Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 40141 - 40160 Napsat příspěvek

DVD, Blu-ray, scripts, booklets, posters atd

Uz som to sem pisal Ebay ´for your consideration´ a za tym Emmy alebo Oscar. Materialy, niektora aj rare, myslim, ze pre fandov filmu celkom fajn darceky.
Napriklad:
poster reklama na Pulp Fiction z 94teho
Archer DVD a artwork
Revenant screenplay
Hateful 8 booklet
Je toho plno vacsina pod 20usd
662671
Uz som to sem pisal Ebay ´for your consideration´ a za tym Emmy alebo Oscar. Materialy, niektora aj rare, myslim, ze pre fandov filmu celkom fajn darceky. Napriklad: [url=http://www.ebay.ie/itm/PULP-FICTION-Quentin-Tarantino-OSCAR-AD-1994-For-Your-Consideration-FULL-CAST-/263116666533?hash=item3d42f9b6a5:g:lwIAAOSwcUBYSFfZ]poster reklama na Pulp Fiction z 94teho[/url] [url=http://www.ebay.ie/itm/ARCHER-For-Your-Consideration-Emmy-DVD-Outstanding-Animated-Program-RARE-/122442391662?hash=item1c8222a06e:g:ICsAAOSww3tY7XTR]Archer DVD a artwork[/url] [url=http://www.ebay.ie/itm/THE-REVENANT-FOR-YOUR-CONSIDERATION-BEST-ADAPTED-SCREENPLAY-ACADEMY-OSCAR-AWARDS-/112438779643?hash=item1a2ddf9efb:g:XB4AAOSw3h1ZPMBq]Revenant screenplay[/url] [url=http://www.ebay.ie/itm/2015-HATEFUL-EIGHT-OSCAR-FOR-YOUR-CONSIDERATION-PUBLICITY-BOOKLET-NMT-/191827765436?hash=item2ca9d368bc:g:aZ0AAOSw-zxWoGwL]Hateful 8 booklet[/url] Je toho plno vacsina pod 20usd
DVD, Blu-ray, scripts, booklets, posters atd
0 0
reagovat
Ja jako pracujici jsem tohle v podstate vzdal. Opravdu nemam cas si zajit na pokladnu ve 12:30.
662668
Ja jako pracujici jsem tohle v podstate vzdal. Opravdu nemam cas si zajit na pokladnu ve 12:30.
0 0
reagovat
S jistým krokem a ještě jistějším výrazem jsem vyrazil do Cinestaru s tím, že odejdu vítězně s lístkem na finále GoT.

Už několik metrů venku se táhla fronta. Vlezu dovnitř s tím, že nějak nenápadně skočím do davu. Pak se ale otevřely rolety a dav nekontrolovatelně vletěl dovnitř, jako by dávaly lístky zadarmo. Nulová šance. 

Nu což. Se na to doma podívám sám. Aspoň mi u toho nebude nikdo vřeštět jako na fotbale.

Tak jsem si aspoň koupil basu Plzní a jel domů.
662667
S jistým krokem a ještě jistějším výrazem jsem vyrazil do Cinestaru s tím, že odejdu vítězně s lístkem na finále GoT. Už několik metrů venku se táhla fronta. Vlezu dovnitř s tím, že nějak nenápadně skočím do davu. Pak se ale otevřely rolety a dav nekontrolovatelně vletěl dovnitř, jako by dávaly lístky zadarmo. Nulová šance.  Nu což. Se na to doma podívám sám. Aspoň mi u toho nebude nikdo vřeštět jako na fotbale. Tak jsem si aspoň koupil basu Plzní a jel domů.
0 0
reagovat
Filmarena si namyšleností a snahou o monopilizaci trhu u mě dost pohoršila. Jejich limitky jsou sice hezké, ale předražené, často s obrovským zpožděním a v pravdě obsahově nezajímavé. Vyjímky tvoří některé edice s exkluzivním bonus diskem, většinou Paramountů.
Navíc se u nich pohoršilo jednání se zákazníkem, bohužel. A značí skladem tituly, které jsou tak možná skladem u distributora.

Film-game je fajn, hodně fajn, ale mají jedno z nejdražších poštovných, pokud se něco nezměnilo. Ideál je při výletu do IMAXu navštívit kamennou pobočku. Výběr a rozsah steelů je asi menší, ale na místě mají asi nejzajímavější nabídku výprodejových titulů.

dvdobchod i filmnadvd jsou mnou ověřené shopy, oba mají docela fajn nabídku. Balí "levněji" a to jak co do ceny, tak ale i do kvality. Ani u jednoho sem nikdy nic zpětně nevyžizoval (reklamace/zrušení), takže v tomhle ohledu nevim.

Bontonland fajn na hudbu, ale jsou drazí. Jejich store na Václaváku za navštívení taky stojí, byť už bych z tama blučko asi nekoupil, natož objednal.

