Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 40241 - 40260 Napsat příspěvek

ach jo. To jsem zvědav kdo se ted objeví novej vedle Chrise ...

Wat:D:D:D
662207
Wat*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
And not a single fuck was given that day.
662201
And not a single fuck was given that day.
0 0
reagovat

Chris Pratt a Anna Faris

se rozvádí, po 8 letech :-:(:(:(:(:(

662195
se rozvádí, po 8 letech *:-**:(**:(**:(**:(**:(* ach jo. To jsem zvědav kdo se ted objeví novej vedle Chrise ...
Chris Pratt a Anna Faris
0 0
reagovat
Jo, filmovka byla parádní - film a živá hudba, sci-fi (já si užil Strange days a Total Recall) nebo třeba vidět na plátně Solaris a Stalkera v restaurované verzi  - stálo za to.:+  
662190
Jo, filmovka byla parádní - film a živá hudba, sci-fi (já si užil Strange days a Total Recall) nebo třeba vidět na plátně Solaris a Stalkera v restaurované verzi  - stálo za to.*:+*  
0 0
reagovat
Memento na plátně taky bylo super. V několika týdnech vidět, kam se Christopher Nolan posunul od Mementa k Dunkirku, bylo fantastické. :+
662188
Memento na plátně taky bylo super. V několika týdnech vidět, kam se Christopher Nolan posunul od Mementa k Dunkirku, bylo fantastické. *:+*
0 0
reagovat
Me stve, ze jsem nestihl to Memento...
662187
Me stve, ze jsem nestihl to Memento...
0 0
reagovat

pepo

Letos jsi přišel skutečně o hodně. Dark City a eXistenZ na plátně neměly chybu. Nemluvě o Matrixu.
662185
Letos jsi přišel skutečně o hodně. Dark City a eXistenZ na plátně neměly chybu. Nemluvě o Matrixu.
pepo
0 0
reagovat
O rok sa tam snad uz dostanem aj ja
662184
O rok sa tam snad uz dostanem aj ja
0 0
reagovat
Musím říct, že Filmovka v Uherském Hradišti mi opět sedla. Těch deset dnů bez počítače a podobné techniky mi hodně pomohlo. Jo a na RImsyho jsem musel houknout, protože mě vůbec nepoznal. :D
662182
Musím říct, že Filmovka v Uherském Hradišti mi opět sedla. Těch deset dnů bez počítače a podobné techniky mi hodně pomohlo. Jo a na RImsyho jsem musel houknout, protože mě vůbec nepoznal. *:D*
0 0
reagovat
662183
[url=https://www.youtube.com/watch?v=3MMMe1drnZY]The Sneepers ft. David Hasselhoff - Guardians Inferno[/url] James Gunn nezklamal! *:D**:+*
0 0
reagovat
"V disneyovce Christopher Robin si vedle Ewana McGregora zahraje i Hayley Atwell. Zjistíme, co se dělo s kámošem Medvídka Pú, když vyrostl."  At je to prosim v blazinci, kdy ma Kryštůfek několik imaginárních přátel a s jejich pomocí chce uniknout ven.
662174
"V disneyovce Christopher Robin si vedle Ewana McGregora zahraje i Hayley Atwell. Zjistíme, co se dělo s kámošem Medvídka Pú, když vyrostl."  At je to prosim v blazinci, kdy ma Kryštůfek několik imaginárních přátel a s jejich pomocí chce uniknout ven.
0 0
reagovat

Spazz

Takže som sa k tomu dostal nakoniec skôr :) 
je to pekné, sú tam veľmi fajn momenty aj zábery.  Ale ak môžem, tak ti dám pár rád

1,  zvuk. Keď sa ti niečo takéto stane, tak to bohužiaľ musí ísť do koša, pretože to strašne degraduje. Treba si potom v postprodukcii trochu pustiť kreatívu z uzdy Buď si ich ešte raz zavolaj a natoč to nanovo, alebo si ich zober stranou a nech ti to narozprávajú formou komentára. Hovoriace hlavy so synchronm tam nemusíš mať. Stačí ak si ho natočíš v nejakej póze a komentár môže ísť VO. Divák si to s tou osobou spojí. Ak sa k nim už nedostaneš, tak si urob prepis, čo vraveli a nech ti to niekto načíta, formou komentára. Prípadne pracovať nejako kreatívne s medzititulkami.

2, kamera. Nestalo sa tam niečo pri gradingu. Zlý export/import/ niečo iné? toto mi totiž technicky nepríde ako 720p. A možno by som hľadal nejaké kreatívnejšie rakurzy. Točíš dokument, nie reportáž. Kľudne, nech opakujú veci.

