Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 39001 - 39020 Napsat příspěvek
dik uz to jede..a ten bs player je fakt osklivej:D
671369
dik uz to jede..a ten bs player je fakt osklivej*:D*
0 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Alebo stiahni bs player (best player) a ten si stiahne titulky sám. Ma hnusný interface, ale 90% subtitles sedí. 
671318
Alebo stiahni bs player (best player) a ten si stiahne titulky sám. Ma hnusný interface, ale 90% subtitles sedí. 
671311
0 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Musíš jít na ně takhle.
671312
Musíš jít na ně [url=https://www.titulky.com/]takhle[/url].
671311
0 0
reagovat
s titulkycom je problem jen u me? 
671311
s titulkycom je problem jen u me? 
0 0
reagují: xnewstedx, Axis
reagovat

Dakar 2018

Tak dneškem nám odpadla skoro polovina Čechů, kterým fandím a k tomu mají jakous takous šanci na dobré umístění. Klymciw havárka, nemocnice a konec. Loprais opravuje na trati. Ach jo :-
671310
Tak dneškem nám odpadla skoro polovina Čechů, kterým fandím a k tomu mají jakous takous šanci na dobré umístění. Klymciw havárka, nemocnice a konec. Loprais opravuje na trati. Ach jo *:-*
Dakar 2018
0 0
reagovat
Těším se na letošní předávání Oscarů. Poprvé tam nikdo nebude děkovat bratrům Weinsteinovým. :+
671299
Těším se na letošní předávání Oscarů. Poprvé tam nikdo nebude děkovat bratrům Weinsteinovým. *:+*
1 -13
reagovat
reaguje na: Dani
Pojď na Discord, můžeme si posílat linky tam link
671228
Pojď na Discord, můžeme si posílat linky tam https://discord.gg/CBERZa
671220
1 -1
reagovat
Zdravím všechny, máte někdo náhodou link na live stream Golden Globes prosím? :)
671220
Zdravím všechny, máte někdo náhodou link na live stream Golden Globes prosím? *:)*
0 -1
reagují: Snipsley
reagovat
reaguje na: TedGeorge
V nečem podobným Wahlberg nemohl hrát :D:D:D
671217
V nečem podobným Wahlberg nemohl hrát *:D**:D**:D*
671213
0 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ten film je mimochodem výborný. A tuším, že Leo představoval Rváčův deník v Karlových Varech.
671214
Ten film je mimochodem výborný. A tuším, že Leo představoval Rváčův deník v Karlových Varech.
671213
1 -4
reagovat
Mark a Leo v roce 94 link
671213
Mark a Leo v roce 94 http://www.youtube.com/watch?v=45il92_Ednw
3 -1
reagují: Axis, Disketa1
reagovat
Ja se u noveho Chappella bavil kralovsky, ale na koho se nikdo nechyta, je Bill Burr. Na jeho specialy se muzu divat nekolikrat do roka a stejne pokazde uchcavat smichy. Louieho starsi kousky (ten posledni mne osobne taky tolik nenadchl) jsou samozrejme genialni, ale mne fakt zdaleka nejvic sedi Burr. 
671196
Ja se u noveho Chappella bavil kralovsky, ale na koho se nikdo nechyta, je Bill Burr. Na jeho specialy se muzu divat nekolikrat do roka a stejne pokazde uchcavat smichy. Louieho starsi kousky (ten posledni mne osobne taky tolik nenadchl) jsou samozrejme genialni, ale mne fakt zdaleka nejvic sedi Burr. 
0 0
reagovat
reaguje na: TrDLo
Asi tak. Důkaz je i ta scéna z odkazu, která má v sobě mnohem více emocí, než půlka marvelovských filmů.
671179
Asi tak. Důkaz je i ta scéna z odkazu, která má v sobě mnohem více emocí, než půlka marvelovských filmů.
671167
0 0
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Já bych teda řekl, že na Louise se fakt nechytá, ale to nikdo. Bylo to tak na stejné úrovni jako ty dvě předchozí, a ten poslední - Bird Revelation - potom tak o dvě úrovně horší.
671178
Já bych teda řekl, že na Louise se fakt nechytá, ale to nikdo. Bylo to tak na stejné úrovni jako ty dvě předchozí, a ten poslední - Bird Revelation - potom tak o dvě úrovně horší.
671168
0 0
reagovat

gaboo

chcel by som, ale radšej sa asi vyspím do roboty :-
671173
chcel by som, ale radšej sa asi vyspím do roboty *:-*
gaboo
0 -1
reagovat
reaguje na: hroubek
671171
[url=https://youtu.be/Sq-cjQIKs9o]why cartoons make great satire[/url]. 
671154
2 -1
reagovat

Dave Chapelle equanimity ....

Horsie ako jeho starsia vec, ale lepsie ako posledny Louis CK.
671168
Horsie ako jeho starsia vec, ale lepsie ako posledny Louis CK.
Dave Chapelle equanimity ....
0 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: hroubek
Super video.. Nedokázal jsem to pojmenovat, ale nejspíš tohle bude ten důvod, proč DCčkovým filmům vždycky nakonec odpustím i tu kupu nesmyslů.

link
671167
Super video.. Nedokázal jsem to pojmenovat, ale nejspíš tohle bude ten důvod, proč DCčkovým filmům vždycky nakonec odpustím i tu kupu nesmyslů. https://www.youtube.com/watch?v=NYGIN6B4Df4
671152
2 0
reagují: hroubek
reagovat

zlate globy

bude dneska niekto pozerať? kde sa to dá
671164
bude dneska niekto pozerať? kde sa to dá
zlate globy
0 0
reagovat
8)
671158
*8)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se