Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 39541 - 39560 Napsat příspěvek

TedGeorge

My co známe tři uvařitelné recepty a jeden z nich je na čaj....
664736
My co známe tři uvařitelné recepty a jeden z nich je na čaj....
TedGeorge
0 0
reagovat

Bún bò

Dela si to nekdo doma? link
664735
Dela si to nekdo doma? http://www.mycookingdiary.cz/recept/bun-bo-nam-bo/
Bún bò
0 0
reagovat

Clavius

Dávám si občas vaječnou placku se zeleninou a masem. Pho polívku občas taky. Zbytek až tak moc ne :)

@Kostěj

Díky za zmínku o Alcest. Už mám dost naposloucháno a přesně tento typ hudby se hodí na zasněné mlhavé podzimní dny jak ulitý.
664734
Dávám si občas vaječnou placku se zeleninou a masem. Pho polívku občas taky. Zbytek až tak moc ne *:)* @Kostěj Díky za zmínku o Alcest. Už mám dost naposloucháno a přesně tento typ hudby se hodí na zasněné mlhavé podzimní dny jak ulitý.
Clavius
0 0
reagovat

Sony

664733
[url=https://celebritymachines.com/]Co značku z filmového auta?[/url]
Sony
0 0
reagovat

Clavius

Chodím dost často na Pho a Bún bò Nam Bộ do Ret Hot Chilli na Karlíně....tam když zapomenu peněženku v kanclu, tak mě i nechají zaplatit další den.
664732
Chodím dost často na Pho a Bún bò Nam Bộ do Ret Hot Chilli na Karlíně....tam když zapomenu peněženku v kanclu, tak mě i nechají zaplatit další den.
Clavius
0 0
reagovat
Co říkáte na vietnamskou kuchyni? Je tu taky někdo závislej na dobrotách jako Pho (Bo, Ga, whatever) nebo Bun bo Nam Bo? 
664731
Co říkáte na vietnamskou kuchyni? Je tu taky někdo závislej na dobrotách jako Pho (Bo, Ga, whatever) nebo Bun bo Nam Bo? 
0 0
reagovat

Vanoce

mate nejaky TIP na darek s filmovou tematikou? ;)
664730
mate nejaky TIP na darek s filmovou tematikou? *;)*
Vanoce
0 0
reagovat
==========================================================
664729
==========================================================
0 0
reagovat

MarvinP

Tak ak mas problem si v tom momente uvedomit ten rozdiel ktory popisujes, kedy, voci komu a akym sposobom je OK "nieco skusit" tak ano, mas problem a k tomu ti ziadna "policia" ani navod nepomoze.
664727
Tak ak mas problem si v tom momente uvedomit ten rozdiel ktory popisujes, kedy, voci komu a akym sposobom je OK "nieco skusit" tak ano, mas problem a k tomu ti ziadna "policia" ani navod nepomoze.
MarvinP
0 0
reagovat

Memphis

to, co je třeba, je právě bez emocí a unáhlených soudů analyzovat ty hranice a pečlivě oddělovat případy. V téhle kauze mi trošku připadá, že ve většině se děje pravý opak. Teď jsme se tu teprve začali bavit o nějakém ideovém pozadí a hlubších důvodech našich postojů. Takové diskuzi se jak vidíš nebráním a s radostí se jí účastním. Dokud to tu bylo o rozdělování lidí na prasata "lidi" a jejich bídné obhájce a nás čisté a ochránce obětí, tak mě to iritovalo. Teď, když se tu pitváme v pseudofilosofickejch problémech, jsem samozřejmě ve svým živlu :D
664728
to, co je třeba, je právě bez emocí a unáhlených soudů analyzovat ty hranice a pečlivě oddělovat případy. V téhle kauze mi trošku připadá, že ve většině se děje pravý opak. Teď jsme se tu teprve začali bavit o nějakém ideovém pozadí a hlubších důvodech našich postojů. Takové diskuzi se jak vidíš nebráním a s radostí se jí účastním. Dokud to tu bylo o rozdělování lidí na prasata "lidi" a jejich bídné obhájce a nás čisté a ochránce obětí, tak mě to iritovalo. Teď, když se tu pitváme v pseudofilosofickejch problémech, jsem samozřejmě ve svým živlu *:D*
Memphis
0 0
reagovat

Marvin

Tak to je zrovna případ z hodně vzdálenýho konce Gaussovy křivky. :)

Ostatně jenom Polanski a Geimer ví, jak to tenkrát bylo.

"První věc, která mi vadí je, že se tu příliš mnoho velmi odlišných případů, od evidentních pokusů o znásilnění po nedorozumění a porušení pracovních pravidel slévá pod jednu hlavičku a mluví se o nich jako o jednom problému."