3, strih. Nestrihaj rovnakú hlavu na hlavu. A keď už tak rozhodne nie cez prelínačky (úvodný synchron) . ďalej si to robil klasicky a fungovalo to. Keď už, tak tak si z toho urob štýl v štýle jump cutov. ale nemôžeš to spočiatku podfarbovať hudbou. Sprav si z toho štýl, v rámci toho, že je to "surové" a potom, keď si divák zvykne, môžeš už ísť aj s hudbou. Inak to pôsobí ako chyba.
V čom ste to strihali? lebo keď sa ti rozpadávaú spomalovačky, tak treba použiť iný druh spomalenia. Tuto to vyzerá, že ste šli cez fluid morph. Ono sa to potom občas rozpadáva. Keď sa ti to stane, tak choď cez both fields. Takisto pri zrýchlovaní a spomaľovaní treba nájsť vhodné momenty. Občas si to tam mal, občas nie. 

4, dramaturgia. Nemá to u mňa poriadnu výstavbu.  Tie témy veľmi skáču a spolu s (technickou) nezrozumiteľnosťou textu je to príš zmätočné. Preto to prišlo ľuďom dlhé. Kľudne si to mohol trochu v tom úvode viac predstaviť. Aj ľudí aj šport. to vec na cca. minútu. Pomohlo by to tomu. Takisto si ich nechal občas dlho rozprávať. Viac páuz medzi rozprávaním, nech si divák vie spracovať, čo počul. Pri takto krátkom formáte max cca 40 sek. potom pár obrázkov a nech sa pokračuje. 
662170
Takže som sa k tomu dostal nakoniec skôr :)  je to pekné, sú tam veľmi fajn momenty aj zábery.  Ale ak môžem, tak ti dám pár rád 1,  zvuk. Keď sa ti niečo takéto stane, tak to bohužiaľ musí ísť do koša, pretože to strašne degraduje. Treba si potom v postprodukcii trochu pustiť kreatívu z uzdy Buď si ich ešte raz zavolaj a natoč to nanovo, alebo si ich zober stranou a nech ti to narozprávajú formou komentára. Hovoriace hlavy so synchronm tam nemusíš mať. Stačí ak si ho natočíš v nejakej póze a komentár môže ísť VO. Divák si to s tou osobou spojí. Ak sa k nim už nedostaneš, tak si urob prepis, čo vraveli a nech ti to niekto načíta, formou komentára. Prípadne pracovať nejako kreatívne s medzititulkami. 2, kamera. Nestalo sa tam niečo pri gradingu. Zlý export/import/ niečo iné? toto mi totiž technicky nepríde ako 720p. A možno by som hľadal nejaké kreatívnejšie rakurzy. Točíš dokument, nie reportáž. Kľudne, nech opakujú veci. 3, strih. Nestrihaj rovnakú hlavu na hlavu. A keď už tak rozhodne nie cez prelínačky (úvodný synchron) . ďalej si to robil klasicky a fungovalo to. Keď už, tak tak si z toho urob štýl v štýle jump cutov. ale nemôžeš to spočiatku podfarbovať hudbou. Sprav si z toho štýl, v rámci toho, že je to "surové" a potom, keď si divák zvykne, môžeš už ísť aj s hudbou. Inak to pôsobí ako chyba. V čom ste to strihali? lebo keď sa ti rozpadávaú spomalovačky, tak treba použiť iný druh spomalenia. Tuto to vyzerá, že ste šli cez fluid morph. Ono sa to potom občas rozpadáva. Keď sa ti to stane, tak choď cez both fields. Takisto pri zrýchlovaní a spomaľovaní treba nájsť vhodné momenty. Občas si to tam mal, občas nie.  4, dramaturgia. Nemá to u mňa poriadnu výstavbu.  Tie témy veľmi skáču a spolu s (technickou) nezrozumiteľnosťou textu je to príš zmätočné. Preto to prišlo ľuďom dlhé. Kľudne si to mohol trochu v tom úvode viac predstaviť. Aj ľudí aj šport. to vec na cca. minútu. Pomohlo by to tomu. Takisto si ich nechal občas dlho rozprávať. Viac páuz medzi rozprávaním, nech si divák vie spracovať, čo počul. Pri takto krátkom formáte max cca 40 sek. potom pár obrázkov a nech sa pokračuje. 
Spazz
0 0
reagovat
KARLOS: S tim nastavenim fakt netusim, prisahal bych, ze to bylo na 720p/50 (tech 60 predtim byl muj omyl). 
Dekuju za komentar. Samozrejme chapu, ze pokud to cloveku fakt nic nerika, i tech deset minut muze byt proste moc. Snazil jsem se, aby to i pro nepolibene bylo pritazlive aspon audiovizualne, ale tomu pak zas ubraly ty doku*vene rozhovory.

