Vždycky jsem se tě snažil respektovat, odpusť, ale dnes jsi mi předvedl, že je to ztráta času. Navíc je naprosto krásný jak tímhle jdeš úplně proti ideologii, kterou se svými chybnými, zřejmě o pozornost volajícími názory snažíš protlačovat. Což je strašně úsměvný. Bylo a je to její rozhodnutí. Nikoliv fotografa, maskéra nebo šatnářky (šatnáře, abys ti to zapadalo do agendy).
A o tom to je. O tom je celý tenhle movement, který ženy propagují po celém světě. O vlastní vůli. O vlastních rozhodnutích a činech. Kdyby tam chtěla být v bikinách, bude tam v bikinách. Pomatení genderoví magoři si to budou moci přebrat jak chtějí, ale pravda bude tam, kde jí cítí Jennifer. A oni se naopak, stejně jako teď ty, dostanou do pozic, které kampaň kritizuje. Do pozic lidí, kteří šikanují ostatní.
Naskočil jsi na vlak, ale jedeš ve špatným vagónu.
Disketa1
|
reagují:
SteKi
|
reagovat
|

Tak jsem to vyřešil svého času já a nakonec jsem zůstal u nich.

) jsem opravdu vděčný, že tady takové knihy vyšly od lidí s Vašimi znalostmi. Knihy jsou poutavé, dobře a hezky udělané se spoustou zajímavých a ještě zajímavějších informací a textů které baví.To samé platí samozřejmě o webu samotném.Ne vždy souhlasím s různými věcmi, ale to by přece jinak ani nešlo