Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 38621 - 38640 Napsat příspěvek

Vincent

Nediv se, obral si me o profesionalni karieru. Nikdy sem se z te porazky nevzpamatoval :D
675522
Nediv se, obral si me o profesionalni karieru. Nikdy sem se z te porazky nevzpamatoval *:D*
Vincent
3 -1
reagovat
Ted si skrz MZ hoji rany z detstvi. Prej to nebylo jednoduchy na okresnich preborech v Jihlave :D Jinak koukam jsem nikoho jinyho z mistnich ani neobohatil a ani o nic neobral :) Kdovi kdepak skoncil MichaelBay. Ravenhorn je na trvalo u Hobitu nebo jak?
675521
Ted si skrz MZ hoji rany z detstvi. Prej to nebylo jednoduchy na okresnich preborech v Jihlave *:D* Jinak koukam jsem nikoho jinyho z mistnich ani neobohatil a ani o nic neobral *:)* Kdovi kdepak skoncil [b]MichaelBay[/b]. [b]Ravenhorn [/b]je na trvalo u Hobitu nebo jak?
1 0
reagovat
reaguje na: Sony
Ano, jsem rád středem pozornosti, což není žádné tajemství. Žiju v malém městě, kde nemám moc kamarádů a kamarádek, a věčně bojuju se samotou. Jsem stále single a asi to tak už zůstane. Mám z toho všeho někdy mindráky, proto kolikrát reaguju tak cholericky. A že sem někdy napíšu, že se mi líbí nějaký kluk? Tak to se omlouvám, ale tohle ještě snad není pohoršující, abych s tím musel přestat. Chci jen dělat to, co ostatní a zároveň zůstat svůj. Moje láska k filmům je tady stále na prvním místě.
675520
Ano, jsem rád středem pozornosti, což není žádné tajemství. Žiju v malém městě, kde nemám moc kamarádů a kamarádek, a věčně bojuju se samotou. Jsem stále single a asi to tak už zůstane. Mám z toho všeho někdy mindráky, proto kolikrát reaguju tak cholericky. A že sem někdy napíšu, že se mi líbí nějaký kluk? Tak to se omlouvám, ale tohle ještě snad není pohoršující, abych s tím musel přestat. Chci jen dělat to, co ostatní a zároveň zůstat svůj. Moje láska k filmům je tady stále na prvním místě.
675510
1 -5
reagují: Sony
reagovat
Sony pobavil :D:+
675515
Sony pobavil *:D**:+*
1 0
reagovat
reaguje na: Sony
"KarelR je tu pro mě asi nejpřijatelnější" necháme dát ke 13. narozeninám na trička. Díky! :):+
675513
"KarelR je tu pro mě asi nejpřijatelnější" necháme dát ke 13. narozeninám na trička. Díky! *:)**:+*
675510
7 0
reagovat
Neví někdo, kam se poděl Macejko? Ty jeho postřehy a střety s durem mi chybí.
675511
Neví někdo, kam se poděl Macejko? Ty jeho postřehy a střety s durem mi chybí.
1 0
reagovat

Uživatelé

Někteří uživatelé jsou tady výrazní, jiní šedý průměr a o některých ani nevím.
Ono to bude zvláštní, ale mnohem radši si přečtu názor od lidí, kteří se něčím odlišují.
Výrazní: KARLOS, AXIS, popicek, Gorecki (doufám, že jste si oba všimili, že jste vedle sebe) ;), SteKi, Ex-SOLDIER, verbst, jonnas, Disketa1, gaboo, speta.jr, Godlike, okkac, pepo....aj. určitě jsem na někoho zapomněl ;)

Speciální kategorii u mě má: Guido.A - tomu vůbec nerozumím ;)