pepo: Diky moc, zrovna s tebou bych chtel potom prodiskutovat jednu konkretni vec, jestli se do toho teda pustis, takze mozna potom kdyztak do vzkazniku? 
662166
[b]KARLOS:[/b] S tim nastavenim fakt netusim, prisahal bych, ze to bylo na 720p/50 (tech 60 predtim byl muj omyl).  Dekuju za komentar. Samozrejme chapu, ze pokud to cloveku fakt nic nerika, i tech deset minut muze byt proste moc. Snazil jsem se, aby to i pro nepolibene bylo pritazlive aspon audiovizualne, ale tomu pak zas ubraly ty doku*vene rozhovory. [b]pepo:[/b] Diky moc, zrovna s tebou bych chtel potom prodiskutovat jednu konkretni vec, jestli se do toho teda pustis, takze mozna potom kdyztak do vzkazniku? 
0 0
reagovat

Spazz

Ja si to kuknem, ked budem pri compe.takze cakaj vecer alebo zajtra este jeden fedback
662165
Ja si to kuknem, ked budem pri compe.takze cakaj vecer alebo zajtra este jeden fedback
Spazz
0 0
reagovat

Pracovní nabídka přivýdělku - externí redaktor - moderní kultura

Ahoj,

obracíme se na uživatele tohoto fóra, jelikož hledáme posily do našeho externího týmu redaktorů pro přední český e-shop, který se v posledních měsících orientuje na objektivní a nezávislé psaní článků. Aktuálně hledáme odborníky na určitá témata a zároveň zkušené autory se zkušenostmi psaní článků či blogů.

Samotná práce probíhá prostřednictvím administračního rozhraní na vlastní PC z pohodlí domova. Hlavní náplní práce je vytváření vlastních článků na různá témata. Oceňujeme proto schopnost věcně formulovat zjištěné informace i vlastní názor a myšlenky. Součástí práce je také základní využívání HTML a SEO. Znalost těchto dvou oblastí je proto výhodou. Nutná je však nějaká (ideálně placená) zkušenost s psaním článků.

Nabízíme psaní článků na téma moderní kultury, tzn., že požadujeme hlubší zájem a přehled v aktuálních kulturních trendech, především ve filmech, seriálech, komiksech a zajímavostech o nich. Vítán je především přehled v kategorii super-hrdinů, seriálových sérií apod.

Odměna za napsaný článek se odvíjí od jeho náročnosti, rozsahu a kvality, zpravidla se pohybuje od 400 do 800 Kč, ale pro zkušené autory článků a při prokázání odpovídající kvality je možné se domluvit na individuálních vyšších odměnách.
Forma spolupráce je možná skrze živnostenský list, případně dohodu o provedení práce, či jiné smluvní formy.

Nabízíme maximální flexibilitu, jelikož články píše každý z domova na vlastním PC a komunikace probíhá přes internet. Zároveň není žádné stanovené minimum ani maximum odpracovaných hodin za týden. Požadujeme spolehlivost, perfektní znalost češtiny, výborné stylistické schopnosti a prokazatelné zkušenosti s psaním článků.  

Pokud máte o výše popsanou pozici zájem, vyplňte prosím následující dotazník:
link

Chápeme, že někteří z Vás chtějí zůstat prozatím v anonymitě, proto místo jména a příjmení můžete případně uvést Vaši přezdívku na fóru. V dotazníku je také nutné přiložit ukázkový článek. V závěru dotazníku vyberte dané téma a vyplňte, z jakého fóra jste se k tomuto dotazníku dostal.

V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat na mailu externiredakce@gmail.com

