Divadlo dne
Jdu dneska po fitku domů. Už jsem venku a jdu pryč od nákupáku, kde máme fit centrum, do mírného kopečka ke křižovatce. V tom kolem mě proběhne mladá holka v kozačkách. Za ní někdo něco řve, pak řve na mě ať jí chytím. No nějak nemám zájem dnes ještě běhat. Takže se jen ohlídnu. Securiťák težce dýše a běží směrem ke mě, holka v kozačkách moc nekličkuje, prosupí kolem mě a rozčiluje se že jsem jí nechytil. Tak mu povídám že jsem už dneska cvičil dost....to ho trochu nasralo. No nic, běží kolem mě dál za holkou. Tý se v kozačkách dost blbě běží, takže jí skoro má, natahuje se po ní, holka udělá kličku jak vyplašenej králík a securiťák se rozplácne po chodníku. Holka nasadí sprint, chlapík se zvedá, už za ní moc neběží, asi ho předchozí seznámění se zemí zabolelo. Ale má v rukou vysílačku, takže do ní řvě na druhýho chlapíka kam si má nadběhnout. Holka běží k podchodu, tam se vyhne dalšímnu securiťákovi a běží zase zpět k nákupáku, mezi auta....tam vleze do polotmavý Oktávky. Pošramocenej Securiťák tam doběhne a snaží se jí zabránit odjet tím že se chce přískokem chytnout hauptny. Oktávka popojede dozadu, chlap se již podruhé seznámí s pevnou zemí, tentokrát s asfaltem. Oktávka ho objede, dojede si k bráně a tam vklidu na lísteček otevře závoru a ujede. Druhej Securiťák už neměl chuť běžet dál k závoře, takže si jde zvednout kolegu co se válí na asfaltu a jdou dovnitř. A já jdu pobaveně dom.
|
reagovat
|

) fantasy prvky ve filmu vs "realisticky" podaný trailer jen s pár náznaky něčeho nadpřirozeného - doufám, že tuhle podvratnou mystifikační linku pojedou celou kampaň a design všemožných potvor z antické mytologie si nechají až do filmu jako překvapení).