Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 38561 - 38580 Napsat příspěvek

Disketa1

Vždycky jsem se tě snažil respektovat, odpusť, ale dnes jsi mi předvedl, že je to ztráta času. Navíc je naprosto krásný jak tímhle jdeš úplně proti ideologii, kterou se svými chybnými, zřejmě o pozornost volajícími názory snažíš protlačovat. Což je strašně úsměvný. Bylo a je to její rozhodnutí. Nikoliv fotografa, maskéra nebo šatnářky (šatnáře, abys ti to zapadalo do agendy).

A o tom to je. O tom je celý tenhle movement, který ženy propagují po celém světě. O vlastní vůli. O vlastních rozhodnutích a činech. Kdyby tam chtěla být v bikinách, bude tam v bikinách. Pomatení genderoví magoři si to budou moci přebrat jak chtějí, ale pravda bude tam, kde jí cítí Jennifer. A oni se naopak, stejně jako teď ty, dostanou do pozic, které kampaň kritizuje. Do pozic lidí, kteří šikanují ostatní.

Naskočil jsi na vlak, ale jedeš ve špatným vagónu. 
675736
Vždycky jsem se tě snažil respektovat, odpusť, ale dnes jsi mi předvedl, že je to ztráta času. Navíc je naprosto krásný jak tímhle jdeš úplně proti ideologii, kterou se svými chybnými, zřejmě o pozornost volajícími názory snažíš protlačovat. Což je strašně úsměvný. Bylo a je to její rozhodnutí. Nikoliv fotografa, maskéra nebo šatnářky (šatnáře, abys ti to zapadalo do agendy). A o tom to je. O tom je celý tenhle movement, který ženy propagují po celém světě. O vlastní vůli. O vlastních rozhodnutích a činech. Kdyby tam chtěla být v bikinách, bude tam v bikinách. Pomatení genderoví magoři si to budou moci přebrat jak chtějí, ale pravda bude tam, kde jí cítí Jennifer. A oni se naopak, stejně jako teď ty, dostanou do pozic, které kampaň kritizuje. Do pozic lidí, kteří šikanují ostatní. Naskočil jsi na vlak, ale jedeš ve špatným vagónu. 
Disketa1
21 -2
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: Disketa1
Ale tu ide o to že to bolo jej vlastné rozhodnutie bez ohľadu na to čo mali tí muži okolo nej oblečené, ale blázni na internete to okamžite využijú a spravia ďalší škandál a neviem čo všetko chápeš? Podľa mňa má absolútnu pravdu.
675733
Ale tu ide o to že to bolo jej vlastné rozhodnutie bez ohľadu na to čo mali tí muži okolo nej oblečené, ale blázni na internete to okamžite využijú a spravia ďalší škandál a neviem čo všetko chápeš? Podľa mňa má absolútnu pravdu.
675732
7 -1
reagovat
Vždyť ta fotka působí strašně blbě a její výpověď zavání neuvěřitelnou hloupostí. Jako jít v takhle lehoučkých šatech do mrazivého počasí, byť na pět minut, to opravdu někomu přijde v pořádku? :o
675732
Vždyť ta fotka působí strašně blbě a její výpověď zavání neuvěřitelnou hloupostí. Jako jít v takhle lehoučkých šatech do mrazivého počasí, byť na pět minut, to opravdu někomu přijde v pořádku? *:o*
1 -29
reagují: DarkSith, FallenMaia
reagovat

