Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 39221 - 39240 Napsat příspěvek

Star Wars u Kimmela

link
Sranda byla :D8) Hamill opět top:+
666925
https://youtu.be/gmGaF4fy1AQ Sranda byla *:D**8)* Hamill opět top*:+*
Star Wars u Kimmela
1 -1
reagují: BranoZ
reagovat
reaguje na: Dani
I když se mi Thor líbil tak tohle je úplně přesný :D:+
666920
I když se mi Thor líbil tak tohle je úplně přesný *:D**:+*
666919
1 0
reagovat

What Went Wrong At The Pitch Meeting

Screen Rant začali dělat tyhle nový videjka a jsou naprosto skvělý. Zatím mají dvě epizody o Thorovi a Justice League a obě dvě stojí za to (Thor se mi líbil možná trošku víc). Doufám, že budou přibývat :D Koukněte!

Thor: link
Justice League: link
666919
Screen Rant začali dělat tyhle nový videjka a jsou naprosto skvělý. Zatím mají dvě epizody o Thorovi a Justice League a obě dvě stojí za to (Thor se mi líbil možná trošku víc). Doufám, že budou přibývat *:D* Koukněte! Thor: https://www.youtube.com/watch?v=h2kl4cVc5Dw Justice League: https://www.youtube.com/watch?v=456gxEBd3xw
What Went Wrong At The Pitch Meeting
2 0
reagují: vZeč, earthworm
reagovat
reaguje na: Disketa1
To nebylo myšleno ve zlém. ;)
666851
To nebylo myšleno ve zlém. *;)*
666846
2 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Zaprvé si oprav ty hrubky a zadruhé člověk by si neměl s tímhle zahrávat. Já jsem rád, co mám a k očím přistupuji s nesmírnou pokorou. Ty o tom vůbec nemůžeš mít ponětí.
666846
Zaprvé si oprav ty hrubky a zadruhé člověk by si neměl s tímhle zahrávat. Já jsem rád, co mám a k očím přistupuji s nesmírnou pokorou. Ty o tom vůbec nemůžeš mít ponětí.
666834
2 -4
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: DarkSith

popik

:D:D:D
666844
*:D**:D**:D*
popik
666834
2 0
reagovat
Tak si mohl zariskovat s jedním okem, a kdyby to vyšlo tak pak i s druhým a kdyby to sním nedopadlo tak by ti zůstalo aspoň to jedno, kterým bys, vyděl pořádně.  :D
666834
Tak si mohl zariskovat s jedním okem, a kdyby to vyšlo tak pak i s druhým a kdyby to sním nedopadlo tak by ti zůstalo aspoň to jedno, kterým bys, vyděl pořádně.  *:D*
666800
5 -1
reagují: Disketa1, popicek
reagovat

Jirka Strach

:D:+je borec 
666802
*:D**:+*je borec 
Jirka Strach
3 -5
reagovat
reaguje na: SteKi
Přemýšlel, ale bylo mi od lékařů jasně řečeno, že je to šance 50 na 50. Buď by to vyšlo nebo bych neviděl vůbec. Takže jsem rád za to, co mám. Jiní lidé jsou na tom mnohem hůř než já.
666800
Přemýšlel, ale bylo mi od lékařů jasně řečeno, že je to šance 50 na 50. Buď by to vyšlo nebo bych neviděl vůbec. Takže jsem rád za to, co mám. Jiní lidé jsou na tom mnohem hůř než já.
666794
7 -4
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: SteKi
Takove lupy laserem neodstranis...
666796
Takove lupy laserem neodstranis...
666794
1 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
Zrovna v Ově nejsem no.
666795
Zrovna v Ově nejsem no.
666746
0 0
reagovat

Disk OT

Nepremyslal si nad laserovou operaciou oci. Ved to nieje uz tak strasne drahe a v podstate je to otazka jedneho dna a clovek zrazu vidi. 
666794
Nepremyslal si nad laserovou operaciou oci. Ved to nieje uz tak strasne drahe a v podstate je to otazka jedneho dna a clovek zrazu vidi. 
Disk OT
2 0
reagují: Disketa1, speta.jr
reagovat
Asi takhle: Když se zastaneš usvědčeného sexuálního predátora, který vydírá ženy ze své neotřesitelné mocenské pozice, budeš vždycky za idiota.
666784
Asi takhle: Když se zastaneš usvědčeného sexuálního predátora, který vydírá ženy ze své neotřesitelné mocenské pozice, budeš vždycky za idiota.
4 -9
reagovat
Strach uvedl, že souhlasí s tímhle blábolem.
666783
Strach uvedl, že souhlasí [url=http://petrhroch.cz/metoo-kryje-zlo]s tímhle blábolem[/url].
0 -8
reagovat
reaguje na: Jardus
Neviděl, ale vím, kam tím míříš. Spousta věcí mě v ŘKC štvala a štve. Hodně jsem si sliboval od papeže Františka, který se proti sexuálnímu zneužívání dětí hlasitě vymezoval. Jenže vedení české katolické církve a tihle její vlivní členové - už z nich fakt nemůžu. :(
666778
Neviděl, ale vím, kam tím míříš. Spousta věcí mě v ŘKC štvala a štve. Hodně jsem si sliboval od papeže Františka, který se proti sexuálnímu zneužívání dětí hlasitě vymezoval. Jenže vedení české katolické církve a tihle její vlivní členové - už z nich fakt nemůžu. *:(*
666777
0 -8
reagovat
K tomu tvýmu komentáři u něj na fb - viděl si Spotlight? 
666777
K tomu tvýmu komentáři u něj na fb - viděl si Spotlight? 
666776
3 0
reagují: Disketa1
reagovat
666776
[url=https://www.facebook.com/Lotzasrando/photos/a.510421152462005.1073741827.510417592462361/821028791401238/?type=3&theater]Jiří Strach u mě skončil.[/url] *:(**:(**:(*
2 -11
reagují: Jardus
reagovat
Tak co říkáte na nový U2? :)
666766
Tak co říkáte na nový U2? *:)*
0 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
Hmm, mozna bych se objevil. Jdu si poslechnout jestli mne ta hudba zaujme :D
666747
Hmm, mozna bych se objevil. Jdu si poslechnout jestli mne ta hudba zaujme *:D*
666746
1 0
reagovat

Mini MZ sraz

Kdo jste z Ostravy, přijďte dnes do Barráku :) hraju se svou kapelou první a pak bych s někým z Vás klidně trochu pokecal :) ještě jsem na žádném MZ srazu nebyl
666746
Kdo jste z Ostravy, přijďte dnes do [url=https://www.facebook.com/events/151250885611540/]Barráku[/url] *:)* hraju se svou kapelou první a pak bych s někým z Vás klidně trochu pokecal *:)* ještě jsem na žádném MZ srazu nebyl
Mini MZ sraz
3 0
reagují: Gonzi, okkac
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se