Když se mrknu na lidi, kteří to tady nějak vedou a přispívají články, tak je pro mě nejpřijatelnější asi KarelR, TedGeorge by nemusel být špatný, pár konfliktů jsem s ním měl (má rád horory - stejně jako já) ale docela mně vadilo, že když jsem mu něco chtěl vysvětlit v soukromé zprávě (přiznejme si, že někdy ty písmenka, které tady hážeme, můžou vyznít u druhé strany jinak), tak vůbec nezareagoval, což beru slušně řečeno jako neslušnost. Taky mi vadilo, že jednou dobou ve svých článcích zmiňoval svého šéfa (tohle už skončilo) a byla tady taky éra, kdy hodně zmiňoval, že může mazat příspěvky uživatelů :D Jinak je pro mě "Hujerem" redakce (myslím to dobře) ;) 
Když mrknu na do_Od: tak tady mi přijde, že máme oba absolutně jiný vkus, takže najednu stranu je fajn, že když napíše, že film je pecka, tak já se na něj zdráhám jít...ale se vkusem to asi máme každý už nějak odpozorováno. Jsou uživetelé, kteří mi jsou náhledem na film blízcí a naopak - takhle to máme si troufám tvrdit všichni. 
IMF a Mr.Hlad se diskuzí moc nezúčastňují....

PS: Disketa1: Chceš být rád středem pozornosti, někdy se ti to podaří dobrým tématem, viz. dnešek, jindy na sebe zbytečně upozorňuješ teplými výpady. Já mám spoustu kamarádů, kteří jsou na tom podobně jako ty (vůbec nic proti nim nemám - píštu to jen pro jistotu), s jedním dokonce hraju často badminton (čtyřhru), moje manželka v médiích jich má také spoustu kolem sebe a jsou to naši společní kamarádi. Já jen doufám, že se tady někdy z těch příspěvků nehroutíš. ;) Často si dělám prdel ze všecho... (doufám, že to přirovnání nebereš osobně) :);):))
675510
Někteří uživatelé jsou tady výrazní, jiní šedý průměr a o některých ani nevím. Ono to bude zvláštní, ale mnohem radši si přečtu názor od lidí, kteří se něčím odlišují. Výrazní: [b]KARLOS, AXIS, popicek, Gorecki (doufám, že jste si oba všimili, že jste vedle sebe) *;)*, SteKi, Ex-SOLDIER, verbst, jonnas, Disketa1, gaboo, speta.jr, Godlike, okkac, pepo[/b]....aj. určitě jsem na někoho zapomněl *;)* Speciální kategorii u mě má: [b]Guido.A[/b] - tomu vůbec nerozumím *;)* Když se mrknu na lidi, kteří to tady nějak vedou a přispívají články, tak je pro mě nejpřijatelnější asi [b]KarelR[/b], TedGeorge by nemusel být špatný, pár konfliktů jsem s ním měl (má rád horory - stejně jako já) ale docela mně vadilo, že když jsem mu něco chtěl vysvětlit v soukromé zprávě (přiznejme si, že někdy ty písmenka, které tady hážeme, můžou vyznít u druhé strany jinak), tak vůbec nezareagoval, což beru slušně řečeno jako neslušnost. Taky mi vadilo, že jednou dobou ve svých článcích zmiňoval svého šéfa (tohle už skončilo) a byla tady taky éra, kdy hodně zmiňoval, že může mazat příspěvky uživatelů *:D* Jinak je pro mě "[b]Hujerem[/b]" redakce (myslím to dobře) *;)*  Když mrknu na [b]do_Od[/b]: tak tady mi přijde, že máme oba absolutně jiný vkus, takže najednu stranu je fajn, že když napíše, že film je pecka, tak já se na něj zdráhám jít...ale se vkusem to asi máme každý už nějak odpozorováno. Jsou uživetelé, kteří mi jsou náhledem na film blízcí a naopak - takhle to máme si troufám tvrdit všichni.  IMF a Mr.Hlad se diskuzí moc nezúčastňují.... PS: [b]Disketa1[/b]: Chceš být rád středem pozornosti, někdy se ti to podaří dobrým tématem, viz. dnešek, jindy na sebe zbytečně upozorňuješ teplými výpady. Já mám spoustu kamarádů, kteří jsou na tom podobně jako ty (vůbec nic proti nim nemám - píštu to jen pro jistotu), s jedním dokonce hraju často badminton (čtyřhru), moje manželka v médiích jich má také spoustu kolem sebe a jsou to naši společní kamarádi. Já jen doufám, že se tady někdy z těch příspěvků nehroutíš. *;)* Často si dělám prdel ze všecho... (doufám, že to přirovnání nebereš osobně) *:)**;)**:))*
Uživatelé
3 -2
reagují: Disketa1, KarelR
reagovat

do_Od

:+
675508
*:+*
do_Od
0 -3
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jn, už ani nevím, jak je to dlouho, ale Tony mi jednou napsal na ČSFD, jestli nechci zakopat válečnou sekeru. Nechtěl jsem. Po tom, co to jednou udělal dost osobní jsem fakt nechtěl. 

