K té kvasnicové. Jako dítěti mi spadl rohlík ve školce s touto pomazánkou do čaje. Učitelka mě donutila to sníst...
Roky jsem o tom neslyšel a úspěšně na to zapomněl. Teď jsem se přiženil do rodiny, kde se to pravidelně dělá. Manželka si na tom ujíždí. Ten smrad dole jde cítit ještě dva dny a mám z toho nepříjemné flashbacky.
Ale zase mě naučili jíst žemlovku, kterou jsem ze stejného důvodu (namočený rohlík) nedával.
Nejodpornější věc, jakou jsem kdy jedl, tak byla nedávno nějaká verze šmakouna od jiné značky (který je všeobecně svou konzistencí a chutí odporný) a chutnalo to beze srandy, jak kdyby mi někdo prděl do pusy... Což jsem díky bohu nezažil, ale takto nějak si to představuju.
Podobné pocity jsem měl z "natto" neboli kvašených sojových bobů, které jsem viděl v Shogunovi a musel to velice ochutnat.
Jinak nijak nevyhledávám výrobky z kynutého těsta, rozinky a nejsem ani fanda vlašských ořechů.
|
reagovat
|


