|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 40041 - 40060
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2002
- 2003
- 2004
- .
- 7111
- 7112
Ty knihy jsem nečetl, ale rozhodně jsem na televizní ztvárnění Krve prvorozených zvědavý. 

|
reagovat
|
Duro
Tak tohle je opravdu úspěch .. ale ruku na srdce, kdo z Vás to nečekal? 
.. jak by řekl Alan Rickman - Mr. Cervenak .. our new .. celebrity 

.. jak by řekl Alan Rickman - Mr. Cervenak .. our new .. celebrity 
|
reagovat
|
Duro je můj a snad i Váš hrdina!
Protože tohle je fakt úspěch, doufám že už si užívá všech těch večírků, héreček a p...., tedy pivčáků! 

|
reagovat
|
Vytahni v hospode: V okenku "prave v kinech" na hlavni strance maji vsechny filmy co jsou videt 7/10
|
reagují:
KarelR
|
reagovat
|
reaguje na:
Snipsley
Taky si myslim. Když to nevydělá tak si umejou ruce, že jim diváky vzala konkurence a nikdy o tom filmu už neuslyšíme 

|
reagovat
|
Alita
Tím se dává najevo, že to je neperspektivní blbost a proto to pohřbívají, ne?
|
reagují:
pytlik
|
reagovat
|
Ale tá Alita ... Tri veľké premiéry za jeden víkend. Plus niekoľko dní po nich nastupuje do kín Mary Poppins... Tu bude musieť niekto ustúpiť.
|
reagovat
|
Tak Predátor má ešte teraz niekedy podstúpiť pretáčky, ktoré majú trvať cca. dva týždne. Takže u neho ten posun chápem.
|
reagovat
|
Toho Predátora chápu, budou to mít teď klidnější a ve výsledku to víc vydělá, což nás v budoucnu potěší všechny . :) Alita je dost wtf, tady si tím určitě nepomůžou.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
42Paramount kupuje komplet Warnery, Netflix vycouval 21Kraven a Madam Web se možná vrátí 17Mortal Kombat 2: Trailer 2 14Víkendový výplach #861 o Krvavé nevěstě a Bondovi 10Charlieho andílci to znovu zkusí v kinech 9Over Your Dead Body: Trailer 9Do Prahy míří herecká smetánka! Začalo natáčení Scorseseho thrilleru 8Mumie se vrací: Re-release Trailer po 25 letech 7Toy Story 3: Příběh hraček 3D: V.I.M. 7Deep Water: Trailer