Jinak 11.12.2010, to mi bylo 17. Ten čas tu letí. :+
675507
Jn, už ani nevím, jak je to dlouho, ale Tony mi jednou napsal na ČSFD, jestli nechci zakopat válečnou sekeru. Nechtěl jsem. Po tom, co to jednou udělal dost osobní jsem fakt nechtěl.  Jinak 11.12.2010, to mi bylo 17. Ten čas tu letí. *:+*
675501
1 -2
reagovat

Moje historická TOP 5 MZ uživatelů

1)MichaelBay 2) Popik 3) ChanningT_rocks 4) Ravenhorn 5) Disk. S nostalgickou slzou v oku vzpomínám na doby, kdy to tu nebylo v podstatě jenom o Marvel, DC a Star Wars.
675506
1)MichaelBay 2) Popik 3) ChanningT_rocks 4) Ravenhorn 5) Disk. S nostalgickou slzou v oku vzpomínám na doby, kdy to tu nebylo v podstatě jenom o Marvel, DC a Star Wars.
Moje historická TOP 5 MZ uživatelů
3 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Míša Bay, nejdřív jsem ho nemohl vystát, pak byla čirá radost, když vůbec něco napsal :))
675503
Míša Bay, nejdřív jsem ho nemohl vystát, pak byla čirá radost, když vůbec něco napsal *:))*
675474
2 0
reagovat
reaguje na: Maverick

Maverick

Imho ses asi jedinej, komu ty casy chybi :D
675501
Imho ses asi jedinej, komu ty casy chybi *:D*
Maverick
675497
2 -1
reagují: do_Od
reagovat
Ja som tu ofiko cca 2 roky, ale stalkujem to tu tiež asi od doby Filmpubu. Ten čas radšej ani nechcem rátať.
Chýbajú mi časy doťahovania sa Tonyho s Tedom. Boh vie, čo je s ním. Jediný, kto sa tu teraz púšťa do výmien nazorov jeden proti všetkým je asi len Gorecki.
675497
Ja som tu ofiko cca 2 roky, ale stalkujem to tu tiež asi od doby Filmpubu. Ten čas radšej ani nechcem rátať. Chýbajú mi časy doťahovania sa Tonyho s Tedom. Boh vie, čo je s ním. Jediný, kto sa tu teraz púšťa do výmien nazorov jeden proti všetkým je asi len Gorecki.
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Celkem s hodně lidma a poměr "pro" a "proti" je celkem vyvážený. Stálice "nekompatibility" ale plus mínus přetrvávají.
Dlouho sem měl za "pavouka" Sonyho, verbsta a gaboo(a?), ale to bylo dáno tím, že mají dost specifický způsob vyjadřování.
Myslím, že se mnou to budou mít lidi obdobně a podle aktuálních mínusů tu mám dva/možná tři aktivní "oponenty", alespoň podle celkem pravidelné číslovky pod kometnářema .
675483
Celkem s hodně lidma a poměr "pro" a "proti" je celkem vyvážený. Stálice "nekompatibility" ale plus mínus přetrvávají. Dlouho sem měl za "pavouka" Sonyho, verbsta a gaboo(a?), ale to bylo dáno tím, že mají dost specifický způsob vyjadřování. Myslím, že se mnou to budou mít lidi obdobně a podle aktuálních mínusů tu mám dva/možná tři aktivní "oponenty", alespoň podle celkem pravidelné číslovky pod kometnářema .
675474
1 -1
reagovat
Když tvoji otázku obrátím, tak si kladu, jak se vlastně měnil váš pohled na mě. Ale zároveň musím potvrdit Axisův názor, že názory se mění po osobním setkání. Názor na mě si poupravili Brňáci a Ostravaci, když jsme se tenkrát setkali v těchto městech osobně a já snad na ně neudělal hrozný dojem. Nemám rád anonymitu, vždycky se snažím vystupovat za sebe a nedělat ze sebe internetového hrdinu jako třeba popicek.
675482
Když tvoji otázku obrátím, tak si kladu, jak se vlastně měnil váš pohled na mě. Ale zároveň musím potvrdit Axisův názor, že názory se mění po osobním setkání. Názor na mě si poupravili Brňáci a Ostravaci, když jsme se tenkrát setkali v těchto městech osobně a já snad na ně neudělal hrozný dojem. Nemám rád anonymitu, vždycky se snažím vystupovat za sebe a nedělat ze sebe internetového hrdinu jako třeba popicek.
675474
0 -5
reagovat
reaguje na: Axis
Jo, popink je presne ten typ - v anonymite velke ramena (aj tak totalne smiesne:), ale v reali by sa ti hanbil pozriet do oci.:D

