru mě to po čase vypálí sítnice a pár pixelů.
KARLOS
0 0
reagovat
Chodím sem jen pročítat diskuse (v tichosti vás všechny sleduju a soudím), takže mám názor jen na tu bílou, která je mi mnohem příjemnější, takže to fajne, ale jestli stále zůstane jen u čísla deset u posledních komentářů, tak půjdu dneska spát s brekotem...
659323
Chodím sem jen pročítat diskuse (v tichosti vás všechny sleduju a soudím), takže mám názor jen na tu bílou, která je mi mnohem příjemnější, takže to fajne, ale jestli stále zůstane jen u čísla deset u posledních komentářů, tak půjdu dneska spát s brekotem...
0 0
reagovat
popiči co to je to tu ? nový web ? meh ...
659322
popiči co to je to tu ? nový web ? meh ...
0 0
reagovat

Carlito

No právě, na tohle si nemíním zvykat :D
659321
No právě, na tohle si nemíním zvykat *:D*
Carlito
0 0
reagovat

Sam.Vim

pardon, ale :D
659320
pardon, ale *:D*
Sam.Vim
0 0
reagovat
+ Zaříznutívelkoobjemové ho monstra+ Tím pádemvýborná rychlost+ Mobilní verze,obsahující plný obsah
+/- "Win10vzhled", ale to je věc vkusu a zvyku+/- Barevné podánía pokud někdy tmavá verze, pak jen prosím né pure black, ale spíš
invert (co je bílé, to bude mít modrou a naopak)
- Zpřeházenízavedeného rozvržení.- Schování diskuzí- Stále jen osmzobrazovaných posledních komentářů (když už se přestěhovaly
níž, mohlo jich o něco přybýt).
Jako fajn, určitěje to cesta směrem k lepšímu. Odladit s eto bude dát vždycky. A
změna je život, takže ve výsledku:+
659319
+ Zaříznutívelkoobjemové ho monstra+ Tím pádemvýborná rychlost+ Mobilní verze,obsahující plný obsah +/- "Win10vzhled", ale to je věc vkusu a zvyku+/- Barevné podánía pokud někdy tmavá verze, pak jen prosím né pure black, ale spíš invert (co je bílé, to bude mít modrou a naopak) - Zpřeházenízavedeného rozvržení.- Schování diskuzí- Stále jen osmzobrazovaných posledních komentářů (když už se přestěhovaly níž, mohlo jich o něco přybýt). Jako fajn, určitěje to cesta směrem k lepšímu. Odladit s eto bude dát vždycky. A změna je život, takže ve výsledku*:+*
0 0
reagovat
Je potřeba si nahrát novou profilovku? 
659318
Je potřeba si nahrát novou profilovku? 
0 0
reagovat
Ten okamzity prehlad o novych prispevkoch hore bol na nezaplatenie, genialna vec! Na to neustale rozklikavanie si budem dlho zvykat.

A to neroztiahnutie poslednych komentarov vo vedlajsom stlpci, o ktore sme vas prosili uz neviem ako dlho, je strasny fail. Nechapem, v com je problem? Ved scrollovanie v najzivsich diskusiach funguje.

Ale inak celkovo skvela praca. :+Paci sa mi farba aj font. Ale predpokladam, ze este nejake vyrazne zmeny a upravy pribudnu.
659317
Ten okamzity prehlad o novych prispevkoch hore bol na nezaplatenie, genialna vec! Na to neustale rozklikavanie si budem dlho zvykat. A to neroztiahnutie poslednych komentarov vo vedlajsom stlpci, o ktore sme vas prosili uz neviem ako dlho, je strasny fail. Nechapem, v com je problem? Ved scrollovanie v najzivsich diskusiach funguje. Ale inak celkovo skvela praca. *:+*Paci sa mi farba aj font. Ale predpokladam, ze este nejake vyrazne zmeny a upravy pribudnu.
0 0
reagovat

popik

ty vole, co to je za šit?
:-
659316
ty vole, co to je za šit? *:-*
popik
0 0
reagovat
Šlo by něco udělat s jménama v diskuzích? Stačí trošku delší nick a už se to nevleze nad ikonku a je to uřízlý.
659315
Šlo by něco udělat s jménama v diskuzích? Stačí trošku delší nick a už se to nevleze nad ikonku a je to uřízlý.
0 0
reagovat
zmizely v profilech postery k oblíbeným filmům/seriálům
659314
zmizely v profilech postery k oblíbeným filmům/seriálům
0 0
reagovat
Kde se tady ztlumuje světlo :D
ale ne, je to o zvyku.. ;)
659313
Kde se tady ztlumuje světlo *:D* ale ne, je to o zvyku.. *;)*
0 0
reagovat
Design je samozřejmě subjektivní, ale hlavně nám dejte chvilku času, než vychytáme všechny bugy. Předchozí verze tu s námi byla hodně dlouho, takže ten přechod bude trochu bolestivější. Předem díky za nahlášení čehokoliv.
659312
Design je samozřejmě subjektivní, ale hlavně nám dejte chvilku času, než vychytáme všechny bugy. Předchozí verze tu s námi byla hodně dlouho, takže ten přechod bude trochu bolestivější. Předem díky za nahlášení čehokoliv.
0 0
reagovat
fňuk...

Ale jo, člověk si zvykne na všechno. :D
659311
fňuk... Ale jo, člověk si zvykne na všechno. *:D*
0 0
reagovat
Moje oči... :o
659310
Moje oči... *:o*
0 0
reagovat
no, zatial sa tu necitim ako doma, ale tak zvyknem si :+
659309
no, zatial sa tu necitim ako doma, ale tak zvyknem si *:+*
0 0
reagovat
ten vzhled jako rly? proboha proc.. obrazkovej blog, proc tak mega velke fotky vsude? Jak nez clovek projede co je noveho tak je vecer..u old vzhledu clovek otevrel web a hned vedel a schovat kecarnu a serose, kam sem chodil stokrat za den je nejvetsi fail.. to budu raci chodit na hollywoodreportera( vim, nikoho to nezajima)
659308
ten vzhled jako rly? proboha proc.. obrazkovej blog, proc tak mega velke fotky vsude? Jak nez clovek projede co je noveho tak je vecer..u old vzhledu clovek otevrel web a hned vedel a schovat kecarnu a serose, kam sem chodil stokrat za den je nejvetsi fail.. to budu raci chodit na hollywoodreportera( vim, nikoho to nezajima)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se