To je pravda. Ale dokud se o tom mluvit nebude, tak se těžko něco změní.
664726
Tak to je zrovna případ z hodně vzdálenýho konce Gaussovy křivky. *:)* Ostatně jenom Polanski a Geimer ví, jak to tenkrát bylo. "První věc, která mi vadí je, že se tu příliš mnoho velmi odlišných případů, od evidentních pokusů o znásilnění po nedorozumění a porušení pracovních pravidel slévá pod jednu hlavičku a mluví se o nich jako o jednom problému." To je pravda. Ale dokud se o tom mluvit nebude, tak se těžko něco změní.
Marvin
0 0
reagovat
Já si ten rozdíl uvědomuju. Ale sexuální oťukávání probíhá tak, že když máš dojem, že je ta pravá chvíle, tak něco zkusíš. A ono to třeba vyjde, nebo ses spletl a bylo to jen v Tvý hlavě. Když jsi shodou okolností třeba šéf toho člověka, bude to v prvním případě porušení pravidel ve jménu lásky, což k romantice neodmyslitelně patří a dává jí její sílu a lesk, ve druhém případě sexuální násilí a stane se z Tebe "člověk". Holt nevíš, dokud nezkusíš :-)
664725
Já si ten rozdíl uvědomuju. Ale sexuální oťukávání probíhá tak, že když máš dojem, že je ta pravá chvíle, tak něco zkusíš. A ono to třeba vyjde, nebo ses spletl a bylo to jen v Tvý hlavě. Když jsi shodou okolností třeba šéf toho člověka, bude to v prvním případě porušení pravidel ve jménu lásky, což k romantice neodmyslitelně patří a dává jí její sílu a lesk, ve druhém případě sexuální násilí a stane se z Tebe "člověk". Holt nevíš, dokud nezkusíš :-)
0 0
reagovat

MarvinP

Neda mi to, hoci som si povedal, ze uz na to nebudem reagovat.

Uvedomujes si jeden zakladny rozdiel medzi tvojim krasnym pribehom a medzi vsetkymi tymi pribehmi, ktore ty tak spravodlivo nechces hadzat do jedneho vreca?

ZE SA TO UDIALO DOBROVOLNE!
664724
Neda mi to, hoci som si povedal, ze uz na to nebudem reagovat. Uvedomujes si jeden zakladny rozdiel medzi tvojim krasnym pribehom a medzi vsetkymi tymi pribehmi, ktore ty tak spravodlivo nechces hadzat do jedneho vreca? ZE SA TO UDIALO DOBROVOLNE!
MarvinP
0 0
reagovat

Memphis

Ja by som bol aj rad za to, keby textu skopirovanemu z inej appky nerozhadzalo formatovanie, alebo ho rovno neodstranilo. 8)
664723
Ja by som bol aj rad za to, keby textu skopirovanemu z inej appky nerozhadzalo formatovanie, alebo ho rovno neodstranilo. *8)*
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

Náš devatenáctiletej oddílovej vedoucí se zamiloval do dvanáctiletý členky oddílu. Prý spolu do její plnoletosti nic neměli, ale tak co by taky vykládali jinýho, kdo ví, jak to bylo... každopádně ona byla na svůj věk velmi vyspělá (hlavně psychicky) a když jí bylo asi 20, tak se vzali, mají spolu dvě děti, jsou to takoví aktivní a sehraní manželé, ona je jednoznačně ta dominantní, jedna z nejsympatičtějších rodin co znám. Kdyby se dostali včas do spárů strážcům sexuální čistoty amerického střihu, mohl on skončit ve vězení a ona třeba někde na terapiích a sociálkách :-)

První věc, která mi vadí je, že se tu příliš mnoho velmi odlišných případů, od evidentních pokusů o znásilnění po nedorozumění a porušení pracovních pravidel slévá pod jednu hlavičku a mluví se o nich jako o jednom problému.
664722
Náš devatenáctiletej oddílovej vedoucí se zamiloval do dvanáctiletý členky oddílu. Prý spolu do její plnoletosti nic neměli, ale tak co by taky vykládali jinýho, kdo ví, jak to bylo... každopádně ona byla na svůj věk velmi vyspělá (hlavně psychicky) a když jí bylo asi 20, tak se vzali, mají spolu dvě děti, jsou to takoví aktivní a sehraní manželé, ona je jednoznačně ta dominantní, jedna z nejsympatičtějších rodin co znám. Kdyby se dostali včas do spárů strážcům sexuální čistoty amerického střihu, mohl on skončit ve vězení a ona třeba někde na terapiích a sociálkách :-) První věc, která mi vadí je, že se tu příliš mnoho velmi odlišných případů, od evidentních pokusů o znásilnění po nedorozumění a porušení pracovních pravidel slévá pod jednu hlavičku a mluví se o nich jako o jednom problému.
Memphis
0 0
reagovat
Zároveň bych tímto rád opět otevřel otázku možnosti editace vložených příspěvků.
664721
Zároveň bych tímto rád opět otevřel otázku možnosti editace vložených příspěvků.
0 0
reagovat

