Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 39361 - 39380 Napsat příspěvek
Na můj ČSFD profil je hotový nájezd. Všichni zjevně chtějí vědět, co jsem napsal k Justice League. Nesmím zpychnout. :D
665074
Na můj ČSFD profil je hotový nájezd. Všichni zjevně chtějí vědět, co jsem napsal k Justice League. Nesmím zpychnout. *:D*
0 0
reagovat

WalkingDude

Mrkni na pro.boxoffice.com .
Aktuálně tipují $215,000,000 za první víkend.
665069
Mrkni na pro.boxoffice.com . Aktuálně tipují $215,000,000 za první víkend.
WalkingDude
0 0
reagovat
Cus, 
da se nejak uz ted odhadnout jaky budou komercni vysledky Star Wars e8 treba za prvni vikend v US? Nejde mi o konkretni cislo, ale spis jestli to zase vypada na masakr ala e7, nebo to vypada dramaticky horsi, lepsi apod.? Neni tak dlouho pred premierou a mam dojem ze touto dobou pred e7 uz to na toto tema dle ruznych predprodeju, prognoz a kdovi ceho slusne hucelo...

Dikec
665068
Cus,  da se nejak uz ted odhadnout jaky budou komercni vysledky Star Wars e8 treba za prvni vikend v US? Nejde mi o konkretni cislo, ale spis jestli to zase vypada na masakr ala e7, nebo to vypada dramaticky horsi, lepsi apod.? Neni tak dlouho pred premierou a mam dojem ze touto dobou pred e7 uz to na toto tema dle ruznych predprodeju, prognoz a kdovi ceho slusne hucelo... Dikec
0 0
reagovat

pepo

Ja sa pridam 8)
665066
Ja sa pridam *8)*
pepo
0 0
reagovat

MZ pivo

Zajtra okolo pol desiatej/piatok hocikedy/sobota hocikedy pivo v Prahe? 
665064
Zajtra okolo pol desiatej/piatok hocikedy/sobota hocikedy pivo v Prahe? 
MZ pivo
0 0
reagovat

Android appka

Ahoj rád bych se podělil o mobilní aplikaci na Android, kterou jsem vyprodukoval. Jelikož vždy po shlédnutí hodnotím film na více serverech, tak jsem si udělal nástroj, kdy se postupně prokliknu na CSFD, MovieZone, apod. dle vlastního nastavení. Funguje to tak, že se otevře vyhledávací URL dle názvu recenze a zkopíruje se text recenze do schránky. Jde o první verzi, kterou jsem udělal primárně pro sebe, ale pustil jsem ji i do světa, kdyby někomu dalšímu pomohla v jeho evidenci. Budu rád za případné náměty na vylepšení. Už teď je mi jasné, že přímé napojení na API vybraných filmových serverů by bylo nejlepší. :-D Předem díky za reakce.
665061
Ahoj rád bych se podělil o [url=https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.vopo.publishyourreview]mobilní aplikaci[/url] na Android, kterou jsem vyprodukoval. Jelikož vždy po shlédnutí hodnotím film na více serverech, tak jsem si udělal nástroj, kdy se postupně prokliknu na CSFD, MovieZone, apod. dle vlastního nastavení. Funguje to tak, že se otevře vyhledávací URL dle názvu recenze a zkopíruje se text recenze do schránky. Jde o první verzi, kterou jsem udělal primárně pro sebe, ale pustil jsem ji i do světa, kdyby někomu dalšímu pomohla v jeho evidenci. Budu rád za případné náměty na vylepšení. Už teď je mi jasné, že přímé napojení na API vybraných filmových serverů by bylo nejlepší. :-D Předem díky za reakce.
Android appka
0 0
reagovat
Copak v Plzni... Ale co teprve v kazažské Astaně. :D
665058
Copak v Plzni... Ale co teprve [url=https://www.lidovky.cz/cesi-v-boratovych-miniplavkach-pobourili-kazachstan-fotili-se-pred-policejnim-nacelnikem-gsr-/zpravy-svet.aspx?c=A171114_141115_ln_zahranici_ele]v kazažské Astaně[/url]. *:D*
0 0
reagovat

