Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 38361 - 38380 Napsat příspěvek
reaguje na: SteKi
Ty neškodné věci jako růžový web o metalu a comic sans na tvých příspěvcích jsou super, ale ty zavádějící zprávy jsou z 99 % retardované
678999
Ty neškodné věci jako růžový web o metalu a comic sans na tvých příspěvcích jsou super, ale ty zavádějící zprávy jsou z 99 % retardované
678997
1 0
reagovat
Ja tak nenavidim prvy april! Absolutne nepouzitelny je internet v tento den :( vsade same hovadiny
678997
Ja tak nenavidim prvy april! Absolutne nepouzitelny je internet v tento den *:(* vsade same hovadiny
1 -3
reagují: DarkSith, Snipsley
reagovat
ruzovej metalstorm 
678996
ruzovej [url=http://www.metalstorm.net/pub/reviews.php]metalstorm[/url] 
0 0
reagovat
Hej! Good one. :D
678995
Hej! Good one. *:D*
1 0
reagovat
hej, mám problém s tímhle  webem!  Moje vlastní příspěvky se mi zobrazují v nějakém hnusném komiksovém fontu.

Děje se vám to taky?

Je to znepokojivé, jako absolvent grafické školy si to beru osobně

:D
678993
hej, mám problém s tímhle  webem!  Moje vlastní příspěvky se mi zobrazují v nějakém hnusném komiksovém fontu. Děje se vám to taky? Je to znepokojivé, jako absolvent grafické školy si to beru osobně *:D*
2 0
reagovat
reaguje na: Sony
Mam koupeno na 4 obrazovky, heslo uz ma dalsich 6 lidi a nikdo zatim nemel problem. Daji se udelat jmenovite profily, takze si nelezeme do zeli a kazdy kouka na to sve. Ja doporucuju.
678926
Mam koupeno na 4 obrazovky, heslo uz ma dalsich 6 lidi a nikdo zatim nemel problem. Daji se udelat jmenovite profily, takze si nelezeme do zeli a kazdy kouka na to sve. Ja doporucuju.
678905
1 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Díky za info...
678907
Díky za info...
678906
0 0
reagovat
reaguje na: Sony
Je to ošetřený jenom tím, že můžeš podle koupenýho členství koukat na jedný, dvou nebo čtyřech obrazovkách zároveň => link

Takže když třeba máš verzi pro dvě obrazovky, dáš mu heslo a on bude na něco koukat na televizi, zatímco si jeho přítelkyně pustí něco na mobilu (protože jí to heslo logicky dá), ty si nepustíš nic :)
678906
Je to ošetřený jenom tím, že můžeš podle koupenýho členství koukat na jedný, dvou nebo čtyřech obrazovkách zároveň => https://help.netflix.com/en/node/412 Takže když třeba máš verzi pro dvě obrazovky, dáš mu heslo a on bude na něco koukat na televizi, zatímco si jeho přítelkyně pustí něco na mobilu (protože jí to heslo logicky dá), ty si nepustíš nic *:)*
678905
0 0
reagují: Sony
reagovat

NETFLIX

Chtěl bych se zeptat nějakého odborníka přes Netflix. Přemýšlím, že bych si službu začal platit - může se bez postihu sdílet heslo s nějakým kamarádem, nebo to mají nějak ošéfované?
678905
Chtěl bych se zeptat nějakého odborníka přes Netflix. Přemýšlím, že bych si službu začal platit - může se bez postihu sdílet heslo s nějakým kamarádem, nebo to mají nějak ošéfované?
NETFLIX
0 0
reagují: mkubalikova, KarelR
reagovat

Mám rád sváteční dopoledne

Ready Player One, Atmos, 4 lidi v sále... Me likes.8)
678888
Ready Player One, Atmos, 4 lidi v sále... Me likes.*8)*
Mám rád sváteční dopoledne
5 0
reagovat
Já tomu nerozumim
678865
Já tomu nerozumim
1 -1
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Počkať je to na mobil. A mobilom kreslíš. Tak nevidíš vlastne čo kreslíš?
678836
Počkať je to na mobil. A mobilom kreslíš. Tak nevidíš vlastne čo kreslíš?
678781
1 0
reagovat

xnewstedx

"Už se těšim na všechny ty pinďoury." Disketa 2k18
678821
"Už se těšim na všechny ty pinďoury." Disketa 2k18
xnewstedx
4 -2
reagovat
reaguje na: xnewstedx
To je paráda!! :+:+
678796
To je paráda!! *:+**:+*
678781
0 -1
reagovat

The next big thing

Appka, ktora vam umozni vytvorit 3D obraz a ulozit ho vo svete. Tie moznosti vyuzitia su nekonecne.
Trailer
678781
Appka, ktora vam umozni vytvorit 3D obraz a ulozit ho vo svete. Tie moznosti vyuzitia su nekonecne. [url=https://www.youtube.com/watch?v=i7O_gS9c74Q]Trailer[/url]
The next big thing
3 -1
reagují: kubqo, Dani
reagovat
reaguje na: okkac
Škoda, tešil som sa na to. Ale aj tak ďakujem za informáciu.
678747
Škoda, tešil som sa na to. Ale aj tak ďakujem za informáciu.
678653
0 0
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
V podstatě velice jednoduše, ujeli mu kola na slizký skále, řídítka se mu protočili a představcem třísknul proti skále, bohužel v tu chvíli tam byla i hadice a v podstatě jí přestříhnul. Školácká chyba přibrzdit si na mokrý skalce přední brzdou, kamarád to má i na videu.
678738
V podstatě velice jednoduše, ujeli mu kola na slizký skále, řídítka se mu protočili a představcem třísknul proti skále, bohužel v tu chvíli tam byla i hadice a v podstatě jí přestříhnul. Školácká chyba přibrzdit si na mokrý skalce přední brzdou, kamarád to má i na videu.
678722
0 0
reagovat
John Cena aka Duke Nukem
678732
John Cena aka Duke Nukem
3 0
reagovat
reaguje na: Axis

Finale

moc pěkné traily tam mají. Jak se povedlo jednomu z vás takhle urvat hadici? 
678722
moc pěkné traily tam mají. Jak se povedlo jednomu z vás takhle urvat hadici? 
Finale
678647
0 0
reagují: Axis
reagovat
reaguje na: Gonzi
Read the books, not listen the books!!! Dick! ;)
678655
Read the books, not listen the books!!! Dick! *;)*
678654
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se