MarvinP

To je v pohode, hoci som ho formuloval ako odpoved na tvoj post, nepisal som ho pre teba.
664720
To je v pohode, hoci som ho formuloval ako odpoved na tvoj post, nepisal som ho pre teba.
MarvinP
0 0
reagovat
Já bych tu diskuzi nutně neutínal, dokud se tu budeme bavit v mezích slušnosti. Filmová diskuze je hned vedle, seriálová o jeden odkaz dál. Feel free to join in.

Marvin
Na druhou stranu, kolika nevinným to setnulo hlavu? Zatím u všech jmen, který proběhly médii, bylo svědků/obětí víc, nebo se ty lidi následně usvědčili sami. Nestalo by se to, kdyby všichni na Twitteru a v diskuzích drželi hubu. Lživý nařčení jako takový je problém sám o sobě a nemyslím si, že je úplně dobře obě věci míchat dohromady.

Nebo jinak: dokud byl Rapp jedinej, kdo házel špínu na Spaceyho kvůli ojedinělýmu incidentu z někdy před třiceti lety, tak jsem to bral trochu jako PR neznámýho herce ve smyslu "haló, jsem tady taky, hraju zrovna v seriálu na Netflixu a chtěl bych další roli". Když ale těch Rappů najednou bylo víc, už to nešlo přehlížet a trochu jsem se za sebe začal stydět.

Tobě konkrétně třeba podobný přiznání k nějakýmu vyrovnání se vůbec nepomůže, ale někomu jinýmu zase jo. Sám za sebe navíc říkám, že příspěvky, jako je ten Vincentův nebo mkubalikové, mi ještě víc otevřeli oči a rád bych věřil, že nejsem sám.

Každá mince má dvě strany a přijde mi, že jak verbst, tak ty se příliš zaobíráte jen tou svojí.
664718
Já bych tu diskuzi nutně neutínal, dokud se tu budeme bavit v mezích slušnosti. Filmová diskuze je hned vedle, seriálová o jeden odkaz dál. Feel free to join in. [b]Marvin[/b] Na druhou stranu, kolika nevinným to setnulo hlavu? Zatím u všech jmen, který proběhly médii, bylo svědků/obětí víc, nebo se ty lidi následně usvědčili sami. Nestalo by se to, kdyby všichni na Twitteru a v diskuzích drželi hubu. Lživý nařčení jako takový je problém sám o sobě a nemyslím si, že je úplně dobře obě věci míchat dohromady. Nebo jinak: dokud byl Rapp jedinej, kdo házel špínu na Spaceyho kvůli ojedinělýmu incidentu z někdy před třiceti lety, tak jsem to bral trochu jako PR neznámýho herce ve smyslu "haló, jsem tady taky, hraju zrovna v seriálu na Netflixu a chtěl bych další roli". Když ale těch Rappů najednou bylo víc, už to nešlo přehlížet a trochu jsem se za sebe začal stydět. Tobě konkrétně třeba podobný přiznání k nějakýmu vyrovnání se vůbec nepomůže, ale někomu jinýmu zase jo. Sám za sebe navíc říkám, že příspěvky, jako je ten [b]Vincentův[/b] nebo [b]mkubalikové[/b], mi ještě víc otevřeli oči a rád bych věřil, že nejsem sám. Každá mince má dvě strany a přijde mi, že jak verbst, tak ty se příliš zaobíráte jen tou svojí.
0 0
reagovat
Rozdíl mezi Vincentovým a mým příběhem je samozřejmě propastný, protože pokud Vincovi dali něco do pití, byl to evidentní pokus o znásilnění, což v mém případě, ačkoliv jsem byl nezletilý a pod práškama, nebylo. V žádném případě nezlehčuju Vincentův příběh a neznevažuju nijak jeho rozhodnutí to sem napsat. Omlouvám se pokud to tak vyznělo....

to je asi tak jediné na co bych chtěl z té Goreckého wall of crap reagovat.
664719
Rozdíl mezi Vincentovým a mým příběhem je samozřejmě propastný, protože pokud Vincovi dali něco do pití, byl to evidentní pokus o znásilnění, což v mém případě, ačkoliv jsem byl nezletilý a pod práškama, nebylo. V žádném případě nezlehčuju Vincentův příběh a neznevažuju nijak jeho rozhodnutí to sem napsat. Omlouvám se pokud to tak vyznělo.... to je asi tak jediné na co bych chtěl z té Goreckého wall of crap reagovat.
0 0
reagovat
Videli. A?
664717
Videli. A?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se