Pokud o pozici zájem nemáte, omlouvám se za spam. Pokud byste však znali někoho, kdo by se na tuto pozici mohl hodit, můžete ho na tuto zprávu odkázat.
662162
Ahoj, obracíme se na uživatele tohoto fóra, jelikož hledáme posily do našeho externího týmu redaktorů pro přední český e-shop, který se v posledních měsících orientuje na objektivní a nezávislé psaní článků. Aktuálně hledáme odborníky na určitá témata a zároveň zkušené autory se zkušenostmi psaní článků či blogů. Samotná práce probíhá prostřednictvím administračního rozhraní na vlastní PC z pohodlí domova. Hlavní náplní práce je vytváření vlastních článků na různá témata. Oceňujeme proto schopnost věcně formulovat zjištěné informace i vlastní názor a myšlenky. Součástí práce je také základní využívání HTML a SEO. Znalost těchto dvou oblastí je proto výhodou. Nutná je však nějaká (ideálně placená) zkušenost s psaním článků. [b]Nabízíme psaní článků na téma moderní kultury, tzn., že požadujeme hlubší zájem a přehled v aktuálních kulturních trendech, především ve filmech, seriálech, komiksech a zajímavostech o nich. Vítán je především přehled v kategorii super-hrdinů, seriálových sérií apod. [/b] Odměna za napsaný článek se odvíjí od jeho náročnosti, rozsahu a kvality, zpravidla se pohybuje od 400 do 800 Kč, ale pro zkušené autory článků a při prokázání odpovídající kvality je možné se domluvit na individuálních vyšších odměnách. Forma spolupráce je možná skrze živnostenský list, případně dohodu o provedení práce, či jiné smluvní formy. Nabízíme maximální flexibilitu, jelikož články píše každý z domova na vlastním PC a komunikace probíhá přes internet. Zároveň není žádné stanovené minimum ani maximum odpracovaných hodin za týden. Požadujeme spolehlivost, perfektní znalost češtiny, výborné stylistické schopnosti a prokazatelné zkušenosti s psaním článků.   Pokud máte o výše popsanou pozici zájem, vyplňte prosím následující dotazník: https://goo.gl/forms/REO4cxJD5iflzYud2 Chápeme, že někteří z Vás chtějí zůstat prozatím v anonymitě, proto místo jména a příjmení můžete případně uvést Vaši přezdívku na fóru. V dotazníku je také nutné přiložit ukázkový článek. V závěru dotazníku vyberte dané téma a vyplňte, z jakého fóra jste se k tomuto dotazníku dostal. V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat na mailu externiredakce@gmail.com Pokud o pozici zájem nemáte, omlouvám se za spam. Pokud byste však znali někoho, kdo by se na tuto pozici mohl hodit, můžete ho na tuto zprávu odkázat.
Pracovní nabídka přivýdělku - externí redaktor - moderní kultura
0 0
reagovat
Jinak hlásím, že na mě je to taky poměrně dlouhé (problematice moc "nerozumím" a mám k ní poměrně daleko), ale chápu, že je to dokument. Jinak natočeno je to fajn ;).
662160
Jinak hlásím, že na mě je to taky poměrně dlouhé (problematice moc "nerozumím" a mám k ní poměrně daleko), ale chápu, že je to dokument. Jinak natočeno je to fajn *;)*.
0 0
reagovat
Spazz: Netočili jste na 1080i? Respektive, nenastavili jste 720p/60Hz, ale pak to automaticky nenaskořilo na 1080p/30Hz?
662159
Spazz: Netočili jste na 1080i? Respektive, nenastavili jste 720p/60Hz, ale pak to automaticky nenaskořilo na 1080p/30Hz?
0 0
reagovat

speta.jr

Takovou technikou bohuzel nedisponujem, to slo-mo si ale do budoucna (pokud teda na neco jeste nekdy dojde) si to urcite pohlidame trochu lip, protoze jsme na 60p tocili, ale bylo k tomu podle vseho treba jeste neco prinastavit (nevim co, kameru ma na starost manzelka), coz jsme neudelali :) Kazdopadne diky za reakci :+
662157
Takovou technikou bohuzel nedisponujem, to slo-mo si ale do budoucna (pokud teda na neco jeste nekdy dojde) si to urcite pohlidame trochu lip, protoze jsme na 60p tocili, ale bylo k tomu podle vseho treba jeste neco prinastavit (nevim co, kameru ma na starost manzelka), coz jsme neudelali :) Kazdopadne diky za reakci *:+*
speta.jr
0 0
reagovat
Tak jsem myslel, ze dnesni decka uz jsou obrneny diky internetu a strileni nacku ve hrach uz tak od sesti let, ale... vcera prisel do kina rozumny muz s tak osmiletou dcerou na Hardyho Taboo. Prvni dil tam asi silou presvedceni vydrzeli. Odchazela brecici
662155
Tak jsem myslel, ze dnesni decka uz jsou obrneny diky internetu a strileni nacku ve hrach uz tak od sesti let, ale... vcera prisel do kina rozumny muz s tak osmiletou dcerou na Hardyho Taboo. Prvni dil tam asi silou presvedceni vydrzeli. Odchazela brecici
0 0
reagovat

Spazz

Cus, moc dlouhy abych to videl cele, proklikal jsem to a doporucim: pokud chces delat fake slo-mo ala twixtor tak nejen ze natacet aspon 60p ale kamera by mela byt stacionar, pak to dopadne, jak to dopadlo. Idealne bych pouzil 4k kameru se zaznamem 60p na stativu s sirokouhlym objektivem a ten pohyb kamerou bych udelal fakovy diky 4k rozliseni a diky stativu pak twixtor dela zazraky.
662154
Cus, moc dlouhy abych to videl cele, proklikal jsem to a doporucim: pokud chces delat fake slo-mo ala twixtor tak nejen ze natacet aspon 60p ale kamera by mela byt stacionar, pak to dopadne, jak to dopadlo. Idealne bych pouzil 4k kameru se zaznamem 60p na stativu s sirokouhlym objektivem a ten pohyb kamerou bych udelal fakovy diky 4k rozliseni a diky stativu pak twixtor dela zazraky.
Spazz
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se