Disketa1

Co ne? Tohle je její nejlepší moment kariéry a ty napíšeš ne? Protože to nesedí do momentální genderový senzacechtivosti? Aha.
675731
Co ne? Tohle je její nejlepší moment kariéry a ty napíšeš ne? Protože to nesedí do momentální genderový senzacechtivosti? Aha.
Disketa1
6 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Prečo nie? Veď povedala pravdu nie?
675729
Prečo nie? Veď povedala pravdu nie?
675728
6 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Ehm... ne.
675728
Ehm... ne.
675723
1 -23
reagují: FallenMaia
reagovat
675723
[url=https://eva.cas.sk/clanok/20772/internet-je-znepokojeny-touto-fotografiou-preco-musela-herecka-stat-v-mraze-v-odhalenej-robe]Konečne sa nejaká normálna žena ozvala[/url] *:+*
17 -1
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Ta by zvládla zahrát i toho Bonda. :D :+
675701
Ta by zvládla zahrát i toho Bonda. *:D* *:+*
675692
1 0
reagovat
Ester Ledecká je ďábel!!:o:+
675692
Ester Ledecká je ďábel!!*:o**:+*
10 -2
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: Godlike
Nééé, nechci aby se můj oblíbenej herec zapikal na dekádu nebo jak dlouho v bondovkách... Ať si vyhrabou někoho novýho, neznámýho. Nebo klidně toho Elbu, ten stejně v ničem pořádným nehraje.
675686
Nééé, nechci aby se můj oblíbenej herec zapikal na dekádu nebo jak dlouho v bondovkách... Ať si vyhrabou někoho novýho, neznámýho. Nebo klidně toho Elbu, ten stejně v ničem pořádným nehraje.
675685
3 -1
reagovat
Spekulace že Cilian Murphy by mohl být novej Bond?
675685
Spekulace že Cilian Murphy by mohl být novej Bond?
1 -1
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: Sony
Pohrozit jim odchodem, najednou vytáhnou podpultové tarify:) Tak jsem to vyřešil svého času já a nakonec jsem zůstal u nich.
675684
Pohrozit jim odchodem, najednou vytáhnou podpultové tarify*:)* Tak jsem to vyřešil svého času já a nakonec jsem zůstal u nich.
675649
1 0
reagovat

Tarif

Prave ted resim novy tarif. U soucasneho sedeho operatora (Vodafone) jsem cca 4 roky s tarifem, ktery mi uz nevyhovuje (neomezenka se 4gb za 500,-). Jde mi hlavne o data - stacilo by mi treba 400 volnych minut s 10gb internetu za vyhodnou cenu.

Mate nekdo nejaky TIP - radsi do soukrome zpravy, at to tady nezaplevelime.

Sorry za dotaz, ktery se moc netyka filmu...vlastne obcas jsem vyuzil net k trailerum. :))
675649
Prave ted resim novy tarif. U soucasneho sedeho operatora (Vodafone) jsem cca 4 roky s tarifem, ktery mi uz nevyhovuje (neomezenka se 4gb za 500,-). Jde mi hlavne o data - stacilo by mi treba 400 volnych minut s 10gb internetu za vyhodnou cenu. Mate nekdo nejaky TIP - radsi do soukrome zpravy, at to tady nezaplevelime. Sorry za dotaz, ktery se moc netyka filmu...vlastne obcas jsem vyuzil net k trailerum. *:))*
Tarif
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: popicek
675635
http://www.youtube.com/watch?v=e4NdGJY1jI0
675634
0 0
reagovat

popik

jo jo už jsem došel na to, že když do youtube napíšeš hlášky z filmu, tak tam toho vyplivne docela dost....cheers 8)
675634
jo jo už jsem došel na to, že když do youtube napíšeš hlášky z filmu, tak tam toho vyplivne docela dost....cheers *8)*
popik
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: popicek
musíš pogoogliť. o žiadnej takej stránke bohužiaľ neviem. videá vieš sťahovať z youtubu, vimea a tak?
675633
musíš pogoogliť. o žiadnej takej stránke bohužiaľ neviem. videá vieš sťahovať z youtubu, vimea a tak?
675626
0 0
reagovat

popik

Chtěl bych něco sestříhat a hledám nějaké krátké citace (o lásce, o dobru, o zlu atd.) z filmů, dokumentů...ale musí být ve video formátu a zároveň v českém dabingu...dá se někde něco takového sehnat? Třeba Werichův recept na štěstí je ideální příklad link
675626
Chtěl bych něco sestříhat a hledám nějaké krátké citace (o lásce, o dobru, o zlu atd.) z filmů, dokumentů...ale musí být ve video formátu a zároveň v českém dabingu...dá se někde něco takového sehnat? Třeba Werichův recept na štěstí je ideální příklad https://www.youtube.com/watch?v=icvF4GRG1hs
popik
0 0
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: TedGeorge
nemôžem, bolelo to
675618
nemôžem, bolelo to
675610
0 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
:D OK
675617
*:D* OK
675615
0 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Tak do patnácté stovky se vlezeš :D:D:D.
675615
Tak do patnácté stovky se vlezeš *:D**:D**:D*.
675611
0 0
reagují: KARLOS
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se