Blu-shop Štěpána samozřejmně super, jen je malá nevýhoda, že je to mladší obchod a nemá "tak široký" katalog, tzn že co nemá navedeno, na přání navede (a objedná), ale není to otázka doručení objednávky do dvou pracovních dní.
Je super, že má všechno skladem a že to dělá člověk, co svému řemeslu zatraceně dobře rozumí a hlavně ho to baví.
Když člověk objedná přes zásilkovnu, pak se s poštovným vleze do rozumných mezí, když bere poštu, pak je to by vočko o něco málo dražší jak FA.
662665
[b]Filmarena[/b] si namyšleností a snahou o monopilizaci trhu u mě dost pohoršila. Jejich limitky jsou sice hezké, ale předražené, často s obrovským zpožděním a v pravdě obsahově nezajímavé. Vyjímky tvoří některé edice s exkluzivním bonus diskem, většinou Paramountů. Navíc se u nich pohoršilo jednání se zákazníkem, bohužel. A značí skladem tituly, které jsou tak možná skladem u distributora. [b]Film-game[/b] je fajn, hodně fajn, ale mají jedno z nejdražších poštovných, pokud se něco nezměnilo. Ideál je při výletu do IMAXu navštívit kamennou pobočku. Výběr a rozsah steelů je asi menší, ale na místě mají asi nejzajímavější nabídku výprodejových titulů. [b]dvdobchod[/b] i [b]filmnadvd[/b] jsou mnou ověřené shopy, oba mají docela fajn nabídku. Balí "levněji" a to jak co do ceny, tak ale i do kvality. Ani u jednoho sem nikdy nic zpětně nevyžizoval (reklamace/zrušení), takže v tomhle ohledu nevim. [b]Bontonland[/b] fajn na hudbu, ale jsou drazí. Jejich store na Václaváku za navštívení taky stojí, byť už bych z tama blučko asi nekoupil, natož objednal. [b]Blu-shop[/b] Štěpána samozřejmně super, jen je malá nevýhoda, že je to mladší obchod a nemá "tak široký" katalog, tzn že co nemá navedeno, na přání navede (a objedná), ale není to otázka doručení objednávky do dvou pracovních dní. Je super, že má všechno skladem a že to dělá člověk, co svému řemeslu zatraceně dobře rozumí a hlavně ho to baví. Když člověk objedná přes zásilkovnu, pak se s poštovným vleze do rozumných mezí, když bere poštu, pak je to by vočko o něco málo dražší jak FA.
0 0
reagovat

JohnyD

Ja podporujem miestneho uzivatela :)) link
662664
Ja podporujem miestneho uzivatela *:))* https://www.blu-shop.cz/
JohnyD
0 0
reagovat

JohnyD

Já většinou beru z filmarena.cz, kde oproti film-game mají širší nabídku steelbooků. Pro sběratele plastových amarayů je ale film-game rozhodně výhodnější.
662663
Já většinou beru z filmarena.cz, kde oproti film-game mají širší nabídku steelbooků. Pro sběratele plastových amarayů je ale film-game rozhodně výhodnější.
JohnyD
0 0
reagovat

xnewstedx

NEVER GONNA GIVE YOU UP! :D:D:+:+
662661
NEVER GONNA GIVE YOU UP! *:D**:D**:+**:+*
xnewstedx
0 0
reagovat

JohnyD

link

Top, a neříkám to jen proto, že podporujou zdejší Blu-ray sekci. K tý se naopak dostali díky tomu, že jsou top :)
662660
http://www.film-game.cz/ Top, a neříkám to jen proto, že podporujou zdejší Blu-ray sekci. K tý se naopak dostali díky tomu, že jsou top *:)*
JohnyD
0 0
reagovat

Otázka do vetra...

Kde kupujete svoje Blučka a Steelbooky? Riešite to objednávkami zo zahraničia, alebo ich chcete mať lokalizované v CZ/SK?
662659
Kde kupujete svoje Blučka a Steelbooky? Riešite to objednávkami zo zahraničia, alebo ich chcete mať lokalizované v CZ/SK?
Otázka do vetra...
0 0
reagovat
Rick rollin ci WW? :)
662658
Rick rollin ci WW? :)
0 0
reagovat

xnewstedx

To je taková pecka! :D:+
662654
To je taková pecka! *:D**:+*
xnewstedx
0 0
reagovat
Ten nadpis je takhle vazne uz tyden? link
662653
Ten nadpis je takhle vazne uz tyden? http://kultura.zpravy.idnes.cz/zebrik-kin-annabelle-2-a-emoji-dip-/filmvideo.aspx?c=A170814_132703_filmvideo_spm
0 0
reagovat

Super hero Origin box offica chart

662650
[url=http://www.boxofficemojo.com/genres/chart/?id=superheroorigin.htm]Wonder woman #1[/url]
Super hero Origin box offica chart
0 0
reagovat
662649
[url=https://www.youtube.com/watch?v=sD1vXjpZ11E&feature=youtu.be]Foo fighters a Rick Astley[/url]
0 0
reagovat

Diskova kronika

Zemřel Jerry Lewis...
662643
Zemřel Jerry Lewis...
Diskova kronika
0 0
reagovat
:(
662631
:(
0 0
reagovat

Diskova kronika

Umrel "nemam cas krvacet"...
662630
Umrel "nemam cas krvacet"...
Diskova kronika
0 0
reagovat

MayMac

Jeste tyden a mame tu Mayweather vs. McGregor, ma nekdo z mistnich sazkaru vsazeno? :D 
662629
Jeste tyden a mame tu Mayweather vs. McGregor, ma nekdo z mistnich sazkaru vsazeno? *:D* 
MayMac
0 0
reagovat

Vincent

:D
662624
*:D*
Vincent
0 0
reagovat

verbst

iPhone
662610
iPhone
verbst
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se