Hovori sa tomu “overcompensation”.?)
675481
Jo, popink je presne ten typ - v anonymite velke ramena (aj tak totalne smiesne:), ale v reali by sa ti hanbil pozriet do oci.*:D* Hovori sa tomu “overcompensation”.*?)*
675478
4 -4
reagovat
Spíše ne, ale překvapil mě svýho času Hasta, který tu byl za dost zvláštního pavouka, pak jsem s ním hrál Division a překvapivě se s ním na přímo dalo docela rozumě mluvit. Takže to že "anonymita" psaného slova na foru, z Vás dokáže udělat někoho jiného, není kec....viď Popíku. Ale i s ním bych si dal kafe, pivo ne, když už je tu dle něj ta pragocentrická kavárna :D
675478
Spíše ne, ale překvapil mě svýho času Hasta, který tu byl za dost zvláštního pavouka, pak jsem s ním hrál Division a překvapivě se s ním na přímo dalo docela rozumě mluvit. Takže to že "anonymita" psaného slova na foru, z Vás dokáže udělat někoho jiného, není kec....viď Popíku. Ale i s ním bych si dal kafe, pivo ne, když už je tu dle něj ta pragocentrická kavárna *:D*
675474
1 -2
reagují: Gorecki
reagovat
Hmm, tak vzhledem k tomu, ze mam na profilu uvedene cislo ICQ, ktere uz deset let nepouzivam, tak tady budu nejakou tu dobu:D
675476
Hmm, tak vzhledem k tomu, ze mam na profilu uvedene cislo ICQ, ktere uz deset let nepouzivam, tak tady budu nejakou tu dobu*:D*
1 0
reagovat
reaguje na: Axis

popik

Evidentně seš rozpolcenej ve vícero věcech...ale dneska už je to v módě, tak se za to nestyď.
V chatu bych hlavně dokázal odborně tlumit nesmyslné "výkřiky" místní pražské kavárny.
675475
Evidentně seš rozpolcenej ve vícero věcech...ale dneska už je to v módě, tak se za to nestyď. V chatu bych hlavně dokázal odborně tlumit nesmyslné "výkřiky" místní pražské kavárny.
popik
675465
2 -12
reagovat
První PMka v inboxu je z prosince 2005, účet je pravděpodobně ještě starší, protože PMkuju minimálně.

Damn, I'm old :o

Když už tady pamětníci takhle vzpomínáme - dovedete si vybavit nějakýho uživatele, u kterýho jste udělali výraznej názorovej obrat, ať už k lepšímu, nebo k horšímu?
675474
První PMka v inboxu je z prosince 2005, účet je pravděpodobně ještě starší, protože PMkuju minimálně. Damn, I'm old *:o* Když už tady pamětníci takhle vzpomínáme - dovedete si vybavit nějakýho uživatele, u kterýho jste udělali výraznej názorovej obrat, ať už k lepšímu, nebo k horšímu?
3 0
reagují: yeniczek, KARLOS, Disketa1, Axis
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se