okkac

v ty Plzni se vubec dejou veci :D

Další neobvyklý případ řešili policisté na Hlavním nádraží v Plzni. Cizinec vyhrožoval sebevraždou skokem pod vlak, pokud nebude ihned zatčen. Strážný zavolal policii i záchrannou službu. Muž ve svém řádění pokračoval až do chvíle, kdy ho spoutali a chtěli odvést na psychiatrii. Pak zakřičel „Stop“ a záchranným složkám sdělil, že je masochista a velmi ho vzrušuje, když ho přemohou uniformovaní muži. K vrcholu ho pak přivede spoutání kovovými želízky. Všem se za své jednání omluvil a nabídl finanční kompenzaci. „Můžeme potvrdit, že k tomuto případu skutečně došlo a případ jsme vyřešili na místě,“ uvedla pro krimi-plzen.cz mluvčí plzeňské policie.
665051
v ty Plzni se vubec dejou veci *:D* [i]Další neobvyklý případ řešili policisté na Hlavním nádraží v Plzni. Cizinec vyhrožoval sebevraždou skokem pod vlak, pokud nebude ihned zatčen. Strážný zavolal policii i záchrannou službu. Muž ve svém řádění pokračoval až do chvíle, kdy ho spoutali a chtěli odvést na psychiatrii. Pak zakřičel „Stop“ a záchranným složkám sdělil, že je masochista a velmi ho vzrušuje, když ho přemohou uniformovaní muži. K vrcholu ho pak přivede spoutání kovovými želízky. Všem se za své jednání omluvil a nabídl finanční kompenzaci. „Můžeme potvrdit, že k tomuto případu skutečně došlo a případ jsme vyřešili na místě,“ uvedla pro krimi-plzen.cz mluvčí plzeňské policie.[/i]
okkac
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Hodinu to hledám, najdu a pak jdu sem...nu neva thumbs up :+
665050
Hodinu to hledám, najdu a pak jdu sem...nu neva thumbs up *:+*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
Nadpis a první odstavec a už jsem byl na zemi link :D
665049
Nadpis a první odstavec a už jsem byl na zemi http://www.extra.cz/chtel-spachat-sebevrazdu-tak-vypil-lenor-muz-pri-zvraceni-vonel-jako-rozkvetla-louka *:D*
0 0
reagovat

Vincent

Link

A dej už pokoj.:D
665047
[url=https://www.instagram.com/emmaroselincoln/]Link[/url] A dej už pokoj.*:D*
Vincent
0 0
reagovat
JL svym zpusobem "marvelovati" a jde vice na ruku lidem, kteri ocekavaji humor a zabavu pro celou rodinu To je to nejhorší co může nastat a obávám se že to tak bude :(:(:(:(:(:-
665046
JL svym zpusobem "marvelovati" a jde vice na ruku lidem, kteri ocekavaji humor a zabavu pro celou rodinu To je to nejhorší co může nastat a obávám se že to tak bude *:(**:(**:(**:(**:(**:-*
0 0
reagovat
Já vám opravdu nemůžu nic říct. :D
665045
Já vám opravdu nemůžu nic říct. *:D*
0 0
reagovat
Pecu vam na Justice League :D Jak se jmenuje herecka z te live action reklamy na Battleront 2 jak tu nekdo daval dole?
665044
Pecu vam na Justice League *:D* Jak se jmenuje herecka z te live action reklamy na Battleront 2 jak tu nekdo daval dole?
0 0
reagovat
Vzhladom na to prisne embargo budeme vsetci sklamani/nasrati/nestastni
665043
Vzhladom na to prisne embargo budeme vsetci sklamani/nasrati/nestastni
0 0
reagovat

Budu zklamany? ;)

Ja hlavne cekam na tohle: Komu se libil BvS, tak bude mlaskat blahem i u JL. (pro me stopka)

NEBO

JL svym zpusobem "marvelovati" a jde vice na ruku lidem, kteri ocekavaji humor a zabavu pro celou rodinu. (jsem na palube)

NEBO

...to je vsechno uplne jinak... :D
665042
Ja hlavne cekam na tohle: Komu se libil BvS, tak bude mlaskat blahem i u JL. (pro me stopka) NEBO JL svym zpusobem "marvelovati" a jde vice na ruku lidem, kteri ocekavaji humor a zabavu pro celou rodinu. (jsem na palube) NEBO ...to je vsechno uplne jinak... *:D*
Budu zklamany? ;)
0 0
reagovat
Já už se tak těším, až k tomu budu moct něco říct...
665041
Já už se tak těším, až k tomu budu moct něco říct...
0 0
reagovat
Dufam, ze bude. Pretoze BvS je super;)
665040
Dufam, ze bude. Pretoze BvS je super*;)*
0 0
reagovat
Jsou tam dvě potitulkové scény, konkrétně během první části titulků a úplně na konci, takže určitě hned neodcházejte.
665039
Jsou tam dvě potitulkové scény, konkrétně během první části titulků a úplně na konci, takže určitě hned neodcházejte.
0 0
reagovat

pepo

tak mi, prosim, pak napis, jestli je to stejna ptakovina jako BvS, at usetrim kacky... ;)
665038
tak mi, prosim, pak napis, jestli je to stejna ptakovina jako BvS, at usetrim kacky... *